Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas jest tak : teść kupuje mebelki, tesciowa pościel do łóżeczka, kołyski i wózka, moja mamcia woli dać pieniądze kupię za nie nosidełko i Kurę Babci Dany
siostra ma jakiś tajny prezent ( oprócz wielu rzeczy, które mi dała )
Ciocia Ł zaoferowała kupno kołyski a dla jego chrzestnej mamy coś wymyślić
Powiem wam, że baaaaardzo się cieszę z takiej pomocybez niej też byśmy sobie poradzili, ale przecież nie zabronie nikomu wydawania własnych pieniędzy.
Idę po drugą porcję makaronuPenelope30, hella, celia, malika89, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
U mnie też nikt nic, teście dali tylko kasę żeby fotelik kupić bo mąż powiedział że do wózka chcemy taki do kompletu. W sumie tak wolę niż jakby mi kupili coś co by mi się nie podobało a z ich gustem to na pewno by mi się nie podobało. Czasem jak coś teściowa kupi dla męża to mu potem zabraniam w tym chodzić.
-
malika89 wrote:U nas teraz będzie w promocji łóżeczko i komoda z Klupś Marsell
Te z sówkami.
Taniej niż allegro i się zastanawiam nad zakupem.
U nas w maju mają być w promocji w jednym ze sklepówwtedy ruszymy na łowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:57
-
Martynka30 wrote:Widzisz a jednak chętni są
u nas nikt się nie garnie, nikt nie pyta, nie interesuje się jedynie mama kupiła mi pościel i kołderkę do łóżeczka
U nas tesciowie nic a nic nie pytaja co potrzeba, oni nie sa "prezentowi". Ewentualnie jak sie urodzi rzuca kase jakas...moi rodzice sa prezentowi ale z kada licho wiec sie ciesze na kazdy ciuszek od nich. Siostra na razie tez ciyszki ale powiedziala ze ma fundusz i mam mowic co potrzebakuzynka w swieta sie zaoferowala ze po moim chrzesniaku cos da, tylko sporo juz wydala. No ale zawsze cos
takze powolutku tez kompletujemy. Chcialabym do konca maja miec wszystko, zeby te 2 miesiace lezec do gory wentylem na dzualce u rodzicow z przerwami na spacery i jedzonko
Martynka30, Penelope30, celia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyHej jestem po wizycie i niestety jest nieciekawie. Z maluchem oczywiscie wszystko super wazy 366g no i z okazji prima aprilis lekarz chciał nas nabrac co do plci. Ale na usg az za dobrze bylo widac ze to chlopak. Gorzej z szyjka. Ma niecale 3cm gdzie powiedzial ze powinna miec 4,5 cm ale i mam rozwarcie wewnętrzne 7mm i skierowanie do szpitala na zalozenie szwu. Ide w poniedzialek rano bo przez weekend i tak nic nie zrobia. Powiedzial ze do tego 18 to juz mogloby byc po wszystkim. ..tacy o to lekarze przyjmuja w poradni w szpitalu wojewodzkim.
celia lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Dziewczyny ten miś szumis jest boski
będę z nim spała
Nie posyłaj mi pomysłów
JRY 1984 100zł w promocji, 97zł jak masz kartę rossnęJRY1984 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
kaarolaa wrote:Hej jestem po wizycie i niestety jest nieciekawie. Z maluchem oczywiscie wszystko super wazy 366g no i z okazji prima aprilis lekarz chciał nas nabrac co do plci. Ale na usg az za dobrze bylo widac ze to chlopak. Gorzej z szyjka. Ma niecale 3cm gdzie powiedzial ze powinna miec 4,5 cm ale i mam rozwarcie wewnętrzne 7mm i skierowanie do szpitala na zalozenie szwu. Ide w poniedzialek rano bo przez weekend i tak nic nie zrobia. Powiedzial ze do tego 18 to juz mogloby byc po wszystkim. ..tacy o to lekarze przyjmuja w poradni w szpitalu wojewodzkim.
Oj karolana szczęście będziesz miała szew i dobrze, że w porę to zauważono, moja znajoma ma chyba pesser i jest dobrze z ciążą i już w czerwcu rodzi... będzie wszystko dobrze, zobaczysz...
kaarolaa wrote:Hej jestem po wizycie i niestety jest nieciekawie. Z maluchem oczywiscie wszystko super wazy 366g no i z okazji prima aprilis lekarz chciał nas nabrac co do plci. Ale na usg az za dobrze bylo widac ze to chlopak. Gorzej z szyjka. Ma niecale 3cm gdzie powiedzial ze powinna miec 4,5 cm ale i mam rozwarcie wewnętrzne 7mm i skierowanie do szpitala na zalozenie szwu. Ide w poniedzialek rano bo przez weekend i tak nic nie zrobia. Powiedzial ze do tego 18 to juz mogloby byc po wszystkim. ..tacy o to lekarze przyjmuja w poradni w szpitalu wojewodzkim.
Ja pierdziele co za konowały. Ale dobrze, że teraz jesteś pod dobrą opiekąszew na pewno pomoże i dotrwasz do terminu
-
Szumiś przetestowany, jestem usatysfakcjonowana
mężowi też się podoba
Penelope30, paola89, SyHa85, JRY1984, alicjaaaa, pigułka, malika89 lubią tę wiadomość
malika89 wrote:I z mojej glukozy wyszla dooopa....
Niestety pierwsze pobranie robią tylko do godziny 9, a ja dziś się wybitnie wyspałam i w laboratorium byłam kilka minut po 10
Jutro podejście drugie...
Do którego laboratorium chodzisz na badania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:Karola najwazniejsze ze zaloza szew... chwala ze poszlas wczesniej... az mam obawy czego ja sie w srode dowiem... mam nadzieje ze ta szyjka dalej trzyma...
_cherryLady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Karola ale to będą w wojewódzkim Ci ten szew zakładać tak?
Dobrze że nie czekałaś do tego 18tego. Ale to rozwarcie chyba jest mniejsze bo było na 1cm czy źle zapamiętałam?