Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila dobrze, ze to nie angina. To oby Ci szybciutko przeszlo, zebys na weekend mogla korzystac z ladnej pogody (o ile taka bedzie
)
Monia to sie naprasowalas, ja nienawidze prasowac firanekciagnie sie i ciagnie
Ja sie ogarnelam i niedlugo biore sie za obiad..Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille dobrze ze to nie angina a ja zawsze puszczam jesli ktos ma jedna rzecz no chyba ze i ja mam doslownie kilka wtedy oczywiscie nech stoi za mna.....
Ja tam ciazyniw traktuje jako wymowki czy jako stanu wktorymmamjakes przywileje
A coz Lanusia? Zaczela sie odzywac i zniknela znowu -
Kamilka ufff jak dobrze ze to nie angina, to teraz musisz uważać na siebie i serwować na przemian herbate z miodem i mleko
oczywiście plus psikacz
!
Ehh szkoda gadać co do wpychania się w kolejkę... czy takim ludziom nie jest głupio że wpycha się przed ciężarną ?
Ja już poodkurzałam, umyłam podłogi i odpoczywam, zaraz chyba zupke sobie odgrzeje !Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Właśnie mama do mnie dzwoni i mówi że zamówiła mi coś takiego
http://allegro.pl/clair-de-lune-kosz-mojzesza-kol-kremowy-i4103150824.html
do tego są jeszcze płozy że można ten kosz postawić i bujać dzieckoRuda27, mala_mi, Niebieska, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wstawilam rosolek
na chorobe jak znalazl!
Zrobilam sobie kawke i troche z siostra na telefonie pogadalam
Ja tez nienawidze prasowac fira ek bo te dlugie mi sie po podlodze ciagna
Amelka kosz cudowny! Fajna masz mame
Wgl w tm sklepie jest glupia polityka bo sa dwie kolejki - jedna do miesa i oddzielna do wedlin i ona kupowala mieso i chciala rybe i jak ja ekspedientka odeslala do drugiej kolejki to ona zamiast stanac za mna wepchnela sie przede mna bo uwazala ze skoro kupowala mieso to ma pierszenstwoale ja na tym tez skorzystalam bo babka ktora kroila mi szynke od razu dala mi kurczaka
nie mogla odmowic skoro tamtwj babce dala bez kolejki hihi
amela, Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Laseczki kupiłam śliczny dziewczęcy ocieplaczyk...heh i tak myślę. ..nie znam płci, a jak się okaże że chłopak
to wysyłam jedej z naszej paki w prezencie od cioci he he na fb wstawiam foteczkę
Muszę dać radę i to wszystko napisać. ..na ludzi nie ma co liczyć. ..to boli bo sama ją do moich prac dopisywałam heh
celia, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
...............yyyyyyyyy dokopałam się do 4 siwych włosów
..........
..........starość jest okrutnaNa pocieszenie kupiłam sobie loda z automatu i pierścioneczek z kryształkiem
....i błyszczyk
I JUŻ MI LŻEJ POGODZIĆ SIĘ ZE STAROŚCIĄ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 14:44
Ruda27, Sylka, mala_mi, Magda2013, Camille87, celia, Kajoni, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez wrocilam z zakupow. Kupilam sobie baleriny a dla chrzesniaka klocki lego i slodycze,musze jeszcze tylko wyslac ta paczke.
Dodi nie mam pojecia kto to zrobil,ktos wjechal w nasz samochod i po prostu sobie odjechal. To sie musialo stac wczoraj.
Ja nie jezdze komunikacja miejska ale uwazam ze kazdy ma prawo siedziec. Kasujac bilet place takze za miejsce siedzace,ktore jest przeznaczone nie tylko dla starszych osob. Widze nieraz jak babcie 70-80 letnie stoja na ulicy i plotkuja to wtedy ich nogi nie bola,albo wlasnie w kosciele-przyjdzie taka babcia po rozpoczeciu mszy swietej i szuka miejsca. Troche niepowazne to jest dla mnie.A to ze ktos jest mlody to nie oznacza ze nie musi miec zadnych problemow zdrowotnych. Zreszta to jest temat-rzeka i jak by nie bylo zawsze bedzie zle.Niebieska, ninkapa, pekinka82, Ruda27, Moni&, celia, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda no tylko cieple wchodza w gre
mnie tak na pepsi naszlo a nie powinnam gazowanycb napojow pic
szklaneczke wypilam
Magda do tego co piszesz - to tak jak jedna babcia mojego meza jest juz po 70 i caly czas narzeka na zdrowie nieraz prosi o wyreczenie w durnych sprawach ale z kijami do nordic walking to ma silea nawet w lato drewno na krajzedze ciela!!
Ogarnelam mieszkanko rosolek gotowg teraz sobie poleze i mleczko z miodkiem wypijeMagda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość