Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Ju już weekend zleciał ... My wczoraj wróciliśmy późno, a dziś tak od rana się obijaliśmy troszke
Pomału Was nadrobie
Sylka też mam upatrzone to łóżeczko w Ikei jest fajne :)Ta wanienka te fajna i jaka tania
Quendi fajnie że doszliście z meżem do porozumienia
Aggie trzymam kciuki za jutro
Pekinka mój brzuch ostatnio jest taki nabrzmiały bardzo i czasami taki twardy się robi ale nie cały tylko tak kawałkiemmówiłam o tym ginowi ale powiedział że to nic takiego, że jak cały twardnieje to jest niedobrze
Camille87, pekinka82, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moja niunia mnie dzis zupelnie z boku kopnela tak ze do zeber brakowalo jakies 5-6cm
Pekinka ja mam taki naciagniety i twardy ale to chyba normalneale mnie nie swedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 21:19
celia lubi tę wiadomość
-
Mnie też swędzi ;/ i jeszcze mnie pobolewa chyba kość łonowa nie wiem czy to jest prawidłowe określenie ale jest to tak właśnie w okolicach ;/
właśnie ciekawe co tam u DariiCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyamela wrote:Mnie też swędzi ;/ i jeszcze mnie pobolewa chyba kość łonowa nie wiem czy to jest prawidłowe określenie ale jest to tak właśnie w okolicach ;/
właśnie ciekawe co tam u Darii
Spojenie lonowe - tez mnie boli ale gin mowil ze to normalneamela lubi tę wiadomość
-
Kamilka to dobrze bo nie wiedziałam, właśnie tak dzisiaj zaczęło mnie boleć... chyba się rozrastam
Zamawiam sobie właśnie klawiaturę do tabletu żeby wygodnie z Wami pisać siedząc przy stole bo przy moim kompie stacjonarnym jest mi strasznie niewygodnie i plecy odpadają po dłuższym siedzeniu ;/
celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyNo zaczyna sie rozchodzic
mnie boli jak wstaje czasem jak chodze ale do zniesienia
No klawiaturka do tableta fajna sprawa i tania - szwagier sobie kupil za chyba 30zl
Ja na smartfonje pisze to w ogole porazkaale maz laptopa okupuje hehe
Mi najbardziej skora sie napiela tuz nad pepiem nawet czerwona ta skora jest.. cycki w porzadku nie widze zbytniego przyrostu niestetymam nadzieje ze mleko bedzie
amela, Jus1985, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Amela gratuluję 25 tyg! !! Kurde musze powiedzieć lekarzowi o tych skurczach bo naprawdę jak mnie złapie to musze się stać ale usiąść i tak 5 razy na dxien
No wlasnie a Ty jeszcze jakies mycie okien wymyslasz... lepiej uwazaj na te skurcze! Te przepowiadajace sa bezbolesne i krotkotrwale a bolace silne skurcze moga prowadzic do skracania szyjki. -
kurde ja sie staram o przedluzenie umowy bo konczy mi sie 2 maja ale regionalna kierowniczka jeszcze dokumentow z dzialu personalnego firny nie dostala i nie wiem dalej na czym stoje:/ tez nie wiem jak to jest w przypadku umowy tylko do porodu, nie byloby mi na reke bez zasilku eh co za.kraj:/ mam nadzieje ze mi ta umowe przedluza. ja obejrzalam film i ide zaraz spac, moj juz chrapie. brzuch tez mam napiety i twardy szczegolbie po jedzeniu. a na kolacje jadlam dzis kabapki z twarozkiem zeszczypiorkiem
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Kamila do dnia porodu bede miala na 100% przedluzona umowe to wiem, ale ja chce pozniej do tej pracy wrocic i chce zeby mi przedluzyli juz umowe, bo wiem ze kilka kolezanek z pracy tak mialo przedluzana umowe bedac na l4 w ciazy. ale wyczytalam ze zasilek przysluguje tak czy inaczej.
jestem zatrudniona na umowe o prace od lutego 2012Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 22:01
Monis
[/link]