Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja jestem właśnie po betce no i tsh, ft3 i 4 ... teraz do ok. 13 trzeba czekać na wyniki. staram się być dobrej myśli, no ale stresik jest
ja póki co spokojnie, ani z jednej, ani z drugiej, ale może się już zacząć od przyszłego tyg.... no zobaczymytrochę nawet nie mogę się tego doczekać
))
miłego dnia dziewczyny
Sylwia 3mam za nas kciuki)))
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Ellka spokojnie tak jak Sylwia napisała, czasami może wystąpić taki śluz na początku ciąży zwłaszcza w okolicach @, nie musi oznaczać nic złego.
Paznokcie to pierwsza oznaka, że dzieje się coś złego podczas obojętnie jakiego rodzaju porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 08:29
Domi793 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria23 wrote:Jestem kosmetologiem i sama nosze na paznokciach hybryde, nikt nam nie mowil ze malowanie paznokci jest szkodliwe... Na pewno szkodliwe sa opary lakierow tzn. Intensywne zapachy środków uzytych do wyprodukowania, które czuc po otwarciu lakieru. Najbardziej narazone sa osoby ktore wykonuja takie uslugi klientkom, poniewaz wdychaja ten zapach przez 8h. Przychodza Panie w ciąży i robią sobie paznokcie. Jesli pomalujesz paznokcie to nie schodzi Ci z tym dluzej niz 15 min i przeciez codziennie tego nie robisz
Kochane a powiedzcie mi jak to jest z ustaleniem grupy krwi? Kyo powinien dac mi skierowanie ginekolog czy lekarz rodzinny? Bo mi ginekolog w srode powiedzial ze musze sobie zrobiec sama na wlasna reke. A jak bylam w laboratorium to slyszalam jak chciala zrobic sobie jakas Pami tez ta grupę to wolali od niej skierowania. I teraz to juz sama nie rozumie jak to w koncu jest.
Mi ginekolog dał, a że chodziłąm prywatnie to i tak płaciłamZnałam swoją grupę krwi, ale musiałam mieć na papierze. Musiałam robić przy obu ciążach. Teraz pewnie będzie to samo, bo nigdzie nie mam tych kartek z poprzednimi wynikami.
-
Magroz wrote:Mi ginekolog dał, a że chodziłąm prywatnie to i tak płaciłam
Znałam swoją grupę krwi, ale musiałam mieć na papierze. Musiałam robić przy obu ciążach. Teraz pewnie będzie to samo, bo nigdzie nie mam tych kartek z poprzednimi wynikami.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnys1985 wrote:To weź kartę ciąży wcześniejszą tam masz napisane
Idziesz na bete? Ja ide kolo 14 (chce 72h przerwy), a o 15.40 mam wizyte u lekarza. Pewnie do tego czasu nie bedzie tego wynikupoprzednim razem czekalam na wynik bety 8h
s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monirek wrote:Cześć Dziewczyny,
Widze, że dzisiaj nie tylko ja nie mam energii. Wstałam, ale chyba spowrotem się połozę.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Smutas wrote:Nie ładne zachowanie
s1985, Martynka30, monirek lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Cześć Dziewczyny, ja też witam się z Wami z łóżka, nie mam siły, weny itp.
U nas szaro, buro i ponuro i znów nie mam pomysłu na obiad
Opóźniona dziękuję
Sylwuś trzymam bardzo mocno kciuki, wierzę, że będzie dobrze
Za betujące i wizytujące też trzymam kciuki.
s1985, opóźniona lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
s1985 wrote:To weź kartę ciąży wcześniejszą tam masz napisane
No niestety wymogiem jest posiadanie oryginału grupy krwi. Karta ciąży nic nie da. Ja na szczęście w dokumentach gdzieś mam ten papierek więc jedno badanie mi odejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 09:41
-
Rybaaaa wrote:No niestety wymogiem jest posiadanie oryginału grupy krwi. Karta ciąży nic nie da. Ja na szczęście w dokumentach gdzieś mam ten papierek więc jedno badanie mi odejdzie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kurcze... ile tu się dzieje. Może nadrobię w weekend z czytaniem. U mnie mdłości i słabe samopoczucie pełną parą, a do pracy chodzić trzeba, przynajmniej do świąt,a później się zobaczy bo jest dość ciężko. Miłego dnia dziewczyny!
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili