Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze duzo nabialu spozywalam, zwlaszcza duzo mleka pilam a od povzatku ciazy jakis wstret :( jedynie co to na maslanke naleci mnie od czasu do czasu, a od dwoch dni wcinam twarozek ze szczypiorkiem :D mmm pycha :D cale opakowanie tam chyba jest 250 g + smietana + przyprawy - na raz :D

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ja sobie wczoraj twarożek ze szczypiorkiem zrobiłam na śniadanie tylko że z jogurtem naturalnym :) wiesz, kalorie :P :P

Aggie lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Magda co do prania ciuszkow, to pewnie popiore ubranka jak juz komode kupimy, musialam posortowac zeby wiedziec ile czego mam, zebym wlasnie pozniej nie dokupowala :) teraz sie moge skupic na "pierdolach" :)

Kamila, czemu obrazasz nowo przybylych? :P sie uspokoj kobieto :D bo nikt juz do Nas nie zajrzy :P

Chyba mam dobry humor :P mama zadzwonila i mowi "wez ta swoja dobra kawe, dobre ciastko, i przyjdz opic zdrowa wnusie" :D mama z niepijacych wiec to najlepsza opcja :D

Mialam sama obiad robic, i znow mojego wrobilam w gotowanie, nie lubi mnie na ta chwile :P zycieee :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:33

nick nieaktualny, amela, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille dobra opcja z tym naturalnym jogurtem :) a smakowo tak samo? bo ja nie specjalnie jestem fanka naturalnego jogurtu :P

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Kamila, czemu obrazasz nowo przybylych? :P sie uspokoj kobieto :D bo nikt juz do Nas nie zajrzy :P

oj tam oj tam :P

Aggie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Camille dobra opcja z tym naturalnym jogurtem :) a smakowo tak samo? bo ja nie specjalnie jestem fanka naturalnego jogurtu :P

tak ja tam różnicy większej nie czułam :)

Aggie lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja twarożek zawsze z jogurtem naturalnym :)smakuje tak samo
    Ups Kamilka pogoniła Panią Suzy :D hehh

nick nieaktualny, Aggie, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Ale sie rozpisalyscie :P
    Ja bylam z kolezanka na czekoladzie :) odebralam wyniki i tsh spadlo :) głukoza dobra uffff cos tam w moczu mam i pare wyńikow z krwi jest zlych..

Macca ciesze sie ze sie odezwalas! Ze zaczelas czuc dzidzie! Swietnie :)

Nie pamietam co pisalyscie... Przepraszam..
    Aaa kada gratuluje wizyty i ze wszystko ok jest! Ja juz jutro zobacze mojegi skarba :)

nick nieaktualny, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, czekolada :D pyyycha :D
    Super Daria że wyniki dobrze, a krew to pewnie tak jak i u reszty - anemia fizjologiczna, co? :)
    Powodzenia na jutrzejszej wizycie! <3
    Ja idę w przyszłym tygodniu we wtorek B)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 17:19

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm Daria zrobilas mi smaka na czekolade:P wyniki z krwi to pewnie tak jak wiekszosc-spadek zelaza heh:) najwazniejsze ze glukoza i tsh ok:)
    super, ze jutro zobaczysz swojego Natanielka:) ja jeszcze tydzien musze poczekac na wizyte:P

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja się zbieram powoli. Jak tylko będę miała dostęp do internetu odezwę się do Was, a tymczasem życzę Wam wszelkiej przyjemności ;)

nick nieaktualny, Niebieska, nick nieaktualny, Moni&, pekinka82, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka szczesliwej podrozy raz jeszcze!! :-)
    A ja ja dzialce rekonesans z mezem robie :-)
    Patrze ze warzywka juz wschodza B)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam z ta hemoglobina i pare innych nie jest w normie, ale nie martwie sie narazie, zobaczymy co lekarz powie jutro :)
    Wizyte mam ma 13.40 to dam wam znac :)
    A wy tez juz niedlugo, pare dni wam zostalo :D

Kamila podziwiam bez slodyczy! Ja to musze codziennie :P

nick nieaktualny, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja jem sobie banana albo jogurt to tez jest slodkie tylko nie jem typowo wafelkow czy czekolady :-)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam dzis w Europie Centralnej chcialam sobie kupic ladna sukienke ale nic nie bylo nawet HM alee kupilam eleganckie spodnie ciazowe jeszcze jutro pojade gdzies kupic bluzke ladna i na swieta bede ubrana hehe buty mam jakies szpilki wyciagne z szafy na te swieta hehe

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z kurtka bo ta w ktorej chodzialm do tej pory juz sie nie zapina :-( tzn zapne sie na wdechu ale to niezdrowe :-( szkoda mi teraz kupowac kurtke ciazowa wiec licze na ocieplenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 19:46

• kada24 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodze wrozpietej tylko teraz ubieram sie znowu grubo hehe bo bez sesnu kupowac

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Quendi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!
    Agus superr że z małą wszystko dobrze! !

Nie zdążyłam Was nadrobic do końca! ! Także wszystkim w podróży-szerokiści, po wizytach -gratuluje. Smakoszom-smacznego!!

Ja od dzisiaj pije kefir...ech..bolały mnie ostatnio kości-piszczele. A moja Mamunia-brak wapnia, kefir prosze pić! ! He he.Jej wspomnienie z ciąży.

Byłam dzisiaj na uczelni-zaliczyli mi pracę:-) teraz pisze podyplomówke ...

Zazdroszczę Wam Kochane ogródków-ja blokowisko, ale mam przynajmniej widok na park i ns wakacje łódkę na Mazurach :-) :-)

nick nieaktualny, Moni&, pekinka82, MILA, Aggie, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    ja chodze wrozpietej tylko teraz ubieram sie znowu grubo hehe bo bez sesnu kupowac

Jak jest cieplo to i ja sie rozepne ale dzis jest u nas chlodno wiec nie bardzo sie rozpinac :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to i tak super, ja jem banany i owoce ale jednak dla mnie to nie slodycze typu ciacho czy czekolada :P

Kada no to zakupy i tak udane :) ja chyba w piatek z siostra wstapie do europy centralnej, narazie nie mam auta i troche jestem uziemiona..
    A co do kurtek to ja na wdechu nawet nie zapne, chodze w kazdej rozpietej :P

amela, nick nieaktualny, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

‹‹ 908 909 910 911 912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ