Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry ;0
U mnie dziś piękny słoneczny dzień, maż dziś w domu wiec pewnie na jakiś spacer pójdziemy.
Daria, Paula trzymam kciuki za wizyty
Kamilka no to już połowa za Tobą ; PRuda27, Moni&, Camille87, MILA, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ruda, Paulia, powodzenia na wizytach
Kamilka uwazaj na siebie po tej glukozie.
A wczoraj jak mnie moj juz do spania przytulil, zlapal za brzuch jak zwykle, i czulam jak mala szalala, to bylo delikatne, i nawet nie wiem czy Darek poczul cos, a nie chcialam pytac bo wiem jak bardzo chce i moze nie czul, ale chyba juz mala reaguje na tatusia?A Darek dzis przyslal z pracy smsa "Dzien dobry, kocham mojego promyczka i moje sloneczko" - promyczek to ja
wiec sadze ze mowil o Malej
Camille87, Niebieska, MILA, Dodi, celia, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus slodkie sa takie smsy od naszej drugiej poloweczki:) moj M coraz czesciej dotyka brzuszka bo powiedzialam mu ze Kacperek musi sie przyzwyczaic do jego dotyku:) ciesze sie, ze juz jestes spokojna bo Twoja malutka jest zdrowa, to jest najwieksze szczescie:)
Kamilka, mi tez strasznie slabo bylo, uwazaj na siebie i najlepiej sie poloz:* ale masz przynajmniej to juz za soba:)
Daria, czas leci strasznie szybko mi a ja siedze w domu a co dopiero Tobie cieszysz sie ze spotkabia z rodzina wiec to juz w ogole. ale jest najwiekszy plus tego- do sierpnia nam szybciutko zlecijak zobaczylam moj suwaczek i tam juz 3 miesiace 3 tygodnie to sobie mysle ze troche mnie to przeraza ale jedboczesnie cieszy:)
Aggie, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKamila to dobrze ze u siostry jestes, mi tez slabo bylo, ale prźeszlo pozńiej..
Pekinka tak mam wizyte, na 13.40
Czas leci leci, Monia teraz tez popatrzylam na suwaczek i 3,5 miesiaca! Ale super!
Aggie, Monia napewno mazowie poczuja juz niedlugo, wazne ze przykladaja reke i czekaja
Moni&, Aggie, Camille87, Dodi, Kajoni, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie moge uwierzyc ze juz w 6 stym miesiacu jestem, toc dopiero oglaszalismy rodzinie, ze jestem w ciazy, dopiero co test robilam
dopiero co byl ten szok i niedowierzanie na mojej twarzy a u Darka totalne szczescie i wariactwo sie odbijalo
ahhh ja sie nie moge juz doczekac, zeby moc zobaczyc moja malutka, zeby moc ja przytulic i ochronic w ramionach
az mi sie plakac zachcialo
Kamilka, to bardzo nie dobrze ze to tak nie fajnie dzialaaz sie boje mojego testu, toc mi i bez tego slabo bywa
trzymaj sie tam mocno, przyjamniej masz siostre obok, bo mi nie wolno nikogo ze soba zabrac.
Kolejny dzien mam twarozek ze szczypiorkiem, oszalalam, na sniadanie i kolacje przez ostatnie chyba 4 dni ??MILA, Dodi, Moni&, Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry dzien
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Kamila super, ze moglas isc do domu po wypiciu glukozy. Mi ostatnio lekarka powiedziala ze musi tobyc przesiedziane, wiec raczej watpie ze u mnie bedzie mozna wrocic
Aggie jakie to musi byc mile dostac takiego slodkiego smska z rana
Ruda Ty tak nie szalej w tej Polandii bo widze, ze kursujesz non stop
Ciekawe jak tam Sylka
Pekinko bedzie dobrze, nie stresuj sie kochana
Positive mysle o Tobie
Macca wiram Cie bo chyba tego jeszcze nie zrobilam
Mila pidziwiam Cie ze tak z ranca juz w pracy siedzisz, ale rozumiem jak mus to mus
Brzuszki macie przecudne dziewczeta
Powiedzcie mi czy macie czasem takie wrazenie ze tak szybko bije Wam serducho? Tylko nie wiem czy moje czy dzidzi bo brzuch podskakuje tak szybko jakby w rytmie bicia serca
MILA, Moni&, Magda2013, celia, Macca lubią tę wiadomość