Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Positive bedzie wszystko dobzre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to moj konik znalazl nowa wlascicielke dziewczyna ma 11lat i dlugo jezdzi konno jej mama jest instruktorem jazdy konnej wiec bedzie sie nadal uczyla
Camille87, Moni&, MILA, Dodi, Jus1985, Magda2013, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
dziękuję dziewczyny za pamięć...
co do tych postów to w formie żartu pisałam także spokojnie... staram się myśleć pozytywnie... to już 24 tydz ... zobaczymy co dziś powie lekarz i jak ogólne wymiary...
póki co podszykowałam sobie wyprawkę do szpitala... kupiłam koszule i szlafrok... lepiej niech przeleży niż później na wariata szukać...
jestem dobrej myśli w piątek byłam na teście glukozy i od razu zrobiłam CRP które spadło i to napawa mnie nadzieją że moja kruszynka daje radę...
trzymam kciuki za pozostałe wizytujące...Camille87, Moni&, MILA, amela, Dodi, Jus1985, Magda2013, Kajoni, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki :*
Positive bedzie dobrze, pamietam. Wszystkie trzymamy kciuki za Twoje silne malenstwo :*
Kamilko, Kajoni gratki rozpoczecia kolejnych tygodni
Czekam z nievierpliwoscia na Wasze relacje z wizyt i powodzenia zycze
Kada pamietam o 25, ale dzieks ;)super ze Wasz kon znalazl juz nowa wlascicielke
Amelko zazdraszczam wypadu na budowe
Mnie juz pranie prawie wyschnelo, wlasnie siadlam na lezaku, ksiazka w dlon i zaraz zaczynam czytac :]amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula pisala na fb - w zeszly czwartek miala usg i dzidzia zdrowa, wszystko w porzadku
tylko ja lekarz nastraszyl cc bo maly ulozony posladkowo, ale wytlumaczylysmy jej ze na tym etapie za wczesnie wyrokowac na podstawie ulozenia przecie dzieci caly czas sie kreca
Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewuszki!!! Po świętacj przejedzona... Kamilka ja cc nie mój Marcel ułożony główka do dołu coś Ci się pomieszało
mnie to tylko ta bakteria martwi ale biorę leki i w pt powtórka z badania moczu mam taką nadzieję że szpital nie będzie potrzebny i spadnie mi wynik oby... Powodzenia na wizytach dziewczynki
Camille87, Kajoni, Aggie, Jus1985 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
dziewczyny powodzenia na wizytach! ja bylam na łące na spacerze z siostrą i stwierdzam ze zaczyna mnie męczyc tak wysoka temp, ponad 20 stopni dzisiaj u mnie masakra a co bedzie w czerwcu, lipcu... chyba przesiedze w domu to lato przy wentylatorze:P nic mi sie nie chce dzisiaj, jakas taka przymulona jestesm. chyba sie pogoda zmieni bo jest wręcz duszno na dworze.Monis
[/link]
-
no dzis masakrycznei cieplo moze burza jakas przyjdzie a wogole znalazlam ladne buciki http://www.czasnabuty.pl/product-pol-13890-WYGODNE-SANDALKI-A761BL-S2-66P.html zastanawiam sie nad nimi juz raz z tej strony buty kupowalam i jestem mega zadowolona
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Witam dziewuszki!!! Po świętacj przejedzona... Kamilka ja cc nie mój Marcel ułożony główka do dołu coś Ci się pomieszało
mnie to tylko ta bakteria martwi ale biorę leki i w pt powtórka z badania moczu mam taką nadzieję że szpital nie będzie potrzebny i spadnie mi wynik oby... Powodzenia na wizytach dziewczynki
O zesz ale wtopacos mi ske pomieszalo ale przyznam ze pisalam z pamieci, wybacz Paulus ze Cie w cc wkrecilam
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny