Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:siostra twierdzi że powinny być jakieś misie albo chmurki, ale ja chce typowo chłopięce motywy
Jakie wasze zdanie?
/QUOTE]
Moim zdaniem chmurki misie to bzdurażartuje oczywiście,ale sama też wybrałabym typowe dlaa chłopca.
A co do orzeszków to ja słyszałam że właśnie jak się zje w ciąży (tylko większa ilość bądź często to dziecko wtedy będzie miało uczulenie. Bo orzeszki uczulaja a płód jeszczee czegoś tam nie ma i przez to już może nie mieć ... masło maślane ale nie umiem ująć tego w słowa
Nadrabiam dalej...Camille87 lubi tę wiadomość
-
Jak zwykle ja przychodze i pustki się robią na forum
Quendi szkoda słów, daj znać ile ona przytyjepewnie więcej
Dzisiaj z còrką M poszłyśmy na spacer z psem i podbiegł do nas inny piesek a ja swojego mam na smyczy a że bydle duże to jak zaczeli skakać i mnie szarpać ja już się zła robie a baba od tamtego psa przez tel gada i ma to w du... więc mała do niej podbiegła i mówi
M- może pani zaczepić swojego psa?
a baba jej na to -ale to jest suka
M już z groźnym spojrzeniem - to tak jak ja więc niech pani lepiej go złapie
myślałam że umrę ze śmiechu, chociaż wiem że nie powinnam bo to nie pedagogicznie ale weź tu się człowieku nie śmiej
Kolorowych LaskiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 22:14
Camille87, amela, Madzikovy, Ruda27, Sylka, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu no widzisz Zuzia dała znać mamusi
Ja się dziś w południe wymoczyłam w wannie
Dziewczynki dobranoc :*
Jutro pewnie dopiero wieczorem zajrzę bo jedziemy do teściów a potem do moich rodziców. Miłego weekendu KochaneCamille87, Madzikovy, Dodi, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyDaria no to jest zarazliwe
Ja sie wykapalam ale coraz gorzej mi sie obrocic a golenie dzis mega na oslep
Dobranoc Daria :*
Jus ciesze sie ze podzielasz moje zdanie co do chlopiecych naklejek
A historia z psami nieziemska, czasem trzeba ludziom dogadac
Swoja droga mnie tez to wkurza jak ide z psem a inny biegnie luzem i argumentem jest ze to suka t skoro moj jeat facetem to sie nie pogryzakuzwa ale moj ciagnie jak cholera.. mimo ze wazy 6kg
Co do orzeszkow to ja juz sama nie wiem ale staram sie rozumiec co napisalas
Ja zjadlam moze garatke tych orzeszkow nie wiele
A teraz leze z naoliwionym brzuchem i podziwiam kopniaki
Amelka dobranoc :* udanego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 22:43
Jus1985, Dodi, Ruda27, amela, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haha Jus swietna historia:D ale wkurzaja mnie tacu ludzie ktorzy maja wszystko w dupie:/ szkoda ze gdzies strazy miejskiej nie bylo w poblizu to juz by stara prukwa dostala mandat za SUKE.
Kamila bylo troche ciasno ale dalismy jeszcze rade:P zreszta ja nigdy dlugo w wannie nie umiem siedziec, 15 min i wychodze:P
a o goleniu nie wspomne. kilka dni.temu probowalam golic sie z lusterkiem. jako tako to wygladalo:P i jeszcze wychodze wycieram sie i krew na.reczniki jak.sie wystarszylam.i se przypomialam ze siw golilam haha:P no sie zacielam oczywiscie. uciekam spac dobranoc :*Madzikovy, Jus1985, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc dziewczyny
A wy poszlyscie a ja Wam jeszcze odpisze
Jus zajebisty tekstw sytuacji lekkiej irytacji i wkur...chyba bym na to nie wpadła
Monia, Camille - wydawało mi sie ze to tylko ja niezdara mogę sie zaciać przy goleniu....tez wpadłam w panike w pierwszej chwili, ale na serio....myślałam ze to mi sie tylko zdarzyło wiec nawet sie tym nie chwalilam
Dziewczyny......zazdroszczę Wam wanny!!!! Ja mam juz tylko prysznic.... Aaaa....tez bym sobie teraz polezala
A prawda...niezła serie Zuzka zapodałakoncert za cały dzien
Camille87, Moni&, Sylka, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja juz nie spie od pol godzinyi juz po sniadanku
Wstawac spiochy
P.S. Kubus tez sie obudzilzbombardowal mnie mega iloscia kopniakow
czulam go w calym brzuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 07:46
Ruda27, amela, Moni&, Sylka, celia, Dodi, Magda2013, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
My w macu na sniadanku
Po 5 byla pobudka, ale dajemy rade
Maly w nocy tak mocno kopal ze szokdzisiaj juz tez
Oczywiscie zjebke od siostry dostalam za moje panikowanie, ze maly to czuje j sie boi.. Takze zmieniam sie
Zaraz wypad na zakupy, czekamy az o 9 otworza
Kamila cudnie wyglada Twoj brzusiu
Jus zajebista mala hahaamela, Camille87, Moni&, Sylka, Dodi, Magda2013, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Wstałam wcześnie dziś, bo mąż położył reke na moim brzuchu i zaczął coś tam gadać do Nelki bo kopałai już nie usnęłam
Kamilka śliczny okrąglutki brzusio
Ja zaraz robie kawkeKoło południa wyjeżdżamy.
Camille87, Ruda27, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny