Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:Heh i co....wróciłam na chwile na TLC i ta dziewczyna co miała wszczepiona komórkę zapłodnioną już do porodu się szykuje...he he 5 minut przerwy reklamowej i rodzi
Kochana bo pierwszy odcinek jest jak sis para stara a drugi to "9 miesiecy pozniej"dlatego to ogladam bo to wzruszajace jest jaka droge ludzie przechodza zeby miec dzidziusia...
Quendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
helol co tam moje piekne ja od rana wkurzona chodze wrrr z mezem sie dogadac nie umie od wczoraj bo swieta wielkimi krokami ida a on ze jeszcze czas zeby zakupy zrobic i prezenty kupic dziecia wrrrrrr
MILA, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
Babcia zajebista80 lat niesamowite!
Kamila trzymaj sie na badaniach!
Ja mam wizyte na 13.40az sie boje golenia
Dzisiaj bylo tak zimno ze skropnanie szyb bylo masakra..
Paula powodzenia na wizycie! Daj znac pozniejMILA, Camille87, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach:) Od razu informacja do nas ma trafic
Kamilka na glukoze dzisiaj idziesz czy na zwykłe pobieranie? Tak czy inaczej trzymaj sie, pamietaj, że mamusiom żadne tam igły nie straszne
U mnie tez dzisiaj słoneczko świeci pieknie, M pojechał do pracy a po pracy od razu na kurs jedzie, wiec ja cały dzien dzis mozna powiedziec ze sama. ale dzisiaj pieczenie ciast z tesciowa na świeta, wiec jakos mi zlecino i koniecznie jakis spacerek przy takiej ładnej pogodzie:) no i sobie przypomniałam ze jeszcze PIT-ów nie zaniosłam do skarbówki...chyba jutro to zrobie bo niewiele czasu zostało.
Dzisiaj wreszcie zaobserwowałam falujący brzuszek!!
A na FB dodałam porównanie mojego brzucholaRuda27, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny