Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba mam wysokie cisnienie.. Jest mi zle, glowa mnie boli i tak mi dziwnie.. To glupie ale nie wiem co sie dzieje przy wyzszym cisnieniu..
Maly nie rusza sie, poszlam sie polozyc i rycze.. Jakis parszywy dzien mam
Jak mi sie nie polepszy to zwalniam sie do domu.. -
ja nie wiem bo mnie glowa boli przy niskim cisnieniu Daria. nie zastanawiaj sie tylko idz do domu po co masz sie meczyc.
kochana maly pewnie spi nie stresuj sie, pisalam juz ze nie moze fikac bez przerwy:) i nie wkrecaj sobie nic! pogoda pewnie tak wplywa na nas. sciskam :*Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Ja nie czytam zadnych "porad" w internecie. Jak mam jakies watpliwosci to pytam sie tutaj na forum. Przez te info w necie czlowiek sobie tylko wkreca rozne rzeczy. A nam nie sa potrzebne zadne dodatkowe stresy.
Niebieska, Moni&, Dodi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria jedź na IP prosto i sprawdź co się dzieje. Będziesz spokojniejsza!
A poźniej zrob sobie pancakes
1 i 1/4 szklanki mąki
1 jajko
1 i 1/4 szklanki maślanki
1/4 szklanki cukru pudru
1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka sody
1/4 szklanki oliwy
szczypta soli
Wszystko razem wymerdać, smażyć na patelni teflonowej bez tłuszczu. Na małym ogniu żeby zdążyły wyrosnąćMagda2013, Moni&, Ruda27, Madzikovy, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
Rudziaczku nie martw sie, Ty masz złe dzien i Synus na pewno tez...pamiętasz moja Zuzie ? Na wieczór sie rozbrykala a cały dzien nic... Nie denerwuj sie bo dzieci to czuja... Tak bym chciała aby Ci sie humorek poprawił
i wtedy Synus sie ruszy...
Pekinka a miałam pytać jak Twoje ruchy? Dawno poczułas pierwsze kopniaki? Ja myśle Kochane ze to wszystko przez pogodę... Naprawdę bo oszalec idzie... Ja tez sie czuje jak wykichana jagoda... Nic mi sie nie chce....
Ale robicie chcice na te jedzonkoRuda27, pekinka82, Dodi, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
Daria poloz sie w domu, napij sie melisy, zrob pancake albo kup sobie cos slodkiego jakies lody a maluszek sie odezwie:) slonce nie mozesz sie tak ciagle zadreczac bo zwariujesz do konca ciazy! a nasze dzieci musza miec silne i rozsadne mamusie a nie jakies panikary:)
Ruda27, Madzikovy, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny..
Jestem w domu, polozylam sie. Jest mi lepiej. Maz pojechal kupic cisnieniomierz..
Sylwia dziekuje za przepiszrobie napewno :*
Jestescie niesamowitedziekuje :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 16:14
Madzikovy, Moni&, Dodi, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze sie zwolnilas... Teraz lez, odpoczywaj...włącz sobie jakiś film, zrelaksujesz sie i Synus sie odezwie... A jak będziesz sie dalej zadreczac to jak pisała wcześniej Monia.... Klapsy na gołe dupsko dostaniesz!!
Ruda27, Dodi, MILA, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPekinka to tak jak ja.. Wykonczymy sie do sierpnia z naszym zamartwianiem sie
Synek popukal z 5 razy.. Cźekam dalej bo jak sie liczy ruchy, to ma byc ninimum 10 na godzine nie?
Mmm dodi daj kawalekWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 16:33
-
Ruda...znalazłam coś takiego...
W jaki sposób liczy się ruchy dziecka?
Zdrowe dziecko powinno wykonywać dziesięć ruchów w czasie około 1-1,5 godziny. Mogą to być szturchnięcia, przeciąganie, turlanie się, obracanie, ale nie czkawka. Liczenie powinno odbywać się w porze aktywności fizycznej dziecka, czyli albo wieczorem, albo po posiłkach - wtedy można odnotować najwięcej ruchów maluszka.
Istnieją dwa sposoby liczenia ruchów dziecka:
zapisuje się czas wystąpienia pierwszego i dziesiątego ruchu
liczy się każdy ruch dziecka w ciągu jednej godziny. Powinno ich być wtedy około czterech.
Pamiętaj, by wybrać porę dnia, kiedy maluch jest aktywny, nie śpi. Przyjmij wygodną pozycję, np. leżącą na boku lub półsiedzącą, i zacznij liczyć, codziennie o tej samej porze.Ruda27, Moni&, Kajoni, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość