Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mi maluch teraz przypierdzielił w pecherz az zabolało
Ale niech sobie koooopie jak najmocniej:P
Amela przeslij troche tego słoneczka:PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:48
Ruda27, Camille87, amela, Jus1985, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHehe Monia ja to samo, zawsze energicznie sie rzucalam po lozku, a teraz powoli.. W ogole ja sie duzo wierce, moj narzeka na to, bo ja nie uleze w jednej pozycji za dlugo
Zrobilam sobie wlasnie sniadanko i kawusie zbozowaCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmela co Ci kurierzy u Ciebie tak rano witaja
U mnie zawsze po 16 sa jak cos zamawiam
Co do przyjaciolek to ze smutkiem musze przyznac ze odkad jestem w ciazy kontakty z moja najelpsza kolezanka bardzo sie ograniczyly ... spotkamy sie raz w miesiacu i to tez wieczorem z naszymi mezami, kiedys chcialam ja na spacer i plotki wyciagnac to nie chciala bo byla po nocce w pracy (policjantka) wiec odpuscilam a wiem ze czesto spotyka sie z inna kolezanka dosc czesto i to takie przykrew pierwszej ciazy miala byc chrzestna ale dla Kubunia chrzestna bedzie zdecydowanie siostra.. dobrze ze ja mam..
celia lubi tę wiadomość
-
Ja mam przyjaciółki tez w pracy, to tez sie rzadko spotykamy, bo ona non stop praca, jak ma juz wolne to remont mieszkania robi i czesciej na telefonie siedzimy nic sie widzimy:/ Dobrze, że mam tutaj Was bo inaczej to nie miałabym z kim pogadac na różne tematy
A chrzestynmi dla naszego Kacperka bedzie siostra mojego M i mój kuzynWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:57
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Kamila, tak pozniej wychodzi z kolezankami.. Sama cos wiem o tym..
Tez mam przyjaciolke, ale ja czuje czasami jej zazdrosc. Oni zaczeli sie starac, 1 cykl za nimi.. Myslala, ze od razu im sie uda, ale to nie jest takie latwe..
U mnie od poczatku wiedxialam ze bedzie siostra chrzestna, nie wyobrazam sobie nikogo innego na tym miejscu.. Ona jest moja siostra a zarazem najlepsza przyjaciolka.. Wiem ze moge liczyc na nia, ze ona zawsze mi podpowie z sercem a nie jakas zawiscia..
Wlasnie co do chrzestnych mamy troche problem, bo i ja i moj maz mamy tylko siostry.. Ale ja bede walczyla, ze moja siostra ma byc i ewentualnie kuzyn meza.. Jakos to musimy pogodzicamela, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Daria sweterek już przyszedł wcześniej, jest super, jestem z niego bardzo zadowolona!
Kamilko wiesz co to różnie czasem są o 8 czasami o 14 różnie. A dziś przyszła jakas paczka do mojej mamy nawet nie wiem co to jest, mówiłam jej żeby sobie zmieniła adres w allegroza dwa tygodnie się stąd wyprowadzamy i w ogóle muszę wszystkie adresy pozmieniać w urzędach ;/
Moni a u Ciebie brzydka pogoda ?
Ja też pije własnie zbożówkę ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:00
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Daria ja mam też taki problem ja mam jedną siostrę a mąż dwie!! i tez sobie nie wyobrażam żeby moja siostra nie była chrzestna !, choć mąz się trochę burzy żebym ja wzieła szwagra a on jedną z sióstr... nie bardzo mi się to podoba ;/
nick nieaktualnyWiesz Daria ja z siostra nigdy nie mialam takich relacji jak teraz bywaly nawet miesiace ze sie do siebie nie odzywalysmy, ale moja mam tuz przed smiercia powiedziala nam zebysmy zawsze sie razem trzymaly ze mamy tylko siebie i nie mozemy sie klocic i wlasciwie dopiero po mamy smierci tak bardzo sie zblizylysmy tym bardziej ze dowiedzialam sie o ciazy i siostra mi bardzo kibicuje radzi pomaga
Co do tej kolezanki ona mi nie zazdrosci wrecz bardzo sie cieszy z mojej ciazy ale od dluzszego czasu te kontakty coraz bardziej sie ograniczaly i czasem odnosze wrazenie ze brakuje nam tematow do rozmow... zycie!
Monia to naprawde rzadko sie zdarza - przyjaciel z pracy to istny oksymoron
Ja sie sama tez przekonalam ze w pracy nie mozna miec przyjaciol conajwyzej znajomych..
Ale skoro u ciebie jest inaczej to tylko sie cieszycMoni&, Dodi, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Anita u mnie to samo.. Ze ja moje szwagra a on siostre.. Bo siostra jego jest sama bez faceta..
Ale ja nie chce.. Nawet moja siostra caly czas gada na siebie chrzestna.. To dla nas jest takie oczywiste, ja tez bylam jej pierwszego dziecka.. Nie dam sie i tyle..
Anitka to juz za 2 tygodnie idziecie do swojego domku? Wow ale cudniejuz macie praktycznie wszystko zrobione?? Mam nadzieje ze pokazesz nam zdjecia pozniej
A co do paczki dla Twojej mamy, moze to koszyk dla coreczki twojej?amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila, to dobrze ze teraz macie takie dobre relacje z siostra..
U mnie juz tak jest od paru lat, jak powiedzmy zaczelam dorosle zyciedzieli nas 5 lat, wiec wczesniej ona byla powazna ustatkowana a ja gowniara.. A teraz tego nie odczuwa sie tak, tzn ja dalej jestem niezbyt ogarnieta, ale juz chyba taka zostane
Co do przyjaciol w pracy, tez sie zgodze z Toba.. Ja sie z takimi prawdziwymi przyjazniami nie spotkalam.. Jedynie kolezenstwoDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie chrzestnymi prawdopodobnie bedzie siostra i moj brat
Moj maz ma dwie siistry i brata (ta druga ma 8 lat wic odpada) ale meza siostra jest "nieogarnieta" bez wchodzenia w szczegolytakze my ne mamy raczej problemu
Ruda27, Jus1985, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria no widzisz mały kopie że hej
Nie to coś do ogrodu
Narazie się wyprowadzamy do moich rodziców, niestety jeszcze nie mamy zrobionego domku dopiero wylewki są robione, ale myśle, że maks 2 miesiące i się wprowadzimy. A musimy się z mieszkania wyprowadzić bo nowi lokatorzy naciskają i bardzo chcą już się wprowadzić, z drugiej strony im się nie dziwie kupili mieszkanie to chca już w nim mieszkać
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hej mamuśki ja ostatnio długo śpie, na tym materacu to jakoś dobrze o dziwo. Mała się obudziła i przyszła do mnie wtuliła się i zasnęła
słodka jest
Kamilka ja też mam napieta skóre na brzuchu dlatego właśnie mam się szczypać żeby sie lepiej rozciaągała
Daria masz nowoczesne imie, daleko mu od Zosi czy Krysi. I tylko ruchów nie liczciesze się że synek kopie.
Ja już lece śniadanie robić i jakoś trzeba dzień dziecku zorganizowaćamela, Ruda27, Camille87, Niebieska, Dodi, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak to u nas się skończy z tymi chrzestnymi ... ja tez się nie dam
Oj mam nadzieje że szybko zleci, ale ciesze się ze bede u rodziców, bo mają piękny duży dom z ogrodem także lato będzie udane :)A Wiesz nie mamy jeszcze wybranych mebli, narazie jesteśmy na etapie zamawiania kuchni pod wymiar bo to też ze 2 miesiące się zejdzie zanim zrobią. Najbardziej to już bym chciała pokój Nelki urządzać ;)szukam właśnie inspiracji w necie co do koloru ścian
czesc dziewczyny ja tylko na chwilke przywitac sie i spadam zaprowadzic dziecie do szkolki co do chrzestnych to my mozemy miec maly problem bo juz nablizsza rodzina jest u 2 wczesinejszych dzieci no ale cos wykabinujemy:)
Super Amela ze niedlugo juz na swoim nie ma to jak domek i ogrodek....
Wiecie co dziewczyny nie ma co sie nakrecac ze sie chwilowo przestalo czuc ruchy bo wg mnie to bezsensu pozniej nakrecamy sie wzajemnie dzieciatko jesszcze nie jest na tyle duze zeby czuc wszystko a poza tym tak jak wczesniej pisalyscie dopiero okolo 28 tyg ruchy powinny byc regularne....
amela, Jus1985, celia, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość