Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane
Anitka powodzenia na badaniu!
Positive niestety strach o dziecko bedzie zawsze..
Ja sobie wczoraj troche z siostra porozmawialam o rzeczach dla maluszka, to co poleca
Zeby np zainwestowac w dobrej jakosci posciel (np. Drewex) bo moja siostra ma juz latami i nic sie z nimi nie robi, tak samo rozek.. Do teraz ten mlodszy ma go za kocyk i pare lat to byla jego przytulanka wszedzie z nim chodzila prany byl non stop i nic sie z nim nie stalo
aaa i zeby reczniki brac te wieksze
powiem wam ze super sprawa jak ktos moze doradzic i pomoc, bo ja taka nieobeznana w tych tematach
Mozliwe ze w czwartek skocze z siostra na male zakupkiw koncu cos kupie Natanielowi
Dzisiaj mam ranek wolny, leze i nic nie robie ufffspokoj i cisza
Camille87, Aggie, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
amela mi wcisneli całą cytrynę i dałam radę wypić... tylko ta słodycz w gardle... nie chciałabym przechodzić przez to drugi raz
Moni więc trzymam kciuki...
ja też dzisiaj mam wizytę na NFZ... szału nie będzie... wypiszą zwolnienie, zbadają szyjkę i tyle atrakcji...
a i mam pytanie czy natknęłyście się może w swoich książkach na sposoby zwiększenia ilości wód płodowych??
wczoraj przyszedł mi szlafrok z koszulą do szpitala... i jestem rozczarowana... dziś go odsyłam i szukam nowego... tzn znalazłam jużale poczekam aż mi kasę wrócą za poprzedni komplet...
MILA, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej ja tez rozek polecam kupilam zielony z usztywnieniem ktory da sie wyciagnac(wypelnienie z kokosa czy cos tam..corke nosilam tak i bylo mi wygodnie bo wiedzialam ze jej glowa nie ucieknie czy cos z kregloslupem nie stanie a po za tym uspokojalala ja opatulenie...
a tak na marginesie mojbyly konik wczoraj pokazal charakter hehe i instruktora jazdy konnej doswiadczonego jezdza rzucil hehe wszystkim szczeszki odpadly a ten facet wstał zlapal ja i gada na glos "MA CHARAKTER JUZ JA UWIELBIAM -- BIERZEMY JĄ" no i umowa byla podpisana w czwartek ja zabieraja z stajni..Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
positive wrote:amela mi wcisneli całą cytrynę i dałam radę wypić... tylko ta słodycz w gardle... nie chciałabym przechodzić przez to drugi raz
a i mam pytanie czy natknęłyście się może w swoich książkach na sposoby zwiększenia ilości wód płodowych??
niestety tu nie pomogę
-
Ja stwierdziłam że jest sporo sierpniówek które jakoś ostatnio mało się odzywały
Ninkapa, Paula, Nezumi, Celia, Mika87, Cleo, Kasieńka ......?????
co z wami dziewczyny - czasu nie macie czy jak??????
Wiem że Sylka i Lanusia zajęte ale też dajcie znać co i jakMacca, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ruda fajnie ze masz kogoś kto moze Ci doradzić. Ja nie mam takiej osoby i tu jest ból. Moja mama próbuje mi cos powiedzieć ale to co było 27 lat temu a dziś... Trochę sie to wszystko różni...
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
dzis pospalam
glupoty mi sie snily ale co tam
U mnie pogoda cudowna ma byc goracojuz jestem umowiona na spacer z siostra i kolezanka
Moni powodzenia na wizycie a Tobie Amela na glukoziesmacznego!
Positive mi sie cos kojarzy ze nalezy zwyczajnie pic duuzo wody ale nie wiem w kforej ksiazce to widzialam!Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny