Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewuszki :*
czytam, ale znowu mi wszystko umknęło w sumie
Amelko super, że już niedługo będziecie na swoimtyle urządzania i zmian na raz, to musi być fajne uczucie
Jeśli chodzi o chrzestnych u nas to napewno będzie mój brat i siostra m, bo ja mam tylko jego a mój ma i siostrę i brata, więc problemu nie mamy
Ruda super, że zostałaś skopana przez własne dziecko
Jeśli chodzi i przyjaźnie to ja mam podobnie bo w pracy to przyjaciół nie ma a poza pracą to jakoś nawet wszystkie koleżanki się wykruszyły
Kurde nie mówcie nawet o tej bladości bo chyba w życiu nie miałam takiej skóry jak teraz hehe ale byle słoneczko wyjdzie to trochę się na slońcu posiedzi.
Dziura w mózgu......
Miłego :*amela, Ruda27, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co do liczenia ruchow to naprawde niemusimy tego robic jeszcze. KTG tez podlaczaja dopiero od 29-30tc.
Jak bylam w szpitalu to pielegniarki nawet do mnie nie podchodzily zeby posluchac serduszka tym detektorem- ale to tez zalezy ktora. Jedne uwazaly ze za wczesnie(22tc) a inne sprawdzaly i sie meczyly bo nie umialy znalezc. A jedna polozna to mi z 5 min szukala tego tetna- caly brzuch mialam w zelu umazany bo mi po calej powierzchni jezdzilaale w koncu znalazla. A potem juz do mnie nie podchodzila
Dodi, Sylka, Jus1985, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam chrzestnych wybranych jeszcze
mam dwoch braci a kontakt z nimi praktycznie zaden
maz nie ma wogole rodzenstwa,ma tylko kuzynow,bliskiej przyjaciolki tez nie mam. Ciezko bedzie.
Fajnie ze macie siostry dziewczyny.Dodi lubi tę wiadomość
-
amela wrote:Hej Dodi
Ja wczoraj troszeczkę posiedziałam na słońcu ale mało go było
tak już bym chciała żeby było cielputko! Oby na święta było ciepło !
U mnie wczoraj taka paskudna pogoda była, że masakraciemno, zimno, lało fuuu a dzisiaj nie jest lepiej tyle że nie pada, ale zimno
ja też nie mogę się doczekać aż wyciągnę znowu leżaczek na ogródek i wezmę książkę
amela, celia lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Ja nie mam chrzestnych wybranych jeszcze
mam dwoch braci a kontakt z nimi praktycznie zaden
maz nie ma wogole rodzenstwa,ma tylko kuzynow,bliskiej przyjaciolki tez nie mam. Ciezko bedzie.
Fajnie ze macie siostry dziewczyny.
Madzia zaoferowałabym Ci się gdyby nie fakt, że mam już 3 chrześniaków i jeszcze brat sobie żartował, że do bratanicy mnie weźmieale potem stwierdził, że żartował na szczęście
-
nick nieaktualnyJus, dodi milego dnia
korzysyajcie z pogody
Madzia hehe takie kopniaki sa najelpszewlasnie moj tez wczoraj ze wszystkich stron kopal, ja bylam w mega szoku bo nie wiedzialam gdzie mam reke przykladac
chcialabym, źeby tak cos wieczor mi zapodawal mila dawke emocji na noc
Ja juz umylam wlosy, ubralam sie i jem arbuza
Pozniej musze ogarnac w kuchni i maz bedzie za okolo godzine.l na male zakupy idziemy a pozniej trzeba cos posprzatac, bo jutro inspekcja, czyli przyjazd siostry pedantkiSylka, Kajoni, Dodi, Jus1985, Moni& lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Ja mam już weekend, ale pogoda nie nastraja.. Chwile leje, za chwile słonce wychodzi.. Bleeee... Mam nadzieję, że na świeta będzie ładnie
Co do przyjaciół ja też najlepszy kontakt mam z siostrą.. Reszta "przyjaźni" jakoś się rozeszła po kościach.....
Wczoraj zauważyłam, że mój brzuch zaczął żyć własnym życiemDodi, Jus1985, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie uzywam kremu na cellulit bo nie mam- zuzywam perfekte na rozstepy tylko po to zeby lepszy poslizg byl przy masowaniu
Musze sie rozejrzec za jakims kremem bo to wstyd tak sie zapuscic!
Dziewczyny opuszczam was na troche bo wzielam sie za odliczenie ulgi budowlanej i jak patrze na te faktury wykazy itp to szlag mnie trafiamoze mi sie uda no chyba ze wczesniej strace cierpliwosc to sie odezwe
Milego dzionka :*Jus1985, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Dlugo sie nie odzywałam ale czytam Was na biezaco. Podzielam Wasze radosci i wspieram we wszystkich smutkach
Ja ostatnio zabiegana jestem. Wpadłam w szal zakupow i porzadkow. Sprzatam i ukladam wszystkie szafki w domu zeby jak najwiecej miejsca na rzeczy dla malej zrobic i juz kupuje rozne rzeczy dla niej. Sobie tez juz powoli torbe do szpitala bede pakowac bo ja lubie byc pewna ze juz wszystko mam i czekac spokojnie do porodu
Co do chrzestnych to i ja i mój M mamy tylko braci i tez mamy dylemat ale cos zaradzimy
Narazie mamy spor o imie bo mąz strasznie chce Nicole a ja Lenke wiec musimy sie dogadac
A co do ubranek dla dziewczynek to nie wszystko jest rozowe (oczywiscie wiekszosc, ale inne kolory tez sa)
zaraz Wam dodam co kupilam dla małej
Miłego dnia MamuskiKajoni, Dodi, Camille87, Niebieska, Ruda27, MILA, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
a u nas słoneeeeczko, ale kapcie mi zmarzły, jak byłam właśnie popatrzeć, gdzie się skitrała mała moja
pranie powieszone, myśl nad tym co na obiad gdzieś się kiełkuje i w sumie nic mi się nie chce. Co biorę książkę do ręki, to mi powieki opadają
Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki....
zaglądam do was co jakiś czas... czytam was ale nie czuję się jeszcze na tyle oswojona z całą sytuacją by móc tu z wami być i pisać...
dziękuję wam za pamięć... naprawdę dużo to dla mnie znaczy...
póki co czekamy do 22 na wizytę... na pewno dam wam znać co wyszło... trzymajcie za nas kciuki nadal i módlcie się by moja kruszyna rosła...
cieszę się że wasze maluszki są zdrowe i u was wszystko dobrze się układa... myślami jestem z wamiDodi, Jus1985, Camille87, Niebieska, amela, Ruda27, pekinka82, MILA, Sylka, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
Witaj Kasieńko
przecudne ciuszki dla małej zakupiłaś i jak widać nie muszą być różowe a są śliczne
Positive, modlę się i pamiętam o Wasbędzie dobrze kochana, trzeba być dobrej myśli a jeśli tylko będziesz miała siłę i ochotę tu zajrzeć to czekamy :*
Kasieńka:), celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny