Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie Kochane:)ja dzis rano na glukozie bylam,ale lekarz mi tutaj dal 50g wiec nie wiem czemu tak ale trwalo to godzinke..senna sie zrobilam po tym badaniu i tak mnie trzyma teraz..a malutka kopala mnie bo glodna byla jak czekalam:)
Ruda27, Dodi, pekinka82, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila obys miala racje
Pekinka no dokladnie.. W takich chwilach zaluje ze nie mam detektora tetna.. No ale w koncu cos czujemy, wiec jest dobrze, nie?!
Wzielam sie za ksiazke, czytam na glos zeby maly tez posluchalWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:36
Dodi, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moni& rewelacja że przedłużyli Ci umowe na czas nieokreślony
faktycznie rzadko kiedy zdarza się taki gest, więc naprawdę miło ze strony Twojego pracodawcy
ja czekam na przelew w Matki Boskiej pieniężnej jak na zmiłowanie i jadę potem na zakupy, ale niestety bardziej spożywcze bo w lodówce mi się mysz powiesiła
Kamila miłego spacerowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:54
pekinka82, Ruda27, amela lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Dodi...widzę , że nie tylko ja czekam na przelew z wypłatą...
Kochana nawet nie gadaj.... chyba jednak lepiej chodzić do pracy bo coś mam wrażenie, że jak na L4 siedzę to więcej wydajealbo ceny tak idą w górę.... normalnie nie wiem co i jak że potem miesiąc taki długi wrrr....
Nie przejmuj się pekinko... jeszcze Cię maleństwo odpowiednio skopiepekinka82 lubi tę wiadomość
-
Dodi...możemy podać sobie rękę...Jak pracowałam nie latałam tak po sklepach jak teraz...........Każdy jakiś nawet najmniejszy spacerek....kończy się wydaniem pieniążków i zakupami.............Obym drugiego miała przelew na koncie, ale coś się boję ,że księgowa zrobi sobie długi weekend i kasę zobaczę dopiero w poniedziałek
Dodi lubi tę wiadomość
-
Jak się pracuje to się nie ma czasu na kombinowanie ile posiłków dziennie, co do jedzenia i takie tam tylko w biegu się wszystko robiło a kasy jakoś więcej było i jeszcze we dwóch paliliśmy a teraz taka dooopa
Trzymam w takim razie kciuki za szybki przelew na dniach u Ciebie :* ja powinnam do godziny mieć na szczęscie...pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Moni super ze dostalas umowe
Pekinka, Daria, na pewno wszystko jest ok, ja tez czuje dzis delikatnie Nelke, teraz kilka razy zakopala, takze spoko dziewczynki musi byc ok
Mika ja sie pytalam pielegniarki jaka jest roznica miedzy ta glukoza 50 a 75 i powiedziala ze ta 75 jest dokladniejsza bo wskazuje wyniki po godzinie i po 2 i lekarza ja zalecaja
Ja jade teraz z mama do US pozalatwiac sprawy darowizny bede pozniej :*Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
wogole polatalam po tym miesicie i mam nogi spuchniete zadyszki dostalam w glowie mi sie krecilo hehe maz mial ubaw ze mnie a dodam ze przewijak i kolor poscieli wybierał hehe teraz wystarczy poskladac do kupy hehe a kupilam koldre i poduszke w BIEDRONCE za 39.99zl dla dziecka antyalergiczna
-
Pekinka nie martw się ruchami... wiesz co ja w niedzielę przszłam... matko jedyna... dzisiaj przyszedł mój detektor... szczerze to wszystkim polecam bo od razu się uspokoiłam...
moni gratuluję umowy... super !!!
kada ty to masz szczęście do zakupów
no i witam w klubie oczekujących na wypłatę... z tym że ja 10 dostaję...
a teraz jadę z m. na zakupy bo u mnie z kolei pingwin w lodówce siedzi
(a swoją o wieszającej myszy nigdy nie słyszałam)
Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja pracuje w supermarkecie Aldi, mialam tam stanowisko zastepcy zastepcy kierownika, tzn osoba funkcyjna wiec szkoda mi bylo stracic tej pracy. a tym bardziej ze tak blisko domu.
kupilam sobie spodnie ciazowe za (szok) 119 zl ale sa mega wygodne i nie zaluje.
fajnie ze kupilas positive detektor tetna. napewno to uspokaja bardzo. bo maluszki przeciez maja leniwe dni. moj synus terazcicho siedzi bo sie przeszlam i go ukolysalam:P ale mnie buty obtarly, wskoczylam dzis w nowe balerinki i dlugo ich znowu nie ubiore ...Ruda27, kada24, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej hej ja po spacerze
na liczniku 7, 55km
Dziewczyny widze zakupy udaneja kupilam tylko jablka bo tez na wyplate czekam
i tez 10 mam..
A z panelami to wieksze jaja wyszly niz myslalam - maz objezdzil cale miasto i nie znalazl paneli pasujacych kolorem i zamkamipojechal do sklepu w ktorym kupowalismy te nasze panele i tam bylo jeszcze 1, 5paczki tych co kupowalismy czyli jakies 15szt nie chcieli mezowi tej 1szt sprzedac a za calosc zazyczyli sobie 100zl
ale na szczescie tesciu powiedzial ze je wezmie to polozy w korytarzyku wiec ta jedna sztuke nam da
uff dzis bedzie szafa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 14:00
Ruda27, Dodi, MILA, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny