Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnita daj znac jaki kolor wymyslilas dla Nelki
Ja jakbym miala swoje gniazdko bym zrobila bialy pokoiktroche w stylu skandynawskim, taki delikatny i jasny
narazie bedzie miec taki kacik
Jus ale slodka ta mala, widac ze przepada za Toba
Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam w sklepie i chciałam kupić coś jak dla córki ale co wzięłam to odkładałam wszystko ma coś różowego. Ja chyba wole syna
nie chce mieć różowego dziecka
kupiłam tylko rękawiczki 2 pary i spodenki. Masakra to dla mnie. Łatwiej było kupić jak nie było wiadomo dla kogoKajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
W pracy miałam świetna ekipe, troche sie pochrzaniło jak przyszła nowa kierowniczka, z poprzednią nadal utrzymuje kontakty, spotykamy sie raz na pół roku jak jest okazja, bo ona mieszka daleko, a dwie przyjaciółki, jedna jest w moim wieku, a druga starsza to taka nasza "mamusia" bo ma 46 lat ale swietnie sie dogadujemy, mozemy sobie o wszystkim powiedziec:) We wczesniejszych pracach tez to były raczej znajome i nigdy sie nie nastawiałam na to , ze znajde tam przyjaciół.
mysmy co do wyboru chrzestnych nie mieli sporów, od razu sie przyjeło ze siostra M napewno no i ja musialam kogos wybrac, no to mój kuzyn bo jest dla mnie jak starszy brat:) mam siostre młodsza o 4 lata ale jakos nigdy razem sie nie dogadywałysmy... ona przychodzi do mnie tylko gdy ma jakis problem, jak trwoga to do Boga a tak ma mnie w d****.
Daria doczekałas sie ruszajacego brzucha oh yeah:D Ja zaobserwowałąm wieczorem ze sie lekko rusza ale czesto przegapie ten moment tylko czuje mocniejsze ruchy maluszka:)
Amela u mnie niestety brzydka pogoda:( Mam nadzieje ze świeta beda ładne:)
Jus1985, amela, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jus nie wszystko jest różowe! ja też nie zamierzam zrobić z córki różowej laleczki, jest dużo pięknych rzeczy w innych kolorach tylko trzeba poszukać
Ja mebelki chce białe, a ściany chyba na taki delikatny jasny lila, póki coJus1985, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ruda super, że Cię mały skopał
To za te negatywne myśli
Amela niby to samo miasto a u mnie słońca nie maA i też oglądałam jak poprawnie trzymać niemowlaka, symetrycznie
Ja bym chciała czuć mocniejsze kopniaki i mieć falujący brzuch !!!! Ehh, a tu trzeba czekać
Ruda27, Jus1985, amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia no ja uwielbiam patrzec jak mi sie brzuch rusza
moj maz tez juz widzial
ogolnie widze czesto, ale dzisiaj mi bardzo poprawilo humor
Jus jest wiele ubranek dla dziewczynki nie w kolorze rozowym
Bezowych, bialych, z zoltym czy czerwonymchocby sliczne w h&m z myszka miki
napewno znajdziesz wiele pieknych ciuszkow
Anita co do ruchow, to jeszcze za wczesnie je liczyc, ja wczoraj jak panikowalam to napsialam o liczeniu ruchow.. Ale dostalam juz zjebke, wiec nie ma co myslec o tym narazie
Zadzwonilam do szefa i do pracy nie ideMoni&, Jus1985, amela, celia, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
mnie sie lekarz do tej pory nie zapytał czy juz czuje ruchy wiec pewnie z liczeniem ruchów tez mi predko nic nie powie
Daria to dobrze, że masz wolne, przynajmniej odpoczniesz w domku, nie ma to jak lenistwo:D
Przy ruszaniu sie brzucha te ruchy są takie mocne, takie dosadne, nie wiem jak to nazwac, ale czuje ze to takie naprawde kopniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:53
Ruda27, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Daria u mnie w h&m nie ma działu dla niemowlaków
dla kobiet w ciąży zreszta też
Mi lekarz powiedział żeby zapisać pierwszy raz jak poczuje i jak już będą mocniejsze to też. Też lubie patrzeć jak brzuch się poruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:57
-
nick nieaktualnyJus no to szkoda
a na allegro nie chcesz zamowic? W h&m sa piekne ciuszki
Monia napewno to sa mocniejsze kopniaki
Ja wczoraj przed snem, to tak mocno czulam ze szok.. Ale rano se mysle, a moze zas wyolbrzymiam jak to w nocy sie dzieje czasamiale mysle ze nie, mysle, ze sie tak ozywil na noc
az mnie korcilo koldre odsunac i zapalic swiatlo
Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie lekarz juz na dwoch ostatnich wizytach pytal czy czuje ruchy
Dziewczyny nie uwierzycie - pokremowalam nogi i masuje masazerem uda
Wypije kawke i pocwicze na nogi trocheMoni&, Kajoni, Ruda27, Jus1985, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Maluchy są aktywniejsze gdy my jestesmy mniej aktywne
Daria napewno nie wyolbrzymiasz:* my po prostu czasem nie mozemy same dowierzyc tej radosci i schizujemy, albo odwrotnie wkrecamy sobie ze cos jest nie tak, bo to przeciez nie możliwe ze akurat nas taka radosc spotyka, to nie moze byc prawda a jednak jest
oo chyba psychologiem zostane:P
ja wczoraj bylam w h&m ale nie było działu ciążowego, a chciałam jaies spodnie ciażowe kupic:( mierzyłam kilka par spodni, ale albo źle wygladałam bo za ciasne rurki, albo zbyt wysoki stan a z niskim stanem nie było mojego rozmiaru albo był jakis zanizony:/ kurde chyba na lato bede skazana na leginsy:P sukienki nie włoze jeszcze z jednego wzgledu-mam tak cholernie blade nogi, że szok:P nie bede sraszycJus1985, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni mam podobny problem z bladymi nogami
Założyłam legginsy i balerinki na gołą stopę i się załamałam, biel nóg, a raczej tego skrawka po prostu straszyła
No nic może zrobi się ciepło i trochę nadrobimy kolorystycznie
Jus ja trochę ciuszków dostanę, a resztę na allegro albo w lumpku planuję zakupić
Rany znowu mnie głowa od rana boliRuda27, Jus1985, mala_mi, Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to dzialaj
zazdroszcze motywacji
Ja bede pytala lekarza w czw o cwiczenia i chce gdzies sie zapisac
Monia hehe dobrze piszesz
Ja tez tu nie mam blisko dzialu ciazowego, w nasteonym tygodniu chce jechac kupic jakies spodnie, bo te co mam niedlugo sie przetra przez moje udziska
Doczekac sie nie moge dlugich spodnicjak juz tak cieplutko bedzie
ja za to w leginsach wygladam nieciekawie
boje sie tego lata
Jus1985, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Halo!
Daria, gratuluję skopania przez synalka!
Camille, z koleżankami tak jest. Ja po liceum przeprowadziłam się do Krakowa, jak wiele moich "przyjaciółek", to z jedną, tą najbliższą spotkałam się może 4 razy w przeciągu już prawie 6ciu lat. A miała być przyjaźń 4ever i wyszło jak wyszło. Studia, nowe koleżanki, chłopak. Nie będę się narzucać.
I teraz tak na prawdę, to smutne, ale nie mam żadnej prawdziwej przyjaciółki, mam fajne koleżanki, jedną też super, pracujemy koło siebie, nasze małe się bawią razem, ale pewnie jak przestanę tam pracować, to ograniczy się nam znowu mocno kontakt i tak to znowu będzie. Nawet nie miałam wieczoru panieńskiego, bo nikt nie miał czasu. Owszem, mam znajomych i ze studiów i znajomych męża, z którymi grillujemy czy obchodzimy urodziny, andrzejki, sylwestra czy inne okazje, ale żeby pójść z przyjaciółką "na kawę" i móc pogadać o tym o o tamtym to niestety jestem sama ;(
Co do chrzestnych, to ja mam tylko jednego brata, więc będzie raczej on, a mąż ma 3 siostry, ale tak na prawdę tylko jedna się "nadaje" :]
Jus! Różowe! Hahah dlatego ja się cieszę, że będzie syn! Ciuszki, które kupiłam są biało-niebiesko-beżowo-brązowe i taka kolorystyka mi się podoba
Camille, ale Cię wzięło na zabiegi. Ja na szczęście nie mam na brzuchu ani pół "rozstępa"
Moniś, ja zamówiłam super spodnie na allegro z tym pasem ciążowym i uwielbiam je nosić. Musiałam tylko skrócić nogawki, bo jestem niska, więc na mnie wszystko co w dupsku dobre to za długie
W Krakowie przebija się słoneczko.
Dziś jedziemy z psiną na szczepienie. Bidulka moja mała
I chcę moim psiakom zamówić takie apaszki:
http://allegro.pl/pelo-apaszka-chustka-bandamka-bawelna-odblask-i4119298462.html#tabsAnchorWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 10:22
Jus1985, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny