Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Positive, jestem z Tobą myślami!
Kasieńka, hejsuper ciuszki! Jak widać, da się obejść bez różu
Madzikovy, ja nie wiem, ale czy to dobrze z tymi sutkami? Mnie się wydaje, że moje już długo są ciemne i jakieś takie większe, ale nie wiem. Ale jak dobrze, to gratuluję
Wiecie co, chyba zjem sobie lodaKasieńka:), Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive, ciesze sie ze sie odezwalas.. Rozumiemy to ze jest Ci ciezko i nie bedziesz sie tu tak udzielala..
Pamietaj, ze mozesz na nas liczyc. Oczywiscie 22 bedziemy mocno trzymac za was kciuki! Trzymaj sie kochana
Kaienka cudne ciuszkikurde dla dziewcyznki mozna takie slodkosci znalezc
Nie no dla chlopczyka tez oczywiscie
Ja biore sie za sprzatanie szafy.. W koncu! Ale malymi kroczkami to zrobie, zaczynam od bielizny
Ciekawe czy dostane zjebke od meza jak wroci, bo odkurzalam mieszkanie.. Pierwszy raz od ho ho...Kasieńka:), Kajoni, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu moje sutki też są ciemniejsze i takie duże! ;P
Ja zjadłam jajeczka z majonezem i teraz zagryzam rurką kokosową z kremem i herbatkaRuda27, Madzikovy, celia, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Kasienka witaj
no jak widac nie wszystko dla dziewczynki musi byc rozowe. Sliczne te ubranka.
Positive3mamy kciuki,wierze ze bedzie dobrze.
A ja bylam na malych zakupach, kupilam sobie eklerka i wlasnie popijam kakaoMILA, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila no slodka
widzialam jak dziewczyna sama swietnie zrobila, szkoda ze ja nie mam takiego talentu
Madzia ja tez mam ciemniejsze sutkiczasami stoja jak antenki
My zaraz wybywamy..
Kurede Anitka smaka na rurke z kremem zrobilaamela, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny