Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnys1985 wrote:To też o was dba
także można rzec, że zrobił swoje i pojechał, hehe
ale wspiera mnie na odległość, na tyle ile może ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:26
s1985 lubi tę wiadomość
-
bobo_frut wrote:a mój jest na morzu i wraca dopiero 07.01.2016 ;((
ale wspiera mnie na odległość, na tyle ile może ))Agsha lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A co mówi literka D przy grupie krwi? Ja czekam na swój wynik.. Wiem że mam A Rh + po Tacie ale pro forma zrobiłam. Mój mąż też zrobił i ma 0 Rh D +... pierwszy raz widzę jakieś DOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Mamy koniec roku i lekarze oszczedzaja na skierowaniach.... ale powinni dac skierowanie przynajmniej na grupe krwi, morfologie, glukoze, wr. Dobrze by bylo jeszcze mocz zbadac
Martynka30 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualnyAgsha wrote:A co mówi literka D przy grupie krwi? Ja czekam na swój wynik.. Wiem że mam A Rh + po Tacie ale pro forma zrobiłam. Mój mąż też zrobił i ma 0 Rh D +... pierwszy raz widzę jakieś D
s1985 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 mam Pania doktor ktora bez problemu daje skierowania na badania a co do ginekologa to wlasnie mnie zdziwil ze nie dal mi na to skierowania, podobno nie mogl mi wpisac na to skierowanie.
Bobo-frut nie oddawalam wlasnie krwi, i teraz mi sie zaczynaja schodki:) a do tego nie wiem jaka grupe krwi ma moj mąż, a on się strasznie boi igly i nie wiem jakim sposobem go namowie na pobranie krwi i badania. -
bobo_frut wrote:D oznacza najsilniejszy antygen z grupy Rh. Kiedyś obowiązywało nazewnictwo Rh+, obecnie Rh D+, jest to równoznaczne.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja dzięki oddaniu krwi w listopadzie mam z głowy całą wirusowke bo wzięłam wyniki z krwiodawstwa i dałam lekarzowi ile kasy w kieszeni, to samo z grupą krwi
bobo_frut, alicjaaaa, Coconue, s1985 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj mąż od wczoraj, jak sie dowiedział ze widzialam dzidziusia i jego serduszko też się zrobił bardziej opiekuńczy dzis w nocy tak mi bylo goraco ze co chwila sie odkrywalam to co zdazylam sie odkryc zaraz mnie przykryl, ale bylam na niego zła he he coraz bardziej mi sie to podoba
alicjaaaa, s1985, SyHa85, Domi793, ninciaa172 lubią tę wiadomość
-
Na grupę krwi i oznaczenie rh powinien dać lekarz który prowadzi ciążę.
Jest to w zalecanych badaniach więc łaski nie robi. Pierwsze o co pytają przy przyjęciu do szzpitala do porodu to właśnie o te badania z grupą.s1985 lubi tę wiadomość
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
bobo_frut wrote:widzę, że masz podobny problem co ja, że gin żydzi skierowań na jakiekolwiek badania. podejdź do internisty, powiedz, że jesteś w ciąży i potrzebujesz zbadać swoją grupę krwi i powinien wydać Ci skierowanie.
chyba, że oddajesz/oddawałaś krew to w punkcie oddawania krwi również zbadają Twoją grupę za free. ja tak właśnie zrobiłam kilka lat temu, bo często oddawałam krew. tam nawet Ci zrobią morfologię za free
Dziewczyny z tego, co wiem (bo sama jeszcze nie będąc w ciąży chciałam robić) skierowanie na badanie grupy krwi może dać tylko ginekolog. W każdym innym przypadku badanie jest płatne...
-
SyHa85 wrote:Jutro rano wizytuje. Troche mam cykora. Licze ze uslysze serduszko...nawet liste zribilam o co chce zapytac hehe. Trzymajcie kciuki!!!
Trzymam kciuki Ja też miałam listę i lekarz się uśmiechnął, jak zobaczył "1000 pytań do.." Ale wyczerpująco odpowiedział na każde, utwierdzając mnie w tym, że dokonałam słusznego wyboru.
Daj znać, jak po wizycie :*SyHa85 lubi tę wiadomość