Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie muszę leżeć bo to nie ma żadnego wpływu... gdyby się cokolwiek działo krwawienie, skurcze mam natychmiast jechać do szpitala...
lekarz powiedział że o przeżywalności malucha mówimy w okolicach 25/26 tyg... po 34 jest już dla niego bezpiecznie...
Przepraszam dziewczyny ale na więcej info nie mam już sił... od płaczu boli mnie głowa... idę się położyć może jutro jak wstanę to wszytsko przetrawię i inaczej na to spojrzę... -
Jus gratuluje udanej wizyty
Positive oby wszystko sie ulozylo czego zycze tobie z calego mojego serca
Aggie bedzie dobrze
Ja w poprzedniej ciazy pod koniec mialam pul ponad 130 i czesto dostawalam kroplowki bo czasami jest to objaw odwodnieniaJus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhhhh kur....a mać no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy my nie możemy przejść tych ciąż w spokoju ???
Najpierw ja, potem Aggie a teraz Positive
Positivie kochana kciukam z całych sił i wierzę w ciebie i w malutką ze wszystko jest
A jaka jest twoja córcia duża że tak się przejmujesz?
A ja nie wiem czy w ogóle znowu dzisiaj będę umiała spaćdzisijszej nocy też słabo spałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:38
amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
21t i 1d
BPD 53 mm
HC 198 mm
AC 173 mm
FL 38 mm
waga prawie pòł kg dokładnie nie pamiętam ale 497g chyba ale ja byłam wielka i może to dlatego
Ale na pocieszenie mam wiadomość że moja koleżanka urodziła w 26tc dziecko miało nie całe 500 g a dzisiaj ma już 5lat i do szkoły idzie, na początku tylko leżała w inkubatorze ale dziewczyny silne.
Positive trzymaj się Słońcepekinka82, MILA, Magda2013, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Positive kochana wierze ze bedzie dobrze a corcia sobie poradzi
Jus super, ze wszystko ok i niezly klocus z Twojej niuni
Aggie trzymam dalej kciuki :*
Madzikovy licze ze to jakies nieporozumienie z tym cisnieniem bo nie wyglada ono na jakies nieprawidlowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 23:49
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ladnie... wrocilam dopiero do domu.. czytajac posty najpierw sie smialam az doczytalam post positive
Jutro jak wstane to napisze Ci wymiary mojego synka z polowkowego.
Mam nadzieje ze da sie cos z tym jednak zrobic.. a moze warto sie skonsultowac z innym lekarzem?? W takich momentach ciezko jest zawierzyc jednej opinii ale tak jak piszesz 25/26 tc daje szanse przezywalnosci dzieicatku.. :*
Niebiesk cycochy mega wypasione !!
Kajoni - "wali zabami" ??Niebieska lubi tę wiadomość