Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka spokojnie tak jak Sylwia napisała, czasami może wystąpić taki śluz na początku ciąży zwłaszcza w okolicach @, nie musi oznaczać nic złego.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Daj już spokój z tą betą, nie porównuje się czyjeś bety do swojej.
Chcę od Ellki dowiedzieć się jak u niej wygląda pod kątem jej plamień a z moich wyliczeń jest na podobnym etapie - dlatego. Co do wyższych etapów nie mam wiedzy więc nie pomagam/nie wypowiadam się.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Betę w poniedziałek miałam 40, w środę 103.
Termin @ minął dwa dni temu. Nie wiem co jest grane. Dupka właśnie wzięłam, bo kila tabletek mam. Jutro jadę progesteron sprawdzić -
Rety dziewczyny, ale drukarnia Nadrobiłam!
S. trzymam mocno kciuki, żeby wszystko wyszło na prostą. Zrób betę, jak podpowiadają dziewczyny i będziesz wiedziała na czym stoisz :*
Ja kolejną wizytę mam po Świętach, a nawet po Nowym Roku - 4 stycznia. Nie wiem, czy nie zeświruję do tego czasu Bardzo pracuję nad swoją psychiką i nad tym, żeby się nie nakręcać, ale nic nie poradzę, że bardzo się boję... Tak długo czekaliśmy na to maleństwo. Moje objawy się nie pogłębiają, ani nie słabną - cały czas bolą mnie piersi (raz mocniej, raz mniej), czasem podbrzusze i jestem częściej głodna. No i suszy mnie nieziemsko. Poza tym nic. Czasem łapię się nawet na tym, że zapominam, że jestem w ciąży
Ellka, bez paniki - Ninciaa z tego, co pisała nawet plamiła żywą krwią, a maleństwo jest całe i zdrowe
Martynka30, pigułka lubią tę wiadomość
-
Agsha wrote:Chcę od Ellki dowiedzieć się jak u niej wygląda pod kątem jej plamień a z moich wyliczeń jest na podobnym etapie - dlatego. Co do wyższych etapów nie mam wiedzy więc nie pomagam/nie wypowiadam się.
Dziewczyno co ma beta jej do Twojej, każda ciąża jest inna, inne wartości w laboratorium, nie siej tutaj paniki i nie strasz dziewczyn.opóźniona, bobo_frut lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Dziewczyno co ma beta jej do Twojej, każda ciąża jest inna, inne wartości w laboratorium, nie siej tutaj paniki i nie strasz dziewczyn.
Mozesz powiedzieć czemu na mnie naskakujesz? Chciałam dobrze. Jestem tu nowa. Zapytałam bo byłam ciekawa czy może jej nie spada czy coś...zwyczajnie. Przepraszam że przeszkodziłam Ci. Na szczęście piszemy już na priv.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Mozesz powiedzieć czemu na mnie naskakujesz? Chciałam dobrze. Jestem tu nowa. Zapytałam bo byłam ciekawa czy może jej nie spada czy coś...zwyczajnie. Przepraszam że przeszkodziłam Ci. Na szczęście piszemy już na priv.
Nie naskakuje na Ciebie, tylko jak napisałam straszysz dziewczyny, i nie porównuj czyjiś wartości do swoich, a tym bardziej nie straszy się kogoś, że jak się plami to może beta spada!Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Agsha wrote:byłam ciekawa czy może jej nie spada czy coś...zwyczajnie. .
Napisałam ogólnie, że wprowadzasz zamęt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 18:21
Martynka30 wrote:Weź skończ temat, bo zaczynasz mnie drażnić. I nie rób ze mnie idiotki, ustalmy coś! nie wchodźmy sobie w drogę.
Przykre. Bardzo przykre. Na prawdę proszę Cię wyluzuj...bo mało miłą atmosferę robisz ze zwykłego pytania które nie miało na celu nastraszenia NIKOGO....Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
malika89 wrote:BARDZO PROSZĘ O SPOKÓJ NA WĄTKU!
Ja napisałam co miałam do napisania i nie zamierzam kontynuować tematu.s1985 lubi tę wiadomość
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki, malujecie paznokcie?
Czytałam, że są dwie szkoły, jedna mówi, że to nie szkodliwe, a druga, że składniki przenikają przez płytkę.
Czy któraś kiedyś pytała gina?Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Dziewczyny mam pytanie z innej beczki, malujecie paznokcie?
Czytałam, że są dwie szkoły, jedna mówi, że to nie szkodliwe, a druga, że składniki przenikają przez płytkę.
Czy któraś kiedyś pytała gina?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18