X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) ale naskrobalyscie :)

Dodi gratuluje coreczki! :) napewno jeste wszystko dobrze! :) ubranka sliczne :)

Monis mnie tez takie bole lapia, co noc z prawej strony :/ ciezko mi sie spi, coraz bardziej to odczuwam jak nie moge spac na plecach, jak sie wierce itd..
    Kamilka dobrze ze idziesz do lekarza, napewno da cos lagodnego a skutecznego :)
    Aggie jestesmy z Toba pamietaj!! :) bedzie napewno dobrze :)
    Positive za Ciebie kochana tez trzymamy mocno kciuki :)
    Niebieska lista duzo lepsza :) nie ma takich dziur :P
    Madzikovy jak dzisiaj nastroj??? Wizyta napewno poprawi humorek :)

Kamila to ile kg poszlo Ci w ten tydzien? Czekalam na wiesci od Ciebie o tym :P bo wiem ze dzisiaj Twoj dzien, jutro moj hehe..

Aaa Quendi rzeczywiscie swietna kolezanka.. Przykro mi :/ i co teraz?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 09:25

celia, Moni&, Niebieska, Madzikovy, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze kocham swoejgo rodzinnego lekarza !!!! poszlam do niego i gadam potrzebuje skierowanie na badania co mi gin dal hehe a on " nie ma mowy " i sie smieje hehe a ja na to " no ja panie doktorze i maslane oczy " ale sie smial i bierze ta karte i pisze na co potzrebuje wiec mam robione morfologia mocz glukoza białko calkowite alat zelazo kreatynina ZA DARMO :D jedynie 7zl bede placic za VDRL :D

Ruda27, Jus1985, Niebieska, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria wiedzialam ze sie tym zainteresujesz :P
    Wazylam sie przed wc :P ale jest wiecej 1,4kg.. masakra..
    Wiem ze jutro Twoj dzien wiem :D moze chociaz u Ciebie bedzie mniej :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila watpie.. Jedynie co zmienilam to to ze nie jem bialego pieczywa.. Tak to slodycze dalej podjadam, obiady tez w miare nirmalne.. Wczoraj moja siostra mi pisala ile tyla.. Bo ona mniej wiecej jak ja.. Mysle ze za wiele na to nie zdzialam.. Bedzie co ma byc :P siostra mowi, ze kiedy mam se pozwalac jak nie teraz?! :P bede karmila to nie bede jadla wielu rzeczy.. Pozniej dieta i damy rade :) ciekawe ile mam w brzuchu jak juz teraz tak szybko pedzi hehe

Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam glownie w nocy takie bole, z rana jak pochodze to przechodzi. dzisiaj musialam sobie poduche podlozyc bo nie umialam sobie miejsca znalesc:/ chyba kupie sobie rogala:P coraz bardziej czuje ta ciaze hehe:P
    Niebieska fajna ta lista:)

Camille87, Niebieska, celia, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis ja tez w nocy czuje.. Ale jak dam miedzy nogi poduche to prżechodzi tez..

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja tez zrezygnowalam z bialego chleba no ale byl grill i lody i slodycze :-(
    Obiadow jakos malo gotowalam w tym tygodniu :P
    Zgadzam sie - bedzie co ma byc- ja sie bede ograniczac a i tak pewnie na 20kg sie nie skonczy wiec lepiej sie jie ograniczac i tez tyle przytyc :P

Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym bolem tez to mam - boje sie wstawac w nocy :-( ale dobrze ze nie jeztem sama 8-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    no ja mam glownie w nocy takie bole, z rana jak pochodze to przechodzi. dzisiaj musialam sobie poduche podlozyc bo nie umialam sobie miejsca znalesc:/ chyba kupie sobie rogala:P coraz bardziej czuje ta ciaze hehe:P
    Niebieska fajna ta lista:)

Moj rogal jeszcze zwiniety ale czaje sie na niego :-)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Daria ja tez zrezygnowalam z bialego chleba no ale byl grill i lody i slodycze :-(
    Obiadow jakos malo gotowalam w tym tygodniu :P
    Zgadzam sie - bedzie co ma byc- ja sie bede ograniczac a i tak pewnie na 20kg sie nie skonczy wiec lepiej sie jie ograniczac i tez tyle przytyc :P
    Dokladnie!
    Po porodach bedziemy sie wspierac w odchudzaniu :D

Jus1985, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dokladnie, nasze forum przeksztalci sie w "odchudzanie sierpniowych mamusiek":D bedziemy sie wspierac, teraz najwazniejsze zeby urodzic zdrowe maluszki:) a co ja na to poradze ze Kacperek ma smaki na takie roznosci i ja sie temu nie moge oprzec?:P

Camille87, Ruda27, Jus1985, celia, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria na serio zaczynam to olewac bo widze ze nie mam jakos na to wplywu.. tymbardziej teraz posiedze kilka dji w domu przez chorobe to juz w ogole bedzie wiecej ;-)
    MAM TO GDZIES I DOBRZE MI Z TYM hahaha ;D

Ruda27, Jus1985, celia, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już rogala odstawiłam :-/ nie dla mnie takie cudo, źle mi się w tym kojcu spało.
    Szyja mnie bolała i noga ta na górze i biodro na którym leżałam ale to chyba od tego że się bardzo wierce w nocy. Teraz kołdre mam między nogami pod głową jej róg a pod brzuchem poduszka także mniej miejsca mi to zajmuje na łóżku i wiercić się można :-) może w późniejszych tygodniach wròce do rogala ale pòki co wolę do M się przytulić

Camille87 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja to samo :) teraz sie martwic tym nie bede :) najwazniejsza dzidzia i zeby byla zdrowa! A pozniej sie wezmiemy w garsc i schudniemy, zrobimy jak mowi Monia i razem bedziemy dzialac :D

Camille87, Moni&, Kajoni, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dostałam rogala wczoraj w prezencie od szwagierki :D Ale jakoś nie umiem z nim spać, strasznie ciasno :P

Camille87, Jus1985, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus ja mam walek :) i wlasnie jest taki ze sama go ukladam i mam pod nogami i glowa czasami, obracam sie razem z nim :D mysle ze mi duzo pomaga, jedyny problem ze budze sie (albo maz mnie budzi) ze spie na plecach :/

• positive Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam...

doczytałam co naskrobałyście...

Dodi gratuluję zdrowej córeczki!!!

Niebieska łał jednak synek... zdjęcie jak dla mnie bardzo czytelne ;-)

Aggie... będę o was myślała... będzie dobrze... musisz w to wierzyć...

Jus ja idę na 16 a ty?? i co dalej nie chcesz poznać płci czy jednak się skusisz??

ja powoli zaczynam się wkręcać różnymi głupotami... zawsze boję się takich wizyt co mają wszystko posprawdzać... mój lekarz jak usg wykonuje zawsze taki poważny i skupiony a ja od razu mam wrażenie że coś nie tak jest...
    przeglądam te wcześniejsze wymiary ... a gdzie tu do 16... jajo jak nic zniosę...

Niebieska, celia, Jus1985, Aggie, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Niebieska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj ważyła mnie położna i w ciągu tego miesiąca przytyłam 2,5 kg. Także nadrabiam :P

Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive mi przeczucie się sprawdziło, chociaż ginekolog zastanawiał się nawet wczoraj nad dziewczynką :) Może Tobie też się sprawdzi :D

ckaiflw1up047qr9.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to już przyzwyczaiłam się do dziewczynki...

Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
‹‹ 827 828 829 830 831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ