Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nezumi jak nic nie zjem to juz w ogóle mdlosci na maksa. Najlepsze dla mnie są słone czipsy ale wiadomo zdrowe to nie jest wiec lepiej płatki kukurydziane wcinać -)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:49
nezumi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyamela wrote:Aleksa ja na poczatku tez jadlam jak glupia!! A teraz od kilku dni jem coraz mniej. Dziś zrobilam bete i progesteron Kiedy masz wyniki bety ?
tez robilam dzis wynik poznym wieczorem ok 20-21 dopiero, chyba urodze do tego czasuamela lubi tę wiadomość
-
amela wrote:Nezumi jak nic nie ziem to juz w ogóle mdlosci na maksa. Najlepsze dla mnie są słone czipsy ale wiadomo zdrowe to nie jest wiec lepiej płatki kukurydziane wcinać -)
ja własnie jak zawsze słone przekąski tak teraz CZEKOLADA!
no i owoce, pod każdą postacią - uwielbiam!amela lubi tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:tez robilam dzis wynik poznym wieczorem ok 20-21 dopiero, chyba urodze do tego czasu
sorry że pytam ale jestm rokojarzona :p -
nezumi wrote:z cebulowych się na słone przerzuciłaś?
ja własnie jak zawsze słone przekąski tak teraz CZEKOLADA!
no i owoce, pod każdą postacią - uwielbiam!
Mi owoce tez jako jedyne smakuja
nick nieaktualnyamela wrote:Nezumi jak nic nie ziem to juz w ogóle mdlosci na maksa. Najlepsze dla mnie są słone czipsy ale wiadomo zdrowe to nie jest wiec lepiej płatki kukurydziane wcinać -)
oho to ja chipsami sie napchalam przedwczoraj i zapiłam kubusiem, potem miala taka zgage i wzdecia ze szok a z niezdrowych rzeczy to ja mam chcice na: pepsi (wczoraj juz nie wytrzymalam i wypilam chyba z 0,3 l) no i piwo nie ma sie czym chwalic hehe oczywiscie alko nie tkne, ale tak mi sie chce takiego zimnego a no i łososia ale kurde podobno nie moznaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:53
-
nick nieaktualny
-
Mi na poczatku tez zimne piwo się marzylo, ale maz by mnie zabil jak bym wypila
Dziewczyny co rozbicie na obiad? Ja nie wiem, na nic nie mam ochoty, może jakąś zupę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:52
nick nieaktualnyamela wrote:Mi na poczatku tez zimne piwo się marzylo, ale maz by mnie zabil jak bym wypila
Dziewczyny co rozbicie na obiad? Ja nie wiem, na nic nie mam ochoty, może jakąś zupę ?
ja nie mam tego problemu bo o obiad zadba moj niemąż wroci o 16 i do garów ja jeszcze tydzien musze lezec wiec jestem usprawiedliwiona ale gdybym miala cos sama gotowac to bym zjadla bitki z sosem i buraczki, albo marchewke gotowanąnezumi lubi tę wiadomość
-
amela wrote:Mi na poczatku tez zimne piwo się marzylo, ale maz by mnie zabil jak bym wypila
Dziewczyny co rozbicie na obiad? Ja nie wiem, na nic nie mam ochoty, może jakąś zupę ?
a zupę to bym kartoflankę zrobila na ostro z fasolka, mój mąż uwielbia ja tez -
aleksa.wawa wrote:powtorka po 72 h, drze normalnie co to bedzie
-
amela wrote:To zależy bo może być już widoczny malutki pęcherzyk a może jeszcze nic nie być widać,chociaż zaczniesz już 5 tydzień wiec może już pęcherzyk będzie widoczny ja byłam jakoś na przełomie 3/4 tygodnia i u mnie jeszcze gin nic nie widział, ale to było usg w przychodni także sprzęt pozostawiał wiele do życzenia. Teraz ide w poniedziałek i mam nadzieje że zobaczę już moje szczęście
Moja ginekolog ma super sprzęt, więc może jednak zrobi mi USG i będzie coś widać Chciałabym zobaczyć mojego Kropka/Kropkę
Kurcze, boli mnie dzisiaj żołądek i mam biegunkę -
aleksa.wawa wrote:oho to ja chipsami sie napchalam przedwczoraj i zapiłam kubusiem, potem miala taka zgage i wzdecia ze szok a z niezdrowych rzeczy to ja mam chcice na: pepsi (wczoraj juz nie wytrzymalam i wypilam chyba z 0,3 l) no i piwo nie ma sie czym chwalic hehe oczywiscie alko nie tkne, ale tak mi sie chce takiego zimnego a no i łososia ale kurde podobno nie mozna
Nie można łososia? A w wątku o przepisach na jedzonko w ciąży jest mowa o łososiu czyli chyba jednak można Ja wczoraj kupiłam łososia i zrobię go dziś na obiad. -
nick nieaktualnyaleksa.wawa wrote:oho to ja chipsami sie napchalam przedwczoraj i zapiłam kubusiem, potem miala taka zgage i wzdecia ze szok a z niezdrowych rzeczy to ja mam chcice na: pepsi (wczoraj juz nie wytrzymalam i wypilam chyba z 0,3 l) no i piwo nie ma sie czym chwalic hehe oczywiscie alko nie tkne, ale tak mi sie chce takiego zimnego a no i łososia ale kurde podobno nie mozna
Aleksa a kto Ci takich glupot naopowiadal ze lososia nie wolno? Nie aolno surowych ryb i takich ktore maja duzo rteci ale losos jej nie ma poza tym chyba na surowo go nie jesz..? losos jest baaardzo zdrowy poczytaj sobie
Mi dzis caly zzien niedbrze teraz dodatkowo sie denerwuje bo za pare minut wchodze dod dentysty, mam straszny slinotok o 4 obudzilam sie na siku i zasnac nie moglam..
Ja tez xzis powtarzalam bete oraz badalam progwsteron;) wynik ok 16nezumi lubi tę wiadomość
-
kfeva wrote:Nie można łososia? A w wątku o przepisach na jedzonko w ciąży jest mowa o łososiu czyli chyba jednak można Ja wczoraj kupiłam łososia i zrobię go dziś na obiad.
amela lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Aleksa a kto Ci takich glupot naopowiadal ze lososia nie wolno? Nie aolno surowych ryb i takich ktore maja duzo rteci ale losos jej nie ma poza tym chyba na surowo go nie jesz..? losos jest baaardzo zdrowy poczytaj sobie
Mi dzis caly zzien niedbrze teraz dodatkowo sie denerwuje bo za pare minut wchodze dod dentysty, mam straszny slinotok o 4 obudzilam sie na siku i zasnac nie moglam..
Ja tez xzis powtarzalam bete oraz badalam progwsteron;) wynik ok 16
popieram wszsytko w sprawie łososia
a co zaburzeń snu to tez mam, ale u mnie to się bardzo płytkim snem objawia...