Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej Slonka:))ale robicie smaki tymi potrawami:)my dzis z Lubkiem idziemy zjesc poza domem..aaaaawogole Laski..wczoraj moj kochany zrobil mi niespodzianke i kupil mi sukienke ciazowa i bluzeczke:D milej sobotki:)
Camille87, celia, Moni&, Sylka, MILA, Magda2013, Ruda27, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam
Padnięta, nogi mi w tyłek wchodzą, ale zadowolona
Kupiłam łóżeczko z materacem i kilka pierdół (kocyk, prześcieradła, wanienka itp.)
A najfajniejszy jest misiowy ręcznik z kapturkiemCamille87, celia, Magda2013, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana na razie wszystko popakowane i nie montujemy bo trochę za wcześnie, poza tym na razie nie ma miejsca w sypialni. Musimy usunąć biurko
Ale łóżeczko kupiłam takie http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00248529/
do tego materac http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40213245/
Trochę odpocznę i zrobię fotkę ręczniczka bo nie ma na stronie ikei...
Camille87, celia, Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda wklejała to zdjęcie
To dopiero moje pierwsze zakupy dla małego, szaleństwo dopiero się rozpoczyna hehe
Ciuszków nie kupuję na razie, muszę przejrzeć co ma dla mnie siostra, bo po co kupować podwójnie...Camille87, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylka wrote:Ruda wklejała to zdjęcie
To dopiero moje pierwsze zakupy dla małego, szaleństwo dopiero się rozpoczyna hehe
Ciuszków nie kupuję na razie, muszę przejrzeć co ma dla mnie siostra, bo po co kupować podwójnie...
Tak myslalam ze to Daria
Co do ubranek dzis posegregowalam ubranka od siostry i to co kupilam sama to po prostu jestvtego meeega duzo! Mnostwo pajacykow bodow kaftanikow spodenek bluz i nawet mam spiworek na dlugi rekawi 4 kombinezony
Chyba juz nic nie kupuje hihicelia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziękuję
Myślę, że nie ma co szaleć, zawsze można coś dokupić w trakcie jak będzie brakowało.. Ja już też chce przejrzeć te ciuszki, choć mama mi mówiła, że tam jest praktycznie wszystko.. Jakby nie patrzeć - mój chrześniak ma dopiero 1,5 roku i dopiero co powyrastał z tego więc pewnie wszystkie ciuszki będę miała na bieżąco
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka ja własnie weszłam dzisiaj na stronkę z Ikea i stwierdziłam ze musze tam pojechać i kupić materac do łóżeczka , prześcieradło a przy okazji tez moze przewijak i wanienkę
Ja b. lubię Ikea więc .....
jest tam sporo fajnych rzeczy dla dzieci
tylko jeszcze poczekam jakieś 2 mscWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 19:00
Camille87, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość