Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy przecież ciśnienie masz książkowe! Ja nie wiem o co chodzi temu lekarzowi?!...
Mila odpocznij sobie teraz, spróbuj wyłączyć umysł i się zdrzemnąć... Ciężkie chwile za Tobą, ale teraz może być już tylko lepiej :*
Ja wróciłam z pracy i stwierdziłam, że coraz ciężej mi to wszystko idzie... Zaczęły męczyć mnie wysokie temperatury w pomieszczeniach i ogólnie to całe sprzątanie... Chciałam pracować do końca czerwca, ale nie wiem czy dam radę... -
Wiem Pekinka, tylko ja w L4 też widzę minusy.. Teraz chociaż wiem, że mam jakieś obowiązki, że nie siedzę cały czas w domu, idę trochę do ludzi i przede wszystkim się ruszam. Jak pójdę na L4 to znając życie cały tydzień w piżamie będę chodziła
Tak źle i tak niedobrze.... Ale wiadomo, zdrowie moje i dziecka najważniejsze, jak już nie będę dawała rady to pójdę na L4.pekinka82, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila kochana zrelaksuj sie, wez kapiel, jakas dobra ksiazke albo film. i mysl o synku:)
Madzia ciesze sie, ze wszystko ok:) a moim zdanien cisnienie masz ok, ja tez mam zawsze to drugie 60-70 u lekarza i zastrzezen nie ma. bierz te tabletki jak kazal do nastepnej wizyty i kontroluj cisnienie 3 razy dziennie i pokaz pozniej rozpiske lekarzowi. moze bedzie Ci kazal odstawic? wyzsze cisnienie u lekarza to normalne, syndrom bialego fartucha:)
Sylka jak masz sie meczyc a masz mozliwosc pojscia na l4 to idz:) niektorzy, tak jak Aggie maja takiej mozliwosci mimo ze chca wiec korzystaj:) jeszcze sie w zyciu napracujemy:p
ja wzielam nospe polozylam sie i przeszlo, M przyszedl i poszlisny na spacer, teraz mnie znowu ciagnie w pachwinie z prawej strony:/ kurde zaczynam sie przyzwyczajac do mysli ze z takimi bolami trzeba bedzie zyc jeszc te 4 miesiace i przezyc apogeum bolowe-porod, potrm bedzie ok:)Sylka, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Madzia może rzeczywiście idź do innego lekarza to skonsultuj... Wg mnie ciśnienie masz idealne. Lekarz w ogóle uzasadnił dlaczego niepokoi go to ciśnienie?
Dziewczyny czy Wy też macie problemy z zaparciami? Ja dotychczas nie miałam problemu, dopiero od kilku dni mnie męczy... Strasznie źle się z tym czujęWłaśnie zrobiłam sobie michę twarogu i popijam kompotem z suszonych śliwek... Oby pomogło...
Dodi lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co to za górka u mnie, mam w poniedziałek wizytę, to zapytam. Muszę zapisać, żeby nie zapomnieć!
Madzikovy, dla mnie masz ciśnienie w porządku. Koleżanka w ciąży też dostała tabletki na ciśnienie, bo miała ponad 140 i już jej zapisał. W domu mówi, że mierzy 3 razy dziennie o tej samej porze i zawsze ma super, dostała to urządzenie co mierzy co pół godziny przez 24 godziny ciśnienie i wyszło jej też dobre, a u lekarza zawsze jej wali do góry i już jej zapisał. Pewnie "dla świętego spokoju".
Ja dziś poprałam koce, zasłony i firany, delikatne przemyłam sobie okna, bo mi pszczoły strasznie zasrałydużo siedziałam na słonku, żeby psina ganiała, ale ona dziś coś nie w sosie i ciągle by spała.
Camille87, Jus1985, pekinka82, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia ja tez mialam bardzo wysokie w gabinecie ale jak pokazalam mu zapiski z domu to zrozumial ze to stres zwiazany z wizyta powoduje takie skoki, dziwie sie Twojemu lekarzowi - skad on te leki wytrzasnal?
Na nastepnej wizycie zapytaj jakie jego zdaniem cisnienie jest dobre?
Co do zaparc ja na szczescie nie mam uff