Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:Hej Kochane!
Agus superr że z małą wszystko dobrze! !
Nie zdążyłam Was nadrobic do końca! ! Także wszystkim w podróży-szerokiści, po wizytach -gratuluje. Smakoszom-smacznego!!
Ja od dzisiaj pije kefir...ech..bolały mnie ostatnio kości-piszczele. A moja Mamunia-brak wapnia, kefir prosze pić! ! He he.Jej wspomnienie z ciąży.
Byłam dzisiaj na uczelni-zaliczyli mi pracęteraz pisze podyplomówke ...
Zazdroszczę Wam Kochane ogródków-ja blokowisko, ale mam przynajmniej widok na park i ns wakacje łódkę na Mazurach
Quendi super ze zaliczyli praceczyli wysilek sie oplacil
Ja tez mieszkam w bloku ale dzialke ogrodnicza mamy jakies 10 minut drogi pieszo i tam updawiamy warzywka
Maz jeszcze sie kwiatkami zajmuje
Co do bolacych kosci to mama ma racjea witaminy prenatalne bierzesz?
Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Quendi gratuluje zaliczenia:)
ja mam jedna skorzana kurtke w ktorej sie niby dopne ale strasznie opina juz. no i przeciwdeszczowa jeszcze jest ok bo szersza byla:P naeet zimowa juz jest za ciasna. takze czekam na ocieplenie, chce zakladac ladne bluzeczki a nie grube swetry:)
tez czuje ze brzuch jest coraz wiekszy, a chodze jak pingwin:P
bylam na krotkim spacerze z M ale zimno i szybko wrocilismy do domu.Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Daria wiem o czym mówisz
jabłko czy banan to nie to samo co czekolada czy ciacho...niestety ale dziś zjadłam tylko kilka ciastek także jestem z siebie dumna
Quendi gratuluje zaliczenia
Mila kakao o to jest dobry pomysł
Ja właśnie zjadłam kanapkę z pasztetem ale ide zrobić sobie więcejCamille87, Ruda27, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyDziewcyzny zmienily wam sie ostatnio pepki? Wczesniej mialam taki roziagńiety i robil sie plytszy, a teraz jakis taki miekki i nie widac srodka taki dziwny pomarszczony.. Myslalam ze bedzie wypychal sie a on jakis sflaczaly sue robi
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria moj brzuch tez mi ciazy
ja juz jak wstaje to sie odruchowo lapie pod brzuchem
i dzis mnie wyjatkowo mocno pachwiny ciagna, niefajne uczucie
w polaczeniu z bolem spojenia lonowego skutkuje to tym ze chodze jak pokraka moj maz sie smieje i mowi na mnie "zdechlaczek"
Co do slodyczy to jakos mi sie nawet mocno nie chce wiec korzystam
Quendi skoro bierzesz witaminy tam powinie byc wapn chyba..
A ja ogladam in vitro na tlc a pozniej bedzie in vitro 9 miesiecy pozniej, paczka husteczek lezyRuda27, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dziewcyzny zmienily wam sie ostatnio pepki? Wczesniej mialam taki roziagńiety i robil sie plytszy, a teraz jakis taki miekki i nie widac srodka taki dziwny pomarszczony.. Myslalam ze bedzie wypychal sie a on jakis sflaczaly sue robi
Ja mam bardzo napiety i jak nabiore duzo powietrza to wylazi na wierzch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMILA wrote:a ja mam smaka na kakao
Co stoi na przeszkodzie?ja tez chyba sobie zrobie
Ale na pasztet tez mam ochote (Amela mi smaka zrobila) tylko jedno z drugim nie za bardzo w parze idzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 20:59
Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:U mnie na obrzezach jest taki mieciutki (na gorze twardszy napiety) i te obrzeza sie uwypuklaja jak nabiore powietrza duzo - o tak
U mnie wczesniej byl ze caly srodek bylo widac, taki napiety a teraz sie zrobil miekki i nie widze co w srodku jestzapytam jutro gina czy to normalne
Camille87 lubi tę wiadomość