Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze duzo nabialu spozywalam, zwlaszcza duzo mleka pilam a od povzatku ciazy jakis wstret
jedynie co to na maslanke naleci mnie od czasu do czasu, a od dwoch dni wcinam twarozek ze szczypiorkiem
mmm pycha
cale opakowanie tam chyba jest 250 g + smietana + przyprawy - na raz
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A Magda co do prania ciuszkow, to pewnie popiore ubranka jak juz komode kupimy, musialam posortowac zeby wiedziec ile czego mam, zebym wlasnie pozniej nie dokupowala
teraz sie moge skupic na "pierdolach"
Kamila, czemu obrazasz nowo przybylych?sie uspokoj kobieto
bo nikt juz do Nas nie zajrzy
Chyba mam dobry humormama zadzwonila i mowi "wez ta swoja dobra kawe, dobre ciastko, i przyjdz opic zdrowa wnusie"
mama z niepijacych wiec to najlepsza opcja
Mialam sama obiad robic, i znow mojego wrobilam w gotowanie, nie lubi mnie na ta chwilezycieee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:33
Camille87, amela, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane! Ale sie rozpisalyscie
Ja bylam z kolezanka na czekoladzieodebralam wyniki i tsh spadlo
głukoza dobra uffff cos tam w moczu mam i pare wyńikow z krwi jest zlych..
Macca ciesze sie ze sie odezwalas! Ze zaczelas czuc dzidzie! Swietnie
Nie pamietam co pisalyscie... Przepraszam..
Aaa kada gratuluje wizyty i ze wszystko ok jest! Ja juz jutro zobacze mojegi skarbaCamille87, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO proszę, czekolada
pyyycha
Super Daria że wyniki dobrze, a krew to pewnie tak jak i u reszty - anemia fizjologiczna, co?
Powodzenia na jutrzejszej wizycie!
Ja idę w przyszłym tygodniu we wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 17:19
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
mmm Daria zrobilas mi smaka na czekolade:P wyniki z krwi to pewnie tak jak wiekszosc-spadek zelaza heh:) najwazniejsze ze glukoza i tsh ok:)
super, ze jutro zobaczysz swojego Natanielka:) ja jeszcze tydzien musze poczekac na wizyte:PRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak mam z ta hemoglobina i pare innych nie jest w normie, ale nie martwie sie narazie, zobaczymy co lekarz powie jutro
Wizyte mam ma 13.40 to dam wam znac
A wy tez juz niedlugo, pare dni wam zostalo
Kamila podziwiam bez slodyczy! Ja to musze codziennieCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bylam dzis w Europie Centralnej chcialam sobie kupic ladna sukienke ale nic nie bylo nawet HM alee kupilam eleganckie spodnie ciazowe jeszcze jutro pojade gdzies kupic bluzke ladna i na swieta bede ubrana hehe buty mam jakies szpilki wyciagne z szafy na te swieta hehe
Camille87, Ruda27, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Agus superr że z małą wszystko dobrze! !
Nie zdążyłam Was nadrobic do końca! ! Także wszystkim w podróży-szerokiści, po wizytach -gratuluje. Smakoszom-smacznego!!
Ja od dzisiaj pije kefir...ech..bolały mnie ostatnio kości-piszczele. A moja Mamunia-brak wapnia, kefir prosze pić! ! He he.Jej wspomnienie z ciąży.
Byłam dzisiaj na uczelni-zaliczyli mi pracęteraz pisze podyplomówke ...
Zazdroszczę Wam Kochane ogródków-ja blokowisko, ale mam przynajmniej widok na park i ns wakacje łódkę na MazurachCamille87, Moni&, pekinka82, MILA, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila to i tak super, ja jem banany i owoce ale jednak dla mnie to nie slodycze typu ciacho czy czekolada
Kada no to zakupy i tak udaneja chyba w piatek z siostra wstapie do europy centralnej, narazie nie mam auta i troche jestem uziemiona..
A co do kurtek to ja na wdechu nawet nie zapne, chodze w kazdej rozpietejamela, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość