Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksa.wawa wrote:dziewczyny ja mialam na mysli wlasnie wedzonego lososia mam takiego w lodowce i tak sie do mnie usmiecha
Bez przesady.
Ja nie piję tylko alkoholu. Poza tym jem tak jak do tej pory (swoją drogą od lat jem zdrowo, zero chipsów, coli, przetworzonej żywności itp)Japonki w ciąży jadają sushi, Hinduski ostre jak diabli curry, to dlaczego mam sobie łososia lub camemberta żałować? (pomijając fakt, że te polskie są z mleka pasteryzowanego).
Kobiety wprowadzają sobie dietę restrykcyjną już w ciąży, karmiąc piersią to najlepiej tylko kurczak z ryżem i gotowana marchewka, apotem się dziwią, że alergie pokarmowe...nezumi, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLillenka wrote:Bez przesady.
Ja nie piję tylko alkoholu. Poza tym jem tak jak do tej pory (swoją drogą od lat jem zdrowo, zero chipsów, coli, przetworzonej żywności itp)Japonki w ciąży jadają sushi, Hinduski ostre jak diabli curry, to dlaczego mam sobie łososia lub camemberta żałować? (pomijając fakt, że te polskie są z mleka pasteryzowanego).
Kobiety wprowadzają sobie dietę restrykcyjną już w ciążył, karmiąc piersią to najlepiej tylko kurczak z ryżem i gotowana marchewka, apotem się dziwią, że alergie pokarmowe...
I to mi sie podoba mam nalesniki ze szpinakiem i wedzonym lososiem i chyba sie nie opreMacca lubi tę wiadomość
-
Lillenka wrote:Bez przesady.
Kobiety wprowadzają sobie dietę restrykcyjną już w ciąży, karmiąc piersią to najlepiej tylko kurczak z ryżem i gotowana marchewka, apotem się dziwią, że alergie pokarmowe...
Ja też uważam, że nie ma co przeginać, wszystkiego sobie odmawiać i stresować się niepotrzebnie.nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amela- USG 9 grudnia (pon), termin 2 sierpnia
positive- USG możliwe 11 grudnia (śr), termin 15 sierpnia
aleksa.wawa- USG 12 grudnia (czw), termin nieznany
Ruda27- USG 12 grudnia (czw), termin 6 sierpnia
Lanusia93- USG 13 grudnia (pt), termin 1 sierpnia
Niebieska- USG ok. 15 grudnia (ndz), termin 10 sierpnia
kobietka26- USG 17 grudnia (wt), termin 3 sierpnia
Inga- USG 17 grudnia (wt), termin 13 sierpnia
nadulek- USG 17 grudnia (wt), termin nieznany
kada24- USG 18 grudnia (śr), termin 16 sierpnia
Lilenka- USG jeszcze nieznane, termin 8 sierpnia
Madzikovy- USG jeszcze nieznane, termin nieznany
Camille87- USG jeszcze nieznane, termin nieznany
Misia1980- USG jeszcze nieznane, termin 11 sierpnia
kfeva- USG jeszcze nieznane, termin 16 sierpnia
nezumi- USG jeszcze nieznane, termin 13 sierpnia
Macca- USG jeszcze nieznane, termin nieznany
kfeva lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Uuuuoh, mam nadzieję, że wszystko gra z listą, zobowiązuję się ją uzupełniać na bieżąco, więc nie musicie się niczym martwić Jakby był jakiś problem, piszcie Oczywiście gratulacje dla nowo przybyłych Wiedziałam, że z każdym dniem będzie nas coraz więcej Mam nadzieję, że wszystkie mamuśki będą aktywnie udzielać się na forum Już czytam co tam u was
nezumi lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Uuuuoh, mam nadzieję, że wszystko gra z listą, zobowiązuję się ją uzupełniać na bieżąco, więc nie musicie się niczym martwić Jakby był jakiś problem, piszcie Oczywiście gratulacje dla nowo przybyłych Wiedziałam, że z każdym dniem będzie nas coraz więcej Mam nadzieję, że wszystkie mamuśki będą aktywnie udzielać się na forum Już czytam co tam u wasAniołek (*) 12.03.2013
nick nieaktualny
-
Widzę , że na forum znajomości rozkwitają, super U nas tak: kartę ciąży mam już założoną, dziś robiłam wszystkie badania krwi+ mocz. Pobrali mi 4 strzykawki, trzęsłam się jak galareta W poniedziałek będą wyniki, oby mnie jakaś anemia nie dopadła. Byłam u gina, zwiększył mi dawkę luteiny. Teraz będę brała 2 rano, 2 wieczorem, bo bardzo napina mi się brzuch. Było pytanko odnośnie luteiny- ja też przyjmuję dopochwowo, ona wpływa na progesteron, nie pozwala na wystąpienie krwawienia, pomaga w rozwoju płodu. Oby wytrzymać do 8/9 miesiąca
Któraś z Was myśli o cesarce? Ja mam bardzo wąską miednicę i usłyszałam, że ... chyba będziemy musieli to rozważyćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 19:50
Aniołek (*) 12.03.2013
aleksa.wawa wrote:Dziewczyny ale macie piekne Bety Strasznie wam gratuluje i trzymam kciukasy za USG! Ja czekam do wieczora bo zapomnialam poprosic zeby bylo na cito rety jakie mam nerwy
Trzymam kciuki.
Ja na betę idę jutro rano i też się denerwuję.