Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamutki, spokojnie od 28tc ruchy powinny być wyczuwalne regularnie min. 10 w ciągu dnia, jeśli będzie mniej wtedy dopiero można się martwic. Poczytajcie sobie o karcie ruchów płodu Cardiffa. Ja taka prowadzę od 28 Tc.
dziecko teraz ma jeszcze duzo miejsca, ja w obecnym 32tc czuje różnice w ruchach gdy dziecko obroci się do kregoslupa- potwierdzone na Usg.
Czerwcowa Mamusia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 08:23
Moni&, Camille87, Niebieska, pekinka82, Magda2013, MILA, Sylka, Paulia87, Madzikovy, celia, amela, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
ASIAK .... Dziękujemy... Zapewne nie jedna z nas po Twoim wpisie będzie uspokojona
Dziękujemy
Zajrzyj do nas za parę dni ....bo znów zaczniemy z czymś panikować
A doświadczona osóbka, taka jak Ty to jak lekarstwo na wszelkie dolegliwości
Zatem zaglądaj do nas częściejMoni&, Madzikovy, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki, a ja znow ostatnio zajeta, siostra bedzie sie przeprowadzac i mnostwo spraw ma do pozalatwiania, w sumie to ja zalatwiam, bo mi latwiej z jezykiem
moj pomaga jej przy remoncie wiec w domu sama musze wiekszosc rzeczy zrobic, no i pracuje, wiec jak juz klapne to usypiam
Jutro Sheffield, juz pozbylam sie kolczyka w wardze (oj ciezko bylo, oj bylo) i czeka mnie dluga podroz, i kolo godziny lezenia w bezruchu w glosnej maszynie... mam nadzieje ze moje dziecie bedzie mnie baaardzo kochac. Ale tak powaznie to na sama mysl o jutrze brzuch mnie boliW pracy wyjasnilam, ze jestem zagrozona, i ze to lozysko itd. i mi szefowa kategorycznie zabronila nadwyrezac sie, nawet wiadra z mopem nie moge ruszyc
z jednej strony ok, ale ja pracuje z kobitka co ma 51 lat, ciut starsza od mojej mamy i mi glupio tak
ale Malutka jest najwazniejsza...
A sie rozpisalam WamNo nic spadam sie ogarniac do pracy, milego dnia kobitki
pekinka82, Moni&, Niebieska, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny