Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmela jej jak drogo.. No ale wazne, ze dobry lekarz i jestes spokojna przy nim
Quendi zajebista kolezankazazdrosc pewnie zzera..
Ja bym dalej cos jadla.. Ale co?! Maz mi sok pomaranczowy zrobil, wiec moze wiecej mieszkac nie bede bo bedzie posiedzenie na wcamela, Quendi, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
jak ide na zakupy do mojego sklepu gdzie pracowalam to kolezanka jedna juz pare razy mi powiedziala Jezu ale ci wybilo albo ale przybralas no kurde chyba w ciazy jestem to normalne ze nie urodze od razu masakra niektorzy nie maja w ogole taktu. ale Quendi nie przejmuj sie, zazdrosne sa i tyle
amela, Ruda27, Quendi, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Wiem właśnie Moni trochę drogo ;/ ale poleciła mi go koleżanka mojej teściowej - położona która pracuje z nim w szpitalu i tak się go trzymam
Hehh dokładnie ale i zarazem jedna zainspiruje drugąMoni&, Ruda27, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMoj maly bombarduje
obserwujemy z mezem brzuch jak skacze
jej jak to cieszy
nic mnie tak nie cieszy jak to
Mi tez mowia ze przytylam.. W sumie mam to gdzies, to logoczne przynajmniej w wiekszosci przypadkowMoni&, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Cieszę sie Ruda... U mnie dzis praktycznie cisza, pare razy rano i po południu i cisza
Kochana pewnie sie na noc odezwiesama mowilas ze Twoja jest ruchliwa wtedy nie?! Czekamy z Toba slonko
nie marttw sie, przypomnij sobie moja panike..
Mmm Kamila smacznego
Zjadlabym tez, ale chyba pekneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:38
Madzikovy, Camille87, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:No polozylam sie i skopala mnie chyba z 25 razy wiec jest okey
No widzisz kochanaciesze sie bardzo..
Kamila napisalas o kapieli i tez sobie wody nalalam, masakra co potrafia zdzialac czyjes uczynki czy slowa.. Jak nie smaki na jedzenie tak ochote na kapiel mi zrobilas hahaMoni&, Camille87, Madzikovy lubią tę wiadomość