Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda ja też jeździłam z Belgii, więc znam doskonale drogę
Tylko tam jakoś uciekają kilometry bo lecisz sobie autostradami. A tutaj max 80km/h przez góry
Ale to też jest kwestia przyzwyczajenia, ja z mężem spędzamy dużo czasu za kółkiem (mój mąż jest instruktorem nauki jazdy
) więc luzik
Camille87, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
36 h to dluugo, no ale jak bedziecie robic przerwy to nie jest zle:) taka podroz jest nawet fajna:) jeszcze tak dlugo wyczekiwany pobyt z najblizszymi:) uwazajcie na siebie:*
u mnie tez pogoda nie powala, +5 stopni, wieje eh:/ nawet sie wychodzic nie chce. a M jeszcze dluzej w pracymusi zostac bo znowu jakies szkolenie maja:/Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:To jest w sumie 1,5 dnia w podrozy.
Camille to sie tylko tak wydaje ze sie fajnie jedzie. My jak wracalismy z Holandii to jechalismy 12 h,raz ja cala droge sama kierowalam to mialam doscRano wyjechalismy i wieczorem bylismy juz w Polsce. Tak mnie wszystko bolalo ze masakra mimo ze postoje robilismy.
Kochana ja jechałam do Szwajcarii autem, ponad 21 godzin, z czego ja też połowę drogi kierowałam i było fajnieno wiadomo w nocy było mega zmęczenie ale ja lubię
Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki
Ja przy Was to jestem straszny śpioch, okazuje się ;p Nie jestem w stanie obudzić się przed 10, a dziś to do 11 spałam. Tylko rano mój mąż zrobił mi pobódkę, gdy zbierał się do pracy, budząc równocześnie Dzidzię
Dzisiaj Mała zmodyfikowała swoje kopniaki - do tej pory była to seria pojedynczych kopnięć, jakby rozciąganie nóżek i lekkie podskoki. Dzisiaj wierciła nóżkami, jak gdyby na rowerku jechała, takie wyraźnie odczuwalne smyranie po brzuszku
Jej, tyle tu na forum się wydarzyło od wczorajszego wieczora, że chyba nie nadrobię. W każdym razie trzymam kciuki za te z Was, które idą do badania, a naszym podróżowiczkom życzę szczęśliwej drogi do Polski
Sylka, pekinka82, Niebieska, Moni&, Camille87, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to tak jak ja
nie popadasz czasami w paranoje z tego wzgledu ? bo ja czasami tak, myje te warzywa i owoce jak głupia a mieso to czasami przypale żeby nie było nie dosmażone
jak Ty sobie z tym radzisz ? ja powtarzam co dwa miesiace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 12:28
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyWiesz, też tak mam, że myje dokładnie owoce i warzywa nawet te które będę obierać
i też jak gotuję zupę to mięso często aż się rozpada
ale tak sobie myślę, że jeśli do tej pory nie byłam zakażona toxo to dbając teraz bardziej o higienę raczej szanse na zachorowanie zmniejszam a nie zwiększam
nie ma co popadać w paranojęa ja teraz powtarzam dopiero drugi raz.. tak gin zleca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 12:30
celia lubi tę wiadomość
-
Sylka wrote:Ja tam lubię pływać promem, lubię jeździć autem, więc nie jest to żaden problem dla mnie
Fajnie, że Twoja siostra przyjeżdżaDługo się nie widziałyście?
Na Boże Narodzenie ostatnioCzasem uda jej się częściej przlecieć, nawet na kilka dni
Ale teraz długo się nie widziałyśmy
Sylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWydaje mi się, że trzeba by wyjątkowo nie przestrzegać podstawowych zasad higieny żeby zachorować..
nie martw się
a ja się pochwalę że dziś (nie chwaląc dnia przed końcem nocy) jest trzeci dzień bez słodyczyjem tylko słodkie owoce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 12:35
amela, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Byłam u fryzjera podciąć grzywkę....A tam kobitka robiła trwałą ondulację...
Boshe.. myślałam, że mi nozdrza pękną z tego smrodu...mimo, że przyszłam jak już jej nakładano czepek. Siedziałam tam z 20-30 minut... Mam nadzieje, że maleństwu nie zaszkodziłam... Po wyjściu spacerowałam z 30 minut.... by odetchnąć.
Bleeeee ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 12:49
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mój mąż się zalogował tu https://www.testujemy.biedronka.pl/
i się załapał jako jedna z 500 osób i będzie kilka takich produktów do testowania - tym razem sosy, a za jakiś miesiąc coś innego
do każdego produktu są nowi testerzy więc wiesz..pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość