Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypekinka82 wrote:Oj 20 minutek to nie tak źle...Ale jak się idzie głodnym....to nic fajnego..
Oby chociaż Ci jutro pogoda dopisała...By nie wiało , nie padało ...
no właśnie Monia, dziś zrezygnowałam z tego powodu że rano słabo się czułam i pierwsze o czym pomyślałam to śniadaniepo podaniu glukozy pójdę do siostry i na drugie pobranie krwi pójdziemy razem
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez ide jutro na to badanie. Dla mnie najwiekszym problemem bedzie wstac tak wczesnie rano
ehh.. Ale ja na szczescie mam 5 min do przychodni,musze sobie tylko kupic jakas gazete.
Camille ja tez lubie jezdzic samochodem ale te 12 godz.w ta czy w tamta strone to mnie zawsze przerazalo. W takie dalekie trasy to wole siedziec jako pasazer
Aggie a kiedy bedziesz prac te ciuszki ? bo ja tak mysle ze gdzies w maju albo w czerwcu. Ja mam na razie wszystko w workach poupychane. Jak sie wezme za pranie to pozniej to posegreguje rozmiarami i poukladam do szafy. Najwyzej jak cos bedzie brakowalo to zawsze mozna dokupic.Camille87, amela, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Camille 20 min to kawalek jest,ubierz sie cieplo
A po tym badaniu mozna juz chyba normalnie cos zjesc ?
U mnie dzis tez slonce swieci a na dworzu wieje jak byk. Myslalam ze jest cieplej a mi rece zmarzly i myslalam ze mi glowe urwieCamille87, do lubią tę wiadomość
-
Magda, Kamilka, fajnie pójdziecie jutro i będziecie mieć już z głowy
!
Ja wróciłam ze sklepu niedawno, ale u mnie zimno i wieje !! jej jak nieprzyjemnie
Zaraz zabieram się za spaghettiCamille87, Magda2013, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyTak Magda po tych dwóch godzinach można jeść
Będziemy miały z głowy
No jak będę szła to się ubiorę ciepło bo idę przez park przy jeziorze to wieje..
Ty Magda masz fajnie bliskoale skoro tak blisko to nie musisz chyba tam siedzieć. Mi babka w labo powiedziała że będę mogła iść do domu i wrócić za 2 godziny
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Oo to sie spytam jutro czy moge isc do domu
Kurcze mialam dzis nie jesc slodkiego a zjadlam juz wianek i baton czekoladowyto pewnie dlatego nie obiadu jeszcze nie jadlam, wlasnie sie gotuje pomalu.
Amela tak jestamela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tam nie jem słodkiego i żyję
ale pewnie tylko dlatego że w domu nic słodkiego nie mam
no Anitko żebyś tam nie padła w tym autobusie.. weź sobie coś do jedzenia po badaniu
Magda spytaj myślę, że jak powiesz że mieszkasz tak blisko to Cię puszcząDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny