Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie glowa zaczela bolec, zmierzylam cisnienie i mam 113/79 to drugie troche mnie martwi nie wiem czy nie jest zbyt wysokie.
wypilam koktajl z truskawek i synkowi smakowalo bo zaczal dawac czadu:P
najwazniejsze Kamila ze zalatwione juz:)Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKamila no to dobrze ze udalo sie to rozwiazac hehe
A ja dziewczyny jestem wyrodna matka..
Bylam sie kapac, lezalam w wannie i moj synek tak cisnal w brzuch jakby chcial wyjsc i zaczal kopac, bardzo mocno bylo widac na brzuchu.. Nie mialam goracej wody, ale wiem ze mu sie nie podobalo.. A ja nie chcialam wstawac chcialam sie napatrzec na to, przez to ze 2 dni spokojny byl.. Wiem okropna jestem
Golenie jakos poszlo, bez listerka ale krew lecialaMoni&, Camille87, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba go pobidzilam, bo teraz kopie caly czas, ale dosc nisko..
Ja mialam wrazenie ze on chcial uciec z tego brzucha.. Wiecej tak nje zrobie, ale kurde tak pieknie to wygladalo.. Zla jestem wiem..
Monia wiesz co robilam na oslep, pewnie sa gdzie niegdzie wysepki haha ale mam to gdziestego gina sie nie wstydze, nie lubie go w polsce bym nie poszla tak w ciemno
Ooo brzuch mi falujebedzie sie pewnie teraz maluszek mscil
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria ale mi sie wydaje ze dzieci to wlasnie lubia
ja sie kapie zawsze w letniej wodzie, tzn cieplej ale nie mocno intez zawsze kopie! Na innym watku dziewczyny tez pisaly ze jak sie kapaly to maluszki wariowaly
nie martwnsie nie jestes wyrodna matka
P.S. nie moge z "wysepek"Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Daria to cieszę sie ze synek sie wkoncu odezwał
Wy sie martwicie ze dzieci są spokojne a moja tak dzis buszuje ze martwię sie czy wszystko z nią okey bo tak sie wierci. I bądź tu mądry.....
W tylek dawno nie dostalas?
Nie pisz glupstw! -
nick nieaktualnyMadzikovy moj kiedys tez sie az zabardzo ruszal, mysle ze to normalne
w koncu maja takie i takie dni
Kamila no to mnie uspokoilasdla mnie ta woda nie byla goraca, staralam sie ciepla dac.. Juz ktorys raz tak kopal w wannie, ale tez nie zawsze, wiec moze tak jak jak mowisz i w moim przypadku
ufff
Jestem tez na innym forum i tam dziewcyzna dzisiaj urodzila przez ccale cudnie
a miala duze problemy w ciazy i musiala ciagle lezec.. Ciekawe jak to bedzie jak u nas po kolei bedziemy rodzic
to beda emocje
Camille87, Magda2013, Dodi, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
hehe od konca lipca zaczna sie emocje na forum. dobrze ze mamy numery tel na fb to bedziemy pisac:P bo na internet w szpitalu to ja nie licze,kurde jak ja bez was wytrzymam te 3 dni hehe:P
Daria to dzisiaj Twoj maz poleci na wyspy Kanaryjskie hahanie moge:P
obzeram sie truskawkami a zaraz mam obiad-zapiekanke z makaronem:)Ruda27, Dodi, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHehe Monia wstyd mi pokazac sie mezowi bo nie wiem co go tam czeka
Wiecie co.. Chyba mialam pierwszy skurcz. Tak mnie zabolalo podnrzusze, twarde bylo wszystko wstalam do kuchni i po jakims czasie minelo.. Moze niecala minute to trwalo.. To to?
Diablo ciesze sie ze u was wszystko ok!gratuluje synka
Diablo, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda u mnie skurcze wygladaja tak ze czuje takie napiecie na dole,robi mi sie goraco,brzuch twardnieje. Pare sek. i po wszystkim. Bolu nie czuje tylko taki dyskomfort,ciezko to opisac..
A tak po za tym to witampekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camilla ale numer z tymi panelami, ale dobrze ze Twoj tesc pomogl
Moni super ze masz umowe na czas nieokreslony,ja mam tylko do porodu i potem koniec. Ale lepsze to niz nic
A mnie dzisiaj starsza pani przepuscila w kolejce w sklepie. Pierwszy raz mialam taka sytuacje. Az mi sie milo zrobiloCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to ja juz nie wiem czy to skurcz byl.. Bo bolalo podbrzusze tak jakos..
Zobaczymy czy sie powtorzy..
Monia tak zrobie, jak cos powie to nasteonym razem on sie wezmie za ta robote
Madzia ja niczego nie uzywamMagda2013, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria przy moich skurczach tez nie czuje bolu ale jesli stwardnial Ci brzuch to raczej skurcze..
Madzia ja tez nic nie uzywam ale problem mam ten sam ze na drugi dzien mam podrazniona skore
Diablo gratuluje chlopaka
A mi opalenizna wychodzi - pieknie sie bokserka opalila
Wiecie co? Usmazylam sobie jajka sadzone i az mnie serce bolalo jak je tak mocno smazylam zeby zoltko sie scielo i tak sobie myslalam bo te jajka mam od tesciow oni maja swoje kurki i te jajka sa na pewno zdrowe ale nie chcialam kusic losu i dosmazylam...Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość