Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA w ikei jest dużo fajnych rzeczy dla dzieciaczków, w dobrych cenach i całkiem dobrze wykonanych
Wanienkę też kupiłam o taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/ fajnie wykonana i ma te gumowa antypoślizgi więc super! Mój mąż się zastanawiał czy mały się do niej zmieści hahaha załamał mnie
Kupiliśmy też lampkę nocną (kinkiet) który będzie świecił całą noc w sypialniDaje bardzo delikatne światło, będzie idealna
Mój mąż już ją powiesił, ale ma radoche
MILA, Ruda27, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka właśnie wydawało mi się ze ta wanienka jest mała ale tez m sie bardzo podoba
musze ją na żywo zobaczyć, bo prawda jest taka ze takie dzieciątko długo sie kąpie w takiej wanience. MOja córka była w niej kapana co najmniej do ukończenia pół roku ( a może i dłużej) na pewno do momentu jak już siedziaławięc ja raczej się nastawię na większą wanienkę
Na szczęście mam blisko do Ikea więc spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 19:57
Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nie jest jakaś super wielka ta wanna ale da rade
Za 20 zł chyba nie ma co się zastanawiać
Kamilcia ja teraz też nie mam blisko do ikea - 100km drogą górską więc to nie jest tak hop siupDlatego kupiłam wszystko co przyszło mi do głowy, żeby nie jeździć milion razy
-
a może małe spa, cena nawet przystępna co?
hah hahahha
chyba padnę
http://allegro.pl/okbaby-onda-luxy-bubbles-wanienka-kapielowa-spa-i4117824299.html
a tak serio to rzecz odnośnie wanienki jaką mogę doradzić to zeby miała odpływ.
Przy córce miałam inną wanienkę na początku taką bez odpływu i wylewanie z niej wody odbywało się za pomocą garnków, wiaderka - normalnie masakrapotem miałam taką z wężykiem i odpływem. Mąż np stawiał wanienkę na pralce, albo stała na stelażu, węzyk kierjesz do umywalki i tyle. Wracasz , przecierasz ściereczką i chowasz a tak jak nie było tego odpływu to zanim oporządziłam małą i wróciłam to z wody z tym mydłem zdążył sie zrobic szpetny osad, który i tak musiałam myć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 20:16
Camille87, pekinka82, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no jasne
kupilas sporo wiec sie oplacalo jechac
ja do najblizszej ikei mialabym jakies 170 km(do wawy) a chyba w zasadzie wszystkie te najwazniejsze rzeczy mam
Wanienke dostane od siostrytakze szkoda pieniedzy na droge
MILA, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:a może małe spa, cena nawet przystępna co?
hah hahahha
chyba padnę
http://allegro.pl/okbaby-onda-luxy-bubbles-wanienka-kapielowa-spa-i4117824299.html
Cena calkiem przystepnai wysylka gratis hahaha
MILA, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
Napracowałam się dzisiaj z mężem-zrobiliśmy 180 pierogów, bylo mega fajnie a na wieczór tak mnie
WKUR...ze siedze i placze, no masakra jakaś! ! Nie rozumiem facetów! !
I tekst-"Nie denerwuj mi dziecka" nie chce przeklinac bo nie starczyło by mi forum!!!
Wszystko poszło o chrzest...bo on nie chce chrzcić dziecka! ! Niech dziecko samo zdecyduje. Łzy mi lecą. ...
-
nick nieaktualnyQuendi nie denerwuj sie.. moj maz tez byl przeciwny chrztowi - uwazalnze dziecko samo powinno zdecydowacno wyznaniu i nie powinnismy go narzucac ale przekonalam go argumentem, ze jesli faktycznje kiedys uzna ze chce przejsc na inna wiare zawsze moze to zrobic, a nie chrzcac go spowodujemy ze bedzie czul sie "odrzutkiem" bo jak wytlumaczyc dziecku dlaczego on nie ma komunii dlaczego on nie dostaje prezentow (bo dla dzieci o to glownie chodzi w tym sakramencie) a inne dzieci tak.. zgodzil sie ze mna ten argument go przekonal tez nie chce aby nasz syn czul sie gorszy.. Porozmawiajcie na spokojnie, moze zmieni zdanie
MILA, Moni&, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Bo mój mąż to zatwardzialy anty chrześcijan
Jeszcze jest trochę czasu do chrztu. Może dojdziemy do porozumienia. ..ufam że tak. Ale dzisiaj mi wbił nóż w serce!! To boli...
Dobrze że jeszcze na ślub zdążyłam z jego teoriami...Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:Kamcia a Twój mąż chodzi do Kościoła? Przepraszam że tak pytam. ..
Tak jest wierzacy kiedys nawet bardzo praktykujacy ale wiele sytuacji odepchnelo nas od kosciola i obecnie nie chodzimy - wierzymy w Boga ale nie chodzimy do kosciola..dlatego przez pewien czas byl przeciwny chrztowi..
Twoj maz nie powinien podejkowac takiej decyzji tylko z powodu takiego ze sam nie wierzy - powinien takze respektowac Twoje zdanie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:12
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo
Dziś cały dzien poza domem, jutro tez bo lecę z mama na zakupy a moj W z moim tata na śledzie do Świnoujścia jedzie.
Sylka ten ręcznik jest piękny
Quendi nie zamartwiaj sie, przecież Twój mąż nie moze zadecydować sam, wiec jak sie uspokoicie to porozmawiaj z nim na spokojnie. Argument Camilli jest na prawdę dobry.
Chyba osiwieje do sierpnia ...mimo iż mam blond włosy i mało co widać to sierpień bedzie należał do mnie...moje dziecko znowu pokopalo pare razy w dzien i cisza.... Nie wytrzymam.... Serio zaczynam sie juz denerwować, wiem, ze to nie pierwszy raz...ale to jest takie ....nie wiem, czuje sie bezsilna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:31
Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi....Nawet jeżeli wierzymy a nie praktykujemy np.chodzenia do Kościoła....To i tak cały rok kręci się wokół naszej wiary. Święta które obchodzimy lub inne ważne dni. Więc obchodząc je...praktykujemy naszą religię.... Uważam, że Chrzest bardziej się przyda niż zaszkodzi...Takie moje zdanie. Nasi rodzice też za nas zdecydowali- i jakoś krzywda nam się nie stała.
Co innego gdy rodzice są różnych wyznań...Wówczas faktycznie mogą taki wybór pozostawić dziecku...By wybrało swoją religię...
Mężem się nie przejmuj- faceci kochają wkur***** ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:45
Camille87, Madzikovy, Niebieska, Moni&, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny