Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille, masz rację... Wszystkiego uczymy się tu na własnej skórze. Wszelkie nowe doświadczenia przychodzą czasami wczesniej a czasami później niż jak to opisywane jest w książkach. Super, że jest to forum i że mamy przepływ informacji co do naszych osobistych przeżyć!
pekinka82, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny
pewnie to bylo cos jednorazowego jak piszecie albo tak jak Moni ze to od nadzerki. Mam nadzerke
i te poprzednie plamienia tez byly nia spowodowane. Na razie juz nic nie mam takiego ale i tak latam co chwile do kibelka.
Dzieki
Kada powodzonka
Mila gratuluje kolejnego miesiaca
Positive - przykre te kuzynki,one jeszcze bardziej Cie doluja. Kochana nie wkrecaj sobie nic,napewno wszystko jest ok. Najgorzej sobie cos ubzdurac wtedy calkiem psychika wysiada. Czekamy razem z Toba na wynikipekinka82, MILA, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja jutro ide na glukoze, dzisiaj zero slodyczy
Pekinka ja tez czasem czuje slabo mala. Ostatnio caly dzien jej nie czulam. Pamietaj ze one maja w macicy jeszcze sporo miejsca. Jak w szpitalu robili mi usg(21tc) to lekarz w pewnym momencie odworcil monitor w moja strone a tam moja corcia ruszala glowka..raczka.. a ja wcale tego nie czulamTo ze dzidzia nic nie kopie to nie znaczy ze sie wcale nie rusza
Macca super wiesci,ciesze sie ze udalo Ci sie w koncu poczuc kopniaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:20
Moni&, Niebieska, pekinka82, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane!
Wyjezdżam dopiero wieczorem, więc jeszcze troszkę z Wami pobędęCzuję się już lepiej, brzuch tak nie boli, choć nadal czuję delikatny ucisk... Ale dziś rano wstałam i wydawało mi sie, ze brzuch mam 2x większy niż wczoraj..
Ten ból to chyba od rosnącej macicy, pewnie na coś tam naciska i stąd to wszystko, choć i tak skonsultuję to z lekarzem.
Poza tym bardzo źle dziś spałam, nie mogłam znaleźć sobie miejsca, poza tym śniło mi się, ze dostałam krwawienia i pojechałam do szpitala, a lekarz kategorycznie zabronił mi jechać do PL...
Macca fajnie, ze wróciłaś do nas, gratuluję wyczekanych kopniaków córeczkicudowne uczucie, prawda?
Pekinka nie martw się, maluszek wkrótce się rozszaleje
Positive codziennie o Tobie myślę i bardzo mocno wierzę, że i u Ciebie wszystko się ułoży :*
Mila gratuluję 6 miesiąca!!! Choć teraz dałaś mi do myślenia.. 6 miesiąc nie zaczyna się czasem w 23 tygodniu (22t0d)?!Camille87, Moni&, celia, MILA, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
A u mnie kolejny pochmurny dzień ;/
Mila gratuluje 22 tygodnia
Kada trzymam kciuki za wizytę !!
Positive cały czas trzymam za Was kciuki i wierze że wszystko się dobrze skończy
Ja tez zrezygnowałam z glukozy w tym tygodniu, bo od razu za jednym razem zrobię morfologie i mocz tak to bym musiała jeździć dwa razy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:34
Sylka, Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
pekinka nie martw sie, moj maly tez czasem ma dni ze slabo go czuje.
Macca ja tez jestem owlosiona na brzuchu strasznie! a ze jestem brunetka to mam ciemne wloski. ale czytalam gdzies ze jakis czas po porodzie wloski znikna albo zjasnieja.
Sylwia moze to i rozrastajaca sie macica, w koncu teraz brzuch zacznie nam sie powiekszac do poteznych rozmiarow:P szczesliwej podrozy zycze :*Sylka, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aggie najgorsza droga to jest teraz przez Norwegię i Szwecję (ok 1000km). Jutro mamy prom ze Szwecji do PL, a mamy zarezerwowaną kajutę, więc wtedy się prześpimy i odpoczniemy
A jak już będziemy w PL to już prawie jak w domu, bo ok 300km zostaje
Wyjeżdżamy dużo wcześniej żebyśmy mogli się często zatrzymywać, więc myślę, ze nie będzie najgorzej
Lekarz nie miał żadnych przeciwwskazań, więc jedziemy...Camille87, celia, Moni&, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Positive odzywaj się jeśli tylko potrzebujesz, mocno ściskam kciuki za maleństwo. A do 22 już niedaleko
Sylka najważniejsze, że już lepiej się czujesz. To uważajcie na siebie, bo droga rzeczywiście długa
Macca super, że maleńka zaczęła kopać. Faktycznie nie ma jednego słusznego terminu, kiedy ruchy należy poczuć
A co do włosków na brzuchu mam to samo.Na szczęście jestem naturalną blondynką, więc włoski są jasne, ale zawsze miałam ich co niemiara
Już kiedyś pisałam chyba na fb, że linea negra to ja mam, ale z czarnych, dłuższych włosków, biegnących do pępka
Pekinka, nie martw się widać nasze dzieciątka mają swój system.
Moja wczoraj się rozbrykała w nocy, ale to wciąż nie jest falujący brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:47
Sylka, pekinka82, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:
Mila gratuluję 6 miesiąca!!! Choć teraz dałaś mi do myślenia.. 6 miesiąc nie zaczyna się czasem w 23 tygodniu (22t0d)?!
właśnie ja też tak myślałam, ale Belly dzisiaj mi pokazało 6 msc
A czemu samolotem nie lecicie?? nie można ? bo nawet nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:49
Sylka, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to Sylka faktycznie kawał drogi przed wami
ja strasznie lubię podróżować więc z chęcią bym się przejechała
U mnie dziś też pochmurnie, czasem słonko się przebija ale wieje strasznie zimny wiatr - byłam z psem na dworze i się przeraziłam, chyba ze spaceru nici dziś.. ?
Miałam iść do fryzjera ale jestem tak niezdecydowana że szok
Tak jakby od ścięcia włosów zależało moje życie hehe
No ale nie wiem jak ściąć..Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA jak najbardziej możemy lecieć samolotem, ale w auto możemy więcej zabrać
A teraz chcemy przywieźć wszystko dla dzidziusia, więc to będzie mega oszczędność...
Kamila ja też lubię podróżować, a widoki tutaj to coś pięknego...
Dla zainteresowanych oto moje okolice http://neverendingjourney.pl/kierunek-norwegia/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:58
MILA, celia, Camille87, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:MILA jak najbardziej możemy lecieć samolotem, ale w auto możemy więcej zabrać
A teraz chcemy przywieźć wszystko dla dzidziusia, więc to będzie mega oszczędność...
Kamila ja też lubię podróżować, a widoki tutaj to coś pięknego...
Aha to faktycznie jak najbardziejale mnie przeraża te 36h
Macca lubi tę wiadomość
-
Mnie tez przeraza te 36 godzin, wiec Sylka uwazajcie tam na siebie, jak tylko bedziesz mogla odzywaj sie gdziekolwiek, zebysmy wiedzialy ze jestes bezpieczna
To ja sie biore za przegladanie ostatniego kartonu z ciuszkami od siostry...Sylka, MILA, Camille87, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj moja siorka też przyjeżdża z Norwegii
Już nie mogę się doczekać.
Ona zawsze lata samolotem. Raz tylko popłynęła promem i powiedziała, że nigdy więcejPłynęła z wujkiem, z Gdańska chyba. I on dostał choroby morskiej, cały czas wymiotował. Oni płynęli chyba tylko 12 g (Gdańsk - Oslo).
Jak ktoś ma samochód, to wygodniej promemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:07
Sylka, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
To jest w sumie 1,5 dnia w podrozy.
Camille to sie tylko tak wydaje ze sie fajnie jedzie. My jak wracalismy z Holandii to jechalismy 12 h,raz ja cala droge sama kierowalam to mialam doscRano wyjechalismy i wieczorem bylismy juz w Polsce. Tak mnie wszystko bolalo ze masakra mimo ze postoje robilismy.