Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam siły dzisiaj na nic. Przeleciałam tak tylko forum wydaje mi się że wszystko przeczytałam ale nic nie pamiętam.
Ruda nie strasz bo ja już zaczełam ruchy liczyć po jedzeniu 4puknięcia i ciszaale wiem że to nic nie znaczy jeszcze ale zgadzam się z Magda że kopniaka dostaniesz
Niebieska mnie też to przeraża może nie sam bòl ale jakieś komplikacje albo że nie dam rady albo że główka będzie mniejsza i nie będzie tak łatwo i wogóle wogóle...
Dzisiaj mi się śniło że rodziłam ... pfff nawet we śnie to trwało bardzo długo. Jedna z moich koleżanek rodziła 25min a inna ponad 16godz z czego 3 godz parcia i aż zaczęła tracić przytomność
Kamilka dzisiaj przeczytałam że w ciąży dobrze robi sok ze świeżej pokrzywy (na anemie i na gardło) tylko teraz trudno z pokrzywaDodi, Niebieska, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
bylismy z M na zakupach i nic nie kupilismy:P w spodnie ktore mi soe podobaly sie nie zmiescilam a buty dla M byly za drogie:P w sobote pojedziemy na spokojnie:)
zazylam ten antybiotyk jednorazowo, mam nadzieje ze noc przespie bo (odpukac) dzisiaj juz nie boli tylko troche czuje to miejsce dziwnie:/
Kamila syrop Drosetux jest bezpieczny dla nas. albo kup sobie jakies cukierki na kaszel sa z witaminami i bedziesz sobie ssac:)
ja mialam kiedys zdiagnozowana nerwice i zawsze jak sie zdenersuje przesadnie to mnoe kluje w okolicach serca i ciezko mi sie oddycha.Jus1985, Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
JA już wróciłam od rodziców, byłyśmy z mama w sklepie, kupiłyśmy dwa bodziaki dla Nelki
Co do allegro to ja zwróce bo troche za drogo to wyjdzie jak za taką cienką szmatke.
Madzikovy ja dużo ubrań kupuje na allegro i zawsze są dobre, nie zdarzyło mi sie jeszcze żeby coś było zupełnie inne niż na aukcji a tu tak było, to jest nawet fajne ale tak jak mówię za drogo jak na taką cienką szmatke, więc odsyłam !!
Monia dobrze że jestes spokojniejsza po wizycie, na bakterie w moczu to pij może wiecej wody z cytryną i podjadaj żurawinke!
Daria dziś taki dzień kochana, jakiś taki przygnębiający
A u mnie się dobrze sprawdza kremik bambino do twarzy ! już nie jest sucha a jaka gładziutkadokupiłam sobie jeszcze mydełko bambino do wycia twarzy.
Dodi, Jus1985, Moni&, Camille87, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
A i nie uwierzycie dzisiaj M miał widzenie z córką do godz 20tej (tak by jej nie brał po wczorajszej akcji ale wziął bo postanowiliśmy że weźmiemy ją do lekarza na dyżur to od razu zrobili jej krew i mocz) odprowadzamy ja pukamy a tu nikogo nie ma w domu ... oczywiście tel wyłączony
No i dzisiaj znowu mamy domowe przedszkolejuż śpi
Czyli ja mam dzisiaj znowu noc na materacu -
Ja mam non stop jakieś bakterie w moczu, raz liczne raz nieliczne.
Ginek powiedział, że źle przygotowuję mocz do badania i że musi mnie poinstruowaćBo w sumie nie mam żadnej infekcji, nic mnie nie piecze, nie mam zaczerwienionych narządów. No ale kupiłam na wszelki wypadek żurawinę
Ginek powiedział, że trzeba się umyć dokładnie a potem gazikiem jałowym wytrzeć. I koniecznie puścić dopiero drugi strumień moczu, bo całą treść z pochwy należy usunąć.
A ja zawsze myślę, że nie uda mi się wypełnić pojemniczka i chwilę po już jest mocz w pojemniku. I potem wychodzi, że śluz i bakterie są po badaniu
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus no to macie przeboje
ile malutka ma lat? Biedne dziecko
Anitka pochwal sie bodziakami
Co do ruchow dziecka, wszystkie macie racje.. Kazdy ma lepsze i gorsze dni..
Nie pamietam co mialam napisac..
Aaa porodu sie tez boje, ze beda jakies klopoty.. Dlatego wynajmuje napewno polozna, ktora bedzie dobrze nade mna czuwalaamela, Dodi, Niebieska, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus mi tata dal wlasnie herbatke z pokrzywy i czytalam ze jest bardzo zdrowa dla kobiet w ciazy ale wolno ja pic tylko 3 razy w tygodniu ja czczo (nie pamietam czemu chyba chodzilo o obciazenie nerek)
Co do bylej Twojego M. To Madzia ma racje ona musi miec cos z garem
Ja psa tacie zostawie na kilka godzin jak gdzies go nie moge wziac i wydzwaniam co chwile czy wszystko ok a u babsko jedne dziecko zostawia i w tylku ma? A jakby (nie daj Boze) cos sie stalo to co? Nie dodzwonilibyscie sie.. a mkze warto tk gdzies zglosic, tylko po co wojna.. szkoda dziecka..
Niebieska ja mam zawsze problem ze zbieraniem siuskow do badania bo nie moge sie skupic
Ale nigdy nie robilam jak Ty piszesz zeby sie podmyc i jalowym wacikiem wytrzec
Zawsze po nocy wstawalam tylko pamietalam aby ze srodkowego strumienia zebrac i mocz zawsze okamela, Dodi, Niebieska, Sylka lubią tę wiadomość
-
To był taki mały osiedlowy sklepik więc nie było za bardzo wyboru, ale mam pierwsze bodziaki dla Nelki
Ja też zawsze mocz mam ok, ale uważam na to bardzo bo łatwo właśnie żeby jakieś bakterie się dostały, najpierw kilka razy się myje, świeży ręcznik i środkowy strumieńCamille87, Niebieska, celia, Dodi, Ruda27, mala_mi, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Muszę robić coś nie tak, bo posiew wychodzi ok
I nie mam też objawów infekcji. A tego białego śluzu to mam od pewnego czasu mnóstwo !
Położna mi powiedziała, że może to być też od przytrzymywania moczu po nocy lub od tego, że za mało płynów piję. A ja nie umiem dużo pićAle dla dzidziulka się poświęcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 22:52
Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny