Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia moim zdaniem też masz książkowe ciśnienie. Dobrze ze wszystko ok z dzidzią
Już wròciłamSkarb ma ponad 25cm i waży prawie pół kilo
Z sercem ok, z czaszką i szkieletem ok i wogóle ok nie będę zanudzać wymiarami ale jest dobrze
Ogòlnie jak określiła Pani dr badanie bardzo ruchliwedziecko się mocno ruszało i ciężko było zmierzyć cokolwiek i zdjęcia mam takie rozmazane trochę.
Nie chciałam znać płci ale dzidziuś cały czas pokazywał krocze i dr się śmiała że na złość chce zrobić i cały czas pokazujena moje oko dziewczyna
Kajoni, Sylka, Camille87, pekinka82, kada24, Madzikovy, Ruda27, Niebieska, amela, positive, Aggie, Magda2013, Dodi, celia, Macca lubią tę wiadomość
-
Mi pomagają te tabletki witaminowe pregna z żelazem. Ale tez miałam z tym problem a teraz jest okey.
Powiedział ze to 90 mu przeszkadza i nie wie skąd to...potem kazał pokazać moje notatki z pomiarów, patrzył na pomiary i na komputer i powiedział ze muszę brać tabletki... Ja pier,...zdurnialam....
-
nick nieaktualny
-
Jus gratuluję wizyty! Cieszę się, że wszystko jest ok!
Co do zaparć, to mam czasami, jak jem mało błonnika. Potem nadrabiam błonnik to mam spokój, a potem znowu zapominam i jem mało rzeczy z błonnikiem i znowu mam. Ale częściej nie mam jak mam.
Madzikovy, co lekarz to opinia. Koleżanka chodzi do 2 ginów i jeden jej wylicza ciążę tydzień starszą a drugi tydzień młodszą, w sumie 2 tyg, różnicy i bądź tu mądry.Sylka, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jus gratuluję zdrowego dzieciątka
Ale te nasze maluszki przekorne są - jak chcemy poznać płeć to za chiny nie pokażą co mają między nóżkami, a jak nie chcemy to chwalą się swoimi genitaliami hihi
Madzia ja dla świętego spokoju poszłabym do rodzinnego skonsultować to ciśnienie... Po co masz się denerwować...Jus1985, Kajoni, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus gratuluje corci (chyba juz moge)
??
Super kluska!!!
Madzia... ja mojemu caly czas powtarzam ze tylko u niego mam wysokie i nawet prosilam zeby nie mierzyl bo to bez sensuchyba bardziej miarodajne sa Twoje zapiski niz jeden pomiar w gabinecie w stresujacych okolicznosciach...
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Kajoni to pszczoly sraja?
haha no jasne, że tak! Na kolor brudnej żółci. Szczególnie widać, jak przez całą zimę nie wylatują z ula i nastanie wiosna i lecą na pierwszy pozimowy oblot wypróżnić bebechy i wszystko jest zasrane po prostu!
I Sylka miodem nie srają a rzygajądla wszystkich niewiedzących to pszczoły biorą nektar kwiatów do "pyska", połykają i potem razem ze "śliną" go wypluwają i tak powstaje miód
Teść jest pszczelarzem, pasiekę widzę z okna sypialni.
Jus1985, Ruda27, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:jus gratulacje!!!!!!!!! to niezla kluseczka moze miec kolo 4kg do porodu he
Sylka na zaparcia od lekarza: zmielić siemie lniane zalać wrzątkiem pić szklane 4x dziennieSylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny