Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, ja wrocilam 2 godziny temu....przez ten czas naskrobalyscie jak wlezie....ale i probowalismy z W kopniakow malej, aby on je poczul...ale jak pieknie kopala, przylozyl reke..i co?? przestala... a potem cwaniara sie skapnela o co nam chodzi i juz delikatnie mnie muskala... i guzik, nie poczul znowu...dobra....
po pierwsze Aggiewiedzialam ze musi byc dobrze!!
teraz ciesz sie ciaza
Fikolek witaj wsrod sierpniowychsuper ze sie pojawilas
mam nadzieje ze bedzie Ci u nas dobrze
Madzia...skoro to bylo jednorazowe plamienie, to moze Ci naczynko peklo... brazowa wydzilina to stara...mamy teraz duze ukrwienie "tam" i w ciazy zdarzaja sie pekniete naczynka... mam nadzieje ze to juz sie nie powtorzy...
Kada powodzenia jutro na wizycie...!! i z postu Rudej wyczytalam, ze Kamila idzie tez na badaniapowodzonka a jak cos pokrecilam, to sorry
Niebieska, swietna listagratuluje
Jus - bez różu sie nie obejdzienie martw sie
ale ubranka sliczne
Ruda, ciesze sie ze wizyta u fryzjera udanana pewno sie lepiej czujesz
ja ide jutro
i tez juz sie nie moge doczekac
wypilam znowu mleczko z miodem i maslem, lece do wyrka, moze teraz W poczuje nasza spryciuleDobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 23:04
Dodi, amela, Camille87, Moni&, Ruda27, Aggie, Niebieska, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy dziekuje :* nie pokrecilas nic - jutro ide ta glukoze nieszczesna zrobic no i powtarzam toxo + morfologia i mocz
Nie tylko Twoja Zuzia jest taka spryciulawiele dziewczyn juz pisalo ze dzieciatka "milkly" po dotyku tatusia
moj Kubus tez przez dluzszy czas uciekal od M ale juz kilka razy go przylapalismy i nawet wyjatkowo mocne kopniaki dawal
Kada powodzenia jutro na wizycie!
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 23:27
Dodi, amela, Moni&, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
A ja zaczynam dziś 6 miesiąc (22 tc)yupiiiii
Młody wczoraj wieczorem sie chyba obudził bo tak sie wiercił ze myślałam ze sam wylezie ha ha i dzisiaj od rana po gorącej herbatce
Dodi, Moni&, Camille87, Niebieska, mala_mi, Magda2013, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Witam Was z rana:) Ja juz spac nie umiem dzis:P
Mały troche pokopał i siedzi cicho teraz.
Kamilka, pewnie jakies naczynko i skoro to było delikatne brązowe plamienie to nie ma sie czym przejmowac. a moze masz nadżerke? Mi lekarz sam powiedział, bo mam własnie nadżerke ze mogą wystapic lekkie plamienia którymi mam sie nie przejmowac. Czasem mam malusienka brązowa plamke na bieliźnie ale jak sprawdzam papierem to nic. Dzisiaj juz pewnie nic nie bedziesz miała:)
Biore sie za sniadanko - jogurcik bo głodna jestem jak wilk:PMILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Niebieska wrote:Aicha, może też podasz dane, żeby uzupełnić listę ? Widziałam, że się odezwałaś dzisiaj ...
Niebieska chetnie bym podała wiecej informacji ale nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuszkumoze na polowkowych sie dowiem mam taką nadzieję ... Wtedy napisze napewno
Moni&, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
ja juz przed 6 wstawalam bo szlam do kosciola..
Teraz siedze z siostrzencem i jemy sniadanie
Mila gratulacje
Ja inaczej licze niz bellyale i tak te tygodnie fajnie leca
Sylwia spokojnej drogi do Polski!! Udanego urlopkumam nadzieje ze sie juz lepiej czujesz i nic nie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 08:40
Camille87, MILA, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Monia plamienie miala Magda, nie jaale teoria z nadzerka calkiem praedopodobna!
Mila gratuluje 6 miesiaca
A ja zrezygnowalam jednak z badan dzis ... poczekam na auto powinno dzis byc do odebrania od mechanika..
Slabo mi tak bez sniadanja a co dopiero isc niestety kawalek mam
Wlasnie Sylka - szerokiej drogi i udanego pobytu w Polsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 08:44
MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej Daria! to Ty ranny ptaszek jestes
Ale za niedługo wszystkie bedziemy wstawac o 6 a nawet wczesniej jak maluszki nam sie urodzą
Dlatego ja teraz korzystam z błogiego lenistwa
Sylka udanej podróży!Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni& wrote:Aicha, a kiedy masz połówkowe? Na pewnoe dowiesz sie na 99%, chyba ze maluszek bedzie wstydliwy
Miejmy nadzieje, że pokaze co tam ma:)
22 go juz jie umie się doczekać i oczywiscie martwie sie cży wszystko ok. Mam nadzieje ze uslysze dobre wiesciMoni&, MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość