Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pekinka dzidzi nic nie bedzie nie martw sie, ten zapach przy trwalej ondulacji jest ohydny,.kazdego by odrzucil.no chyba ze fryzjer, bo oni juz przyzwyczajeni do tego pewnie:)
ja tez mam toxo ujemne igg i igm, pytalam lekarza czy musze powtarzac to powiedzial ze jak przestrzegam podstawowych zasad higieny to nie ma takiej potrzeby. tez przesadzam czasem z myciem owocow i warzyw, nie mowiac juz o myciu rak jak robie cos z surowym miesem, myje tak dlugo az mi skora marszczeje:PMonis
[/link]
-
To ciuszki od siostry posortowane, poskladane, policzone. Wychodzi na to ze malej juz nic nie trzeba, poza skarpeteczkami... i tak mi jakos smutno, bo malo co sama kupilam
a nie chce zeby bylo za duzo tych ciuszkow bo siostra przez to stale balagan miala... buuu
no coz, teraz pora na reczniczki i inne pierdoly dla corci
Niebieska, Sylka, MILA, Magda2013, celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kada super ze wszystko w porzadku
Sylka tak sobie wlasnie pomyslalam ze w takim ukladzie nie bede szczedzic na inne pierdolkimoj nie bedzie zachwycony
ale coz zrobic, nie?
Lece na zakupy, cos na obiad trza zrobicSylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada gratuluje udanej wizyty
Moni wydaje mi się że przy ujemnym tokso przynajmniej raz na trymestr się je bada, także ja nie wiem, ale bym na Twoim miejscu się upomniała !
Kamilka no to już się nie moge doczekać jaki to sos zostanie wybranyCamille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMonia zgadzam się z Anitką - Ty chodzisz na nfz dlatego gin tak niechętnie chce Cię na to badanie toxo wysłać
powiedz mu, że masz kota i że chciałabyś powtórzyć badanie naściemniaj mu i tyle
No Amela będziemy szamać dziś te sosy hihiamela, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny