Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przypomuało mi się coś i musiałam Wam to jeszcze napisać
Moja koleżanka poradziła żeby podczas smarowania balsamem albo oliwka delikatnie szczypać skóre chodzi głównie o brzuch żeby nie było rozstępów. Ona tak robiła i ma bardzo mało i nie widoczne a brzuch miała ogromny.
A co do eks M to brak mi słów jak widze jak to dziecko zaczyna czuć sie odrzucane ale jakoś to musimy nadrabiać. A Niebieska jeśli chodzi o angażowanie byłego to nie jest tak do końca że trzeba go muszać. Zawsze ją bierze jak ma przyznane widzenia i często poza nimi. Na wakacje i ferie z nami jeździ a matka w tym samym czasie jeździ oczywiście bez małej a jej mówi że nie pojada w tym roku bo nie ma pieniążków. Dostaje tysiac alimentów i pisze smsa albo małej każe przekazać że trzeba za przedszkole zapłacić albo buty kupić bo za małe a jej po tyg kasa sie skończyła. Masakra totalna. M jest troche surowy jeśli chodzi o zasady ale nie moge mu zarzucic ze nie dba o dziecko.
Daria a mała ma 5latNiebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus ja mam bardzo napieta skore wiec chyba nie dam rady szczypac
Ale od jutra sprobuje masazu ud bo mam cellulit jak 80latkasama sie przed soba wstydze
Szoda dzieciaczka 5 lat to taki fajny wiek dzieci sa coraz madrzejsze duzo mowia i w ogole, baba sie ewidentnie na matke nie nadaje...
Dobranoc raz jeszcze :* -
Jaaaak słodko śpicie jeszcze Kochane
Witam!
Wczoraj siedziałam i pisałam, pisałam, pisałam prace na zaliczenie...pół zrobiłam...kręgosłup mnie tak bolał że szok.
Dziewczyny....nie wpadajcie w czarne myśli co do ruchów...szczerze-to połowa ciąży to dopiero początek ich czucia. ..
Ja jeszcze nie czuje i muszę być dobrej myśli żeby egzystować jakoś. Jestem pulpecikiem z łożyskiem na przedniej ścianieheh..coś tam się bulgocze, łaskocze ...I wait
Dzisiaj i pewnie jeszcze przez jakiś czas działam twórczo nad zaliczeniami i juuuu
Jus1985, celia, Niebieska, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane!
Jus tobiedne dziecko, 5 latek to juz rozumny maluch i czuje cosie dziejedobrze ze wy sie nia zajmujecie
Wczoraj na noc moj maly bombardowal.. Lezalam i sie do siebie usmiechalammusze przestac ze schizowaniem sie i wierzyc ze jest dobrze..
Nie wiem czy isc do pracy, moj maz sie upiera ze mam nie isc..
Mila jak samopoczucie?
Chcialabym zeby positive sie juz do nas odezwalaMoni&, Kajoni, celia, Dodi, Madzikovy, Sylka lubią tę wiadomość
-
Jus też mam wśród przyjaciół taka sytuację. Mój przyjaciel zawsze bierze swoją córkę na weekandy, placi alimenty itd. A mama małej ma w nosie, teraz ma drugie dziecko. ..
Zawsze wszystko kupują-bo kurtka za mala, bo stare buty itd. A najlepsze jak nie dostała raz matka kasy za alimenty to napisala smsa że nie wysle małej do nich na weekend do moment wpłaty. ...bezczelbosc x1000 -
Jeszcze co do pobierania próbki moczu to zawsze rano przed sie podmywam i oddaje drugi strumien moczu, zreszta zawsze wszystko było ok, dopiero teraz bakterie no ale przynajmniej wiem od czego taki ból.
Daria no widzisz! A nie mówilyśmy? Mały leniuszek nie zawsze ma ochote dawac mocne kopniaki. Jeszcze nas pokopią te nasze maluchy az bedziemy miały dosc:P Chociaz wydaje mi sie ze tych cudnych kopniaczków nigdy nie bedzie dosc:) A jak urodzimy to bedzie nam tego brakowac:)
Daria, jak sie zle czujesz albo masz totalnego lenia to nie idz do pracy:P
No własnie, ciekawe co tam u positive...
Jus dobrze, że Twój jest odpowiedzialnym ojcem, chyba bardziej odpowiedzialnym niz matka jego dziecka:/ To sie chwali, przynajmniej masz pewnosc, że dla Waszego wspólnego dziecka tez bedzie dobrym i odpowiedzialnym tatą :*Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziekuje Monia :*
Jakis gorszy okres mialam, zly nastroj, maluch cichszy i sie nazbieralo..
Teraz bedzie lepiej, mam urlop i bede z rodzina, wizyta u gina w czwartek..oby tylko ladna pogoda byla..
Chyba nie pojde do pracy, niech mi to z urlopu wezmie.. Nie mam ochoty tam isc..
Mońis jak sie czujesz???Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Napewno urlop dobrze Ci zrobi:)Tym bardziej spedzony z rodzina:) A ja sie czuje dobrze, wczoraj jeszcze jakby "czułam" tą nerke czy co mnie bolało, a dzisiaj juz zupełnie nic po tym antybiotyku:)
Ja tez czasem sie boje jak maluszek ma cichsze dni ale staram sie juz brac to bardziej na spokojnie, bo nawet jak lekko kopie to wiem, że musi byc okRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonis to ciesze sie ze juz Cie nie boli
zeby juz tak zostalo!
Dzisiaj odpoczywasz caly dzien?
Co do ruchow, to wiesz niby dobrze, ze sie w ogole rusza, ale czasami to moze byc przez "cos", niekoniecznie dobrego, ze jego ruchy sa slabsze. Dlatego ja tak sie tym martwie zawsze.. Wizyte mialam 3 tygodnie temu, polowkowe ale tutaj a nie u mojego lekarza, dlatego tez tak to przezywam.. Wolalabym do mojego chodzic.. No ale jeszcze 6 dni wytrzymac musze
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Noni dobrze Daria ze Cie "skopal"masz za swoje hihi bez czarnych mysli wiecej!
Ja jak zwykle chore sny... dzis w nocy jak wztawalam na siku cala bylam zlana potem masakra!
U nas sloneczko pieknie swieci ale ja zostaje w domuRuda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila tez czesto jestem cala spocona.. Nawet nie zawsze jak mam jakis mega sen..
Wstawalam w nocy siku, tak mnie bolalo z prawej strony chyba to wiazadlo, ze wstac nie moglam z ubikacji, ciezko mi sie szlo i kladlo pozniej.. Na szczescie przeszlo.. Ojj co to bedzie za jakis czas haha
Kamila jak dzisiaj gardlo? Planujesz dzisiaj spacerek?
I masz jaka ja durna, przeczytalam Twoj post a zapytalam czy idziesz na spacerek.. Matko co sie dzieje z moim mysle iem haha
I dobrze, wykuruj sie i weekend juz bedziesz zdrowiutkaale bez lodow lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:13
Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria dzisiaj umówiłam sie z przyjaciółka, przyjedzie do mnie na kawusie to sobie pogadamy, bo dawno sie nie widziałysmy:)
Hehe my takie zakrecone jestesmy, że czytamy o jednym a piszemy o drugim, albo w ogóle przekrecamyCiąża nas odmóżdża haha:P
Ja tez czasem sie budze w nocy zlana potem, czasem jak mam jakis koszmar to wstaje z takim lekiem w sobie i nie umiem zasnac:/ Ale dzisiaj przespałam calutka noc, tylko raz wstałam na siku
Kama fajnie że słoneczko świeci, u mnie pochmurno dzisiaj, mam nadzieje ze chociaz troche słonca na weekend wyjdzie.Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHehehe Daria nie przejmuj sie
No gardlo troche piecze od kaszlu chyba wlasnie pije goraca herbatke - nos mam zatkany i leci buu
A ja pierdola mam specyfik do nosa bezpieczny i moglam sobke psiknac na noc ale skleroza robi swoje..
Zostaje dzis w domu bo sie boje ..
Co do wstawania i przekrecanja to dla mnie masakra jest - przekrecam sie z boku na bok w tepie slimaczym a wstaje tez najpierw do siadu a dopiero potem spuszczam nogi - troche ciagnie..
Ale sie zdziwilam bo jak wczoraj sje polozylam na lewym boku to mnie troche dusilo wiec przekrecilam sie na prawy i na prawym sie obudzilamchyba przekrecanie sie jest zbyt ciezkie zeby zrobic to przez sen hehe
Moni&, amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia no to super, ploty z przyjaciolka
ja juz w sobote z siostra jej jak sie doczekac nie moge
Kamila ja tez tak uwazam, obracanie jest zbyt ciezkim zadaniem zeby sie przy tym nie obudzic
Wszystko tak wolno, jak slimaki.. A co bedzie za 3 miesiaće? Plus upal na dworze, katastofa
Kamila to sie troche zalatwilas, no lepiej nie wychodz i kuruj sie ladnie.. Niech Ci calkiem przejdzieMoni&, Camille87, Jus1985, Dodi, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
Super, Daria, to poplotkujecie za wszystkie czasy:P
Co do przewracania sie na bok to tez mi ciezko, ślimacze tempo to dobre określenie:P
Zawsze w nocy dosłownie rzucałam sie po łózku, spałam w takich pozycjach i obracałam sie przez sen a teraz grzecznie zasypiam na lewym boku a jak sie obudze to ewentualnie zmieniam pozycje na prawo baaaardzo powoliKurde nie wyobrażam sobie za 3 miesiace jak to bedzie:P
Odczuwam teraz bardziej ciągniecia i rozciąganie wiązadeł niz wczesniej....teraz macica dopiero zaczyna nabierac rozmiarów i sie podnosi i pewnie dlatego. Dobrze, że spie z brzegu bo zawsze moge sie sturlac:P
Kamilka a Ty sie kuuuruj dalej, wygrzewaj, psikaj nosek bo wiem jakie to uciązliwe miec zapchany nos jak cement w nosie masakra:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:45
Ruda27, Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dzień dobry
Daria ciesze się ze synek dał o sobie znać, i nie denerwuj się na drugi raz kochana bo widzisz że wszystko jest ok
Moni ciesze się że już lepiej się czujesz
Ja w nocy też mam problem z przekręceniem sięjak babcia
A mnie przed 8 obudził kurier !
Zaraz sobie zrobię kanapkę z dżemem :)U mnie też słoneczko świeci ale chłodno...
Moni&, Ruda27, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif