Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
ale naskrobalyscie
Dodi gratuluje coreczki!napewno jeste wszystko dobrze!
ubranka sliczne
Monis mnie tez takie bole lapia, co noc z prawej stronyciezko mi sie spi, coraz bardziej to odczuwam jak nie moge spac na plecach, jak sie wierce itd..
Kamilka dobrze ze idziesz do lekarza, napewno da cos lagodnego a skutecznego
Aggie jestesmy z Toba pamietaj!!bedzie napewno dobrze
Positive za Ciebie kochana tez trzymamy mocno kciuki
Niebieska lista duzo lepszanie ma takich dziur
Madzikovy jak dzisiaj nastroj??? Wizyta napewno poprawi humorek
Kamila to ile kg poszlo Ci w ten tydzien? Czekalam na wiesci od Ciebie o tymbo wiem ze dzisiaj Twoj dzien, jutro moj hehe..
Aaa Quendi rzeczywiscie swietna kolezanka.. Przykro mii co teraz?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 09:25
celia, Moni&, Niebieska, Madzikovy, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
kurcze kocham swoejgo rodzinnego lekarza !!!! poszlam do niego i gadam potrzebuje skierowanie na badania co mi gin dal hehe a on " nie ma mowy " i sie smieje hehe a ja na to " no ja panie doktorze i maslane oczy " ale sie smial i bierze ta karte i pisze na co potzrebuje wiec mam robione morfologia mocz glukoza białko calkowite alat zelazo kreatynina ZA DARMO
jedynie 7zl bede placic za VDRL
Ruda27, Jus1985, Niebieska, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila watpie.. Jedynie co zmienilam to to ze nie jem bialego pieczywa.. Tak to slodycze dalej podjadam, obiady tez w miare nirmalne.. Wczoraj moja siostra mi pisala ile tyla.. Bo ona mniej wiecej jak ja.. Mysle ze za wiele na to nie zdzialam.. Bedzie co ma byc
siostra mowi, ze kiedy mam se pozwalac jak nie teraz?!
bede karmila to nie bede jadla wielu rzeczy.. Pozniej dieta i damy rade
ciekawe ile mam w brzuchu jak juz teraz tak szybko pedzi hehe
Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
no ja mam glownie w nocy takie bole, z rana jak pochodze to przechodzi. dzisiaj musialam sobie poduche podlozyc bo nie umialam sobie miejsca znalesc:/ chyba kupie sobie rogala:P coraz bardziej czuje ta ciaze hehe:P
Niebieska fajna ta lista:)Camille87, Niebieska, celia, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria ja tez zrezygnowalam z bialego chleba no ale byl grill i lody i slodycze
Obiadow jakos malo gotowalam w tym tygodniu
Zgadzam sie - bedzie co ma byc- ja sie bede ograniczac a i tak pewnie na 20kg sie nie skonczy wiec lepiej sie jie ograniczac i tez tyle przytycRuda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:no ja mam glownie w nocy takie bole, z rana jak pochodze to przechodzi. dzisiaj musialam sobie poduche podlozyc bo nie umialam sobie miejsca znalesc:/ chyba kupie sobie rogala:P coraz bardziej czuje ta ciaze hehe:P
Niebieska fajna ta lista:)
Moj rogal jeszcze zwiniety ale czaje sie na niegoDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria ja tez zrezygnowalam z bialego chleba no ale byl grill i lody i slodycze
Obiadow jakos malo gotowalam w tym tygodniu
Zgadzam sie - bedzie co ma byc- ja sie bede ograniczac a i tak pewnie na 20kg sie nie skonczy wiec lepiej sie jie ograniczac i tez tyle przytyc
Po porodach bedziemy sie wspierac w odchudzaniuJus1985, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
hehe dokladnie, nasze forum przeksztalci sie w "odchudzanie sierpniowych mamusiek"
bedziemy sie wspierac, teraz najwazniejsze zeby urodzic zdrowe maluszki:) a co ja na to poradze ze Kacperek ma smaki na takie roznosci i ja sie temu nie moge oprzec?
Camille87, Ruda27, Jus1985, celia, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDaria na serio zaczynam to olewac bo widze ze nie mam jakos na to wplywu.. tymbardziej teraz posiedze kilka dji w domu przez chorobe to juz w ogole bedzie wiecej
MAM TO GDZIES I DOBRZE MI Z TYM hahahaRuda27, Jus1985, celia, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ja już rogala odstawiłam
nie dla mnie takie cudo, źle mi się w tym kojcu spało.
Szyja mnie bolała i noga ta na górze i biodro na którym leżałam ale to chyba od tego że się bardzo wierce w nocy. Teraz kołdre mam między nogami pod głową jej róg a pod brzuchem poduszka także mniej miejsca mi to zajmuje na łóżku i wiercić się możnamoże w późniejszych tygodniach wròce do rogala ale pòki co wolę do M się przytulić
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam...
doczytałam co naskrobałyście...
Dodi gratuluję zdrowej córeczki!!!
Niebieska łał jednak synek... zdjęcie jak dla mnie bardzo czytelne
Aggie... będę o was myślała... będzie dobrze... musisz w to wierzyć...
Jus ja idę na 16 a ty?? i co dalej nie chcesz poznać płci czy jednak się skusisz??
ja powoli zaczynam się wkręcać różnymi głupotami... zawsze boję się takich wizyt co mają wszystko posprawdzać... mój lekarz jak usg wykonuje zawsze taki poważny i skupiony a ja od razu mam wrażenie że coś nie tak jest...
przeglądam te wcześniejsze wymiary ... a gdzie tu do 16... jajo jak nic zniosę...
Niebieska, celia, Jus1985, Aggie, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość