Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!
A ja dziś troszkę pospałam
Jus gratuluję ciętej riposty, sama bym na to nie wpadłaTakie mendy trzeba szkolić!
Ja wczoraj też zaczęłam oglądać Incepcję ale szybko wyłączyłam, bo ciężko myśląca jestem
Mimo, że paskudnej pogody na dworze i bólu głowy, mam dobry humorNa wadze przybyło mi tylko 0,2kg w ciągu tygodnia
Poza tym w końcu udało mi się namówić mężulka na zakupy i w końcu jedziemy po łóżeczko dla małego i kilka innych gratów
Ruda Ty już masz siostrzyczke przy sobie, ale zazdroszczęJa jeszcze odliczam! 4 dni do wyjazdu
amela, Moni&, MILA, celia, Dodi, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
OOoooo Moniś! Widzę, że w tym samym dniu zaczynamy nowy tydzień
Gratuluję!!! Ja jestem 2 tyg. za Tobą
Kamilko masz śliczny brzuch :*
Ja wczoraj głupia się popłakałam, booo... chciałam ładnie wyglądać i ubrałam moją satynową piżamkę... I wyglądałam w niej jak Pan Józek hodowca kur z kabaretu w żółtym sweterku!!! (mimo, że piżamka czarna)...amela, Moni&, Camille87, MILA, Dodi, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Sylka gratuluje 22 tygodnia! nie przejmuj sie, faceci czasem nie maja wyczucia. moj tez czasem nie ma wyczucia i cos palnie ale wtedy ja go zaraz stawiam do pionu:P
u mnie tez sloneczko ladnie swieci, pogoda piekna oby tak zostalo:)Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyA ja dzis jak masowalam uda i spojrzalam w lustro to postanowilam ze zapisuje sie na basen!
Musze zagadac z kolega ktory jest tam ratownikiem jak to wyglada cenowo itp
Masakra dziewczyny jestem zalamana!
Wydaje mi sie ze to cellulit typowo wodny bo inaczej to niemozliwe
Sylka udanych zakupow
My moze dzis farbe do pokoiku kupimySylka, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka wrote:Ja wczoraj głupia się popłakałam, booo... chciałam ładnie wyglądać i ubrałam moją satynową piżamkę... I wyglądałam w niej jak Pan Józek hodowca kur z kabaretu w żółtym sweterku!!! (mimo, że piżamka czarna)...
A czemu to tak?bylas taka wygieta jak on?
Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny