Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej laseczki
Mialam urwanie glowy, wczoraj urodziny robilam z tesciowa i nie mialam czasu wszystkiego nadrobic i napisac cos..
Maz dzisiaj pojechal do austriija zostalam do soboty.. Jakos mi smutno ze sie rozstalismy i on zas sam bedzie..
Kamilka dziekuje za zyczenia
Gratuluje nastepnego miesiaca i 27 tygodnia!!
Oraz szczesliwej wizyty!
Positive czekam na wiesci od Ciebie!
Od mili tez
Nie pamietam co pisalyscie wiec juz nue bede odpisywala, ciesze sie ze u was wszystkich dobrze
Quendi prosze nie lam sie, zaraz wizyta i zobaczysz swoja kruszynkeCamille87, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadzam sie zMila co do rozka, powinien byc.
Tak samo jak ktos przyjdzie odwiedzic dziecko lepiej jednak podac malucha w rozku niz bez..
Tak samo pozniej rozek moze jako kocyk do przykrycia sluzyca drogi wydatek to nie jest wiec mysle ze warto
Dodi lubi tę wiadomość
-
Positive, odezwij sie kochana, trzymam mocno kciuki za Was
Camille, Aicha - gratuluje wizytCzy pominelam kogos?
Moj mozg na zwolnionych obrotach dzis leci, bo pogoda zamulajacazaraz sie do wanny zbiore to moze chociaz dziecie moje sie rozbudzi
A dzis caly dzien lasagne za mna chodzilakupilam gotowca i cale kilo opierdzielilam oO az wstyd sie przyznawac
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggienmasz wpust
1kg lasagni to bym nie dala rady
narobilas mi smaka ale po ostatnim razie ta lasagne mi sie caly czas odbijala bo byla bardzo tlusta i mialam zgage po niej wiec podziekuje
Na kolacje robie sobie zupke mleczna taka jak moja mama w dziecinstwie nam robila
Mila to glukoza teraz Ciebie czeka
Moje wyniki byly dobre, gin powiedzial ze chocby chcial to nie ma sie do czego przyczepicMoni&, Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille, ta moja byla bardzo dobra
nie tlusta w ogole
a jak za mna caly dzien chodzila to izjadlam dobrze
ale tak serio to malo co zjadlam od rana bo mi niedobrze bylo, wiec chyba tylko nadrobilam
Positive chyba powinna juz dawno wyjsc i sie odezwac, co?Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie święta były tak zaganiane ze miałam czas tylko na podczytywanie Was i nic wiecej. Cieszę sie ze mocno podtuczylyscie swoje pociechyja juz wczoraj byłam tak padnieta a mała nie dawała mi spac jeszcze przez godzinę tańcząc w moim brzuchu
słodkie to było
i wali juz coraz mocniej ze aż brzuch podskakuje a i moj W poczuł wczoraj swojego pierwszego kopniaka
bo chyba Zuzka była w transie i kopała jak opentana
Ruda spóźnione ale szczere 100 lat!!!
Kamilka gratuluje udanej wizyty!! Kubus juz duży jestsłodziak
Aicha gratuluje córeczkichyba dziewczynki są góra
cieszę sie ze jest zdrowa
Mila jestem szczęśliwa ze u Ciebie rownież wizyta sie udałaoby wiecej pozytywów
Madzia dobrze ze poruszyłas temat rozkow bo jadę z mama w czwartek na zakupy i będę wiedziała na co zwrócić uwagę a o tych rozmiarach nie wiedziałam.
Dobrze ze u Lanusi wszystko dobrze, cudownie ze w końcu jej sie układa
Positive jestem cały dzień z Tobą serduszkiemCamille87, Fiołek, Kajoni, Ruda27, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
jestem... jestem... dopadła nas burza na drodze i wszystko w czasie się przesunęło...
dziękuję za wsparcie i dobre myśli...
moja kruszynka podrosła... waży 600g... tak się cieszę... łożysko nie jest idealne ale już zdecydowanie bardziej wydolne... sam lekarz się dziwił gdy porównywał z poprzednim usg....
jest mniejsza niż wiek ciąży... ale po takich przejściach to się nawet nie dziwię...
teraz jestem dobrej myśli i wierzę że dotrwamy jak nie do sierpnia to na pewno na tyle by moja kruszynka miała szanse sobie poradzić...
jeszcze raz dziękuję że byłyście ze mną myślami... ta świadomość pozwoliła mi dotrwać do badania...
wielkie buziaki dla każdej z was...
Ruda27, pekinka82, Camille87, Macca, Kajoni, Aggie, Sylka, Moni&, MILA, Niebieska, amela, mala_mi, celia, Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Widzę, że po Świętach wszystkie żwawe i wypoczęteJa mialam cały czas gości i na pełnych obrotach przez całe Święta - na ile to możliwe przy konieczności leżenia
Ale wiadomo, że jak pełna chata gości to i nie należy się człowiek zbyt wiele.
W Wielki Piątek miałam wizytę - strasznie się stęskniłam za Dzidziunią i wreszcie ją mogliśmy z mężem zobaczyć!
Madzikovy - super uczucie, gdy Maleństwo zaczyna swoje harce, no nie?
Kajoni, Aggie, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Positive, bardzo się cieszę, że z Maluszkiem wszystko dobrze. Ja też całą ciążę mam pod górkę (przed, zanim sie udało zajść też była droga przez mękę) więc wiem, jaką ulgę odczuwasz. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo!
positive, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość