Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysabanek wrote:Powodzenia
A płeć już znasz?
Widzę, że dziś nas sporo wizytuje, zawsze w piątki pustki były pod tym względem -
Martynka30 wrote:Mnie to już 3 dzień żołądek boli, co tylko zjem czuję się strasznie...
Mam to samo od jakiegoś tygodnia, w dodatku jest mi strasznie ciężko jak tylko coś zjem, mam wrażenie że brzuch mi eksploduje
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! życzę tylko dobrych wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 11:05
-
Kw14tuszek wrote:Mam to samo od jakiegoś tygodnia, w dodatku jest mi strasznie ciężko jak tylko coś zjem, mam wrażenie że brzuch mi eksploduje
ja czuję się jakbym kamień wielki połknęła
nie wiem co mam zjeść, bo wczoraj nawet po delikatnej zupie źle mi było
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:
ja czuję się jakbym kamień wielki połknęła
nie wiem co mam zjeść, bo wczoraj nawet po delikatnej zupie źle mi było
Mówiłam wczoraj o tym mojej gin ale powiedziała, że niestety takie uroki ciążyna zaparcia też mi nie zaleciła żadnych leków bo będą działały tylko na chwilę i mogą zaburzyć wchłanianie witamin jeśli będę często brała, jedyne co to dieta.
Także kochana, musimy się jeszcze troszkę pomęczyć -
Kw14tuszek wrote:Mówiłam wczoraj o tym mojej gin ale powiedziała, że niestety takie uroki ciąży
na zaparcia też mi nie zaleciła żadnych leków bo będą działały tylko na chwilę i mogą zaburzyć wchłanianie witamin jeśli będę często brała, jedyne co to dieta.
Także kochana, musimy się jeszcze troszkę pomęczyć
No niestetyale dla dzidzi wszystko
SyHa85, Kw14tuszek lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
I z mojej glukozy wyszla dooopa....
Niestety pierwsze pobranie robią tylko do godziny 9, a ja dziś się wybitnie wyspałam i w laboratorium byłam kilka minut po 10
Jutro podejście drugie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 11:26
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnymalika89 wrote:I z mojej glukozy wyszla dooopa....
Niestety pierwsze pobranie robią tylko do godziny 9, a ja dziś się wybitnie wyspałam i w laboratorium byłam kilka minut po 10
Jutro podejście drugie... -
Ale lipa z tymi laboratoriami dobrze że mówicie to dowiem się jak u mnie to wygląda bo na zwykłe pobranie potrafię iść nawet po 11.
Betty boop piękny ten kosz jak nowy, naprawdę Ci się super trafiło. Pięknie się komponuje, psinka też super. Ja akurat będę musiała kota przyzwyczaić do spania na legowisku ale będzie ciężko bo teraz śpi z nami, a dokładniej z mężem pod pachą jak maskotka.
Też mnie już wkurzają te pytania o płeć, wszyscy zdziwieni 5 miesiąc i nie wiesz wrrrBetty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka_92 wrote:Dziewczyny co myślicie o takim worku sako do karmienia?
Myślicie, że będzie to wygodne?
http://allegro.pl/fotel-sako-xxl-gratis-pufy-worek-xl-pufa-xxxl-i5644241776.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=93455
Fajny bajer, ale czy będzie wygodnie to nie wiem, bo nie miałam... ja nawet nie mam gdzie tego ulokować w sypialniMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Miałam to kiedyś i się pozbyłam, te styropianowe kulki się szybko ugniatają i po paru tygodniach już jest płaskie, jak ktoś nie ma w mieście punktu gdzie to napełniać to moim zdaniem nie warto.
Coś podobnego jest teraz w biedronce ale dmuchane powietrzem to bym już wolała to kupić i dużo tańsze.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Martynka będziesz rozpakowywać Misiaszumisia i sprawdzać te dźwięki czy dopiero jak Tymuś się urodzi? Bo mnie ciekawi ile tam jest wgrane tych odgłosów i czy fajne. Bo też właśnie tego rossmanowego mam na oku.
Mąż nie wytrzymaprzetestuje dziś
Ogólnie jest fajnyma 5 rodzajów szumu: 2 dźwięki suszarki, wody płodowe z bijącym sercem, szum fal morskich, padający deszcz.
My mieliśmy innego na oku ale tamten kosztował 160zł plus przysyłka
a za tego płaciłam 97zł z kartą rosnnękaarolaa, Penelope30, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Martynka kupiłam dziś takiego samego misia szumisia!!!!
I dziewczyny dzisiaj w warzywiaku kupiłam OGÓRKI MAŁOSOLNE!!! musiałam się powstrzymac żeby ich nie zjeść po drodze do domu prosto z woreczka heheheMartynka30, hella, kaarolaa, Penelope30, alicjaaaa, celia lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Martynka kupiłam dziś takiego samego misia szumisia!!!!
I dziewczyny dzisiaj w warzywiaku kupiłam OGÓRKI MAŁOSOLNE!!! musiałam się powstrzymac żeby ich nie zjeść po drodze do domu prosto z woreczka hehehe
heheheheKornel będzie zadowolony
Oj ja w tej ciąży to tylko ogórki świeżeale teraz mam problem z żołądkiem, więc odpada
a uwielbiam ogórki małosolne
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz