Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:haha no jasne, że tak! Na kolor brudnej żółci. Szczególnie widać, jak przez całą zimę nie wylatują z ula i nastanie wiosna i lecą na pierwszy pozimowy oblot wypróżnić bebechy i wszystko jest zasrane po prostu!
I Sylka miodem nie srają a rzygajądla wszystkich niewiedzących to pszczoły biorą nektar kwiatów do "pyska", połykają i potem razem ze "śliną" go wypluwają i tak powstaje miód
Teść jest pszczelarzem, pasiekę widzę z okna sypialni.
Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:To Ty nie myj okien tylko zeskrobuj i do sloika
hahha właśnie to samo pomyślałam, że mogłaby pozbierać z okien i do herbaty wrzucić hahah
Jus, no faktycznie kluseczka, mój w 22 tygodniu ważył 350 gram +/- 51g. <wow>Jus1985, Sylka, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Eeee lubie dałam tylko po pierwszej części po drugiej bym już nie dała
Mój wujek, syn babci, w dzieciństwie strasznie jadł miód. Łyżkami prosto ze słoika. I Babcia chcąc go oduczyć jedzenia takiej ilości miodu powiedziała mu właśnie, że pszczółki to piją nektar i mód "zwracają". Skutecznie go odrzuciłoa ludzie tyle płacą za miód. Haha cenna "wydzielina"
Jus1985, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
a ja właśnie wróciłam z zajęć Fitness
Było super i polecam szczerze. Człowiek od razu się lepiej czuje, nie jest taki zmulony.
Ale muszę Wam powiedzieć, że wśród tych ciężarnych miałam najmniejszy brzuszek ale za to największe CYCORY !! Miałam nawet większe od tych lekko korpulentnychKiey one przestaną rosnąć
Madzikovy ja mam zawsze ciśnienie jakieś 135/ 80. Wczoraj miałam 140/80. w sumie lekarz nigdy nic nie mówił na ten temat. Wczorajszego wyniku nie widział, bo położna mierzyła. Ale nikt nie zwrócił na to uwagi ...Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska zazdroszcze zajec
ja chce lekarza zapytac za tydzien i chce isc na joge dla ciezarnych, a pozniej w polsce na inne cwiczenia.. Mam nadzieje ze gin pozwoli
Jus:
Positive wlasnie tez nie zauwazylam wypowiedzi..
Aggie napisala na forum. W poniedzialek maja dalesze badania bo znalezli znowu cos nie takNiebieska, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
Niebieska, to masz rozrywkę
Ja mam fitness kilka razy dziennie teraz jak wychodzę z psiakiem do ogrodu haha będzie figura jak ta lala, bo tyle się za nim nachodzę, to szkoda słów. Wieczorem padam jak pies Pluto i czuję jak bolą mnie nogi.
W u nas właśnie leje. Cały dzień cudownie wytrzymało a teraz wali żabami. Wszystko co wyprałam super mi wyschłoNiebieska, celia lubią tę wiadomość
-
Jus gratuluje zdrowej corci!
Sylka na zaparcia pij codziennie inke z mlekiem i moze jakies otreby z rana albo platki owsiane. mi wlasnie dzieki temu przeszlo:)
haha pszczoly srajace miodem dobreJus1985, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]