X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze duzo nabialu spozywalam, zwlaszcza duzo mleka pilam a od povzatku ciazy jakis wstret :( jedynie co to na maslanke naleci mnie od czasu do czasu, a od dwoch dni wcinam twarozek ze szczypiorkiem :D mmm pycha :D cale opakowanie tam chyba jest 250 g + smietana + przyprawy - na raz :D

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ja sobie wczoraj twarożek ze szczypiorkiem zrobiłam na śniadanie tylko że z jogurtem naturalnym :) wiesz, kalorie :P :P

Aggie lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Magda co do prania ciuszkow, to pewnie popiore ubranka jak juz komode kupimy, musialam posortowac zeby wiedziec ile czego mam, zebym wlasnie pozniej nie dokupowala :) teraz sie moge skupic na "pierdolach" :)

Kamila, czemu obrazasz nowo przybylych? :P sie uspokoj kobieto :D bo nikt juz do Nas nie zajrzy :P

Chyba mam dobry humor :P mama zadzwonila i mowi "wez ta swoja dobra kawe, dobre ciastko, i przyjdz opic zdrowa wnusie" :D mama z niepijacych wiec to najlepsza opcja :D

Mialam sama obiad robic, i znow mojego wrobilam w gotowanie, nie lubi mnie na ta chwile :P zycieee :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:33

Camille87, amela, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille dobra opcja z tym naturalnym jogurtem :) a smakowo tak samo? bo ja nie specjalnie jestem fanka naturalnego jogurtu :P

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Kamila, czemu obrazasz nowo przybylych? :P sie uspokoj kobieto :D bo nikt juz do Nas nie zajrzy :P

oj tam oj tam :P

Aggie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Camille dobra opcja z tym naturalnym jogurtem :) a smakowo tak samo? bo ja nie specjalnie jestem fanka naturalnego jogurtu :P

tak ja tam różnicy większej nie czułam :)

Aggie lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja twarożek zawsze z jogurtem naturalnym :)smakuje tak samo
    Ups Kamilka pogoniła Panią Suzy :D hehh

Camille87, Aggie, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Ale sie rozpisalyscie :P
    Ja bylam z kolezanka na czekoladzie :) odebralam wyniki i tsh spadlo :) głukoza dobra uffff cos tam w moczu mam i pare wyńikow z krwi jest zlych..

Macca ciesze sie ze sie odezwalas! Ze zaczelas czuc dzidzie! Swietnie :)

Nie pamietam co pisalyscie... Przepraszam..
    Aaa kada gratuluje wizyty i ze wszystko ok jest! Ja juz jutro zobacze mojegi skarba :)

Camille87, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, czekolada :D pyyycha :D
    Super Daria że wyniki dobrze, a krew to pewnie tak jak i u reszty - anemia fizjologiczna, co? :)
    Powodzenia na jutrzejszej wizycie! <3
    Ja idę w przyszłym tygodniu we wtorek B)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 17:19

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm Daria zrobilas mi smaka na czekolade:P wyniki z krwi to pewnie tak jak wiekszosc-spadek zelaza heh:) najwazniejsze ze glukoza i tsh ok:)
    super, ze jutro zobaczysz swojego Natanielka:) ja jeszcze tydzien musze poczekac na wizyte:P

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja się zbieram powoli. Jak tylko będę miała dostęp do internetu odezwę się do Was, a tymczasem życzę Wam wszelkiej przyjemności ;)

Camille87, Niebieska, Ruda27, Moni&, pekinka82, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka szczesliwej podrozy raz jeszcze!! :-)
    A ja ja dzialce rekonesans z mezem robie :-)
    Patrze ze warzywka juz wschodza B)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam z ta hemoglobina i pare innych nie jest w normie, ale nie martwie sie narazie, zobaczymy co lekarz powie jutro :)
    Wizyte mam ma 13.40 to dam wam znac :)
    A wy tez juz niedlugo, pare dni wam zostalo :D

Kamila podziwiam bez slodyczy! Ja to musze codziennie :P

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja jem sobie banana albo jogurt to tez jest slodkie tylko nie jem typowo wafelkow czy czekolady :-)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam dzis w Europie Centralnej chcialam sobie kupic ladna sukienke ale nic nie bylo nawet HM alee kupilam eleganckie spodnie ciazowe jeszcze jutro pojade gdzies kupic bluzke ladna i na swieta bede ubrana hehe buty mam jakies szpilki wyciagne z szafy na te swieta hehe

Camille87, Ruda27, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z kurtka bo ta w ktorej chodzialm do tej pory juz sie nie zapina :-( tzn zapne sie na wdechu ale to niezdrowe :-( szkoda mi teraz kupowac kurtke ciazowa wiec licze na ocieplenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 19:46

• kada24 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodze wrozpietej tylko teraz ubieram sie znowu grubo hehe bo bez sesnu kupowac

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Quendi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!
    Agus superr że z małą wszystko dobrze! !

Nie zdążyłam Was nadrobic do końca! ! Także wszystkim w podróży-szerokiści, po wizytach -gratuluje. Smakoszom-smacznego!!

Ja od dzisiaj pije kefir...ech..bolały mnie ostatnio kości-piszczele. A moja Mamunia-brak wapnia, kefir prosze pić! ! He he.Jej wspomnienie z ciąży.

Byłam dzisiaj na uczelni-zaliczyli mi pracę:-) teraz pisze podyplomówke ...

Zazdroszczę Wam Kochane ogródków-ja blokowisko, ale mam przynajmniej widok na park i ns wakacje łódkę na Mazurach :-) :-)

Camille87, Moni&, pekinka82, MILA, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    ja chodze wrozpietej tylko teraz ubieram sie znowu grubo hehe bo bez sesnu kupowac

Jak jest cieplo to i ja sie rozepne ale dzis jest u nas chlodno wiec nie bardzo sie rozpinac :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to i tak super, ja jem banany i owoce ale jednak dla mnie to nie slodycze typu ciacho czy czekolada :P

Kada no to zakupy i tak udane :) ja chyba w piatek z siostra wstapie do europy centralnej, narazie nie mam auta i troche jestem uziemiona..
    A co do kurtek to ja na wdechu nawet nie zapne, chodze w kazdej rozpietej :P

amela, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

‹‹ 908 909 910 911 912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ