Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudi88 wrote:Malika a ile wcześniej trzeba zamówić pompony?? Nie chciałabym też Cię fatygowac na finale ciąży
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dzisiejszych kilka sztuk
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78cd66c20edd.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f47a85098473.jpgAnia_1986, Penelope30, alicjaaaa, Lulu83, Aśka_gdańsk, Betty Boop, JRY1984 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
malika89 wrote:Mój po intensywnym dniu zawsze odsypia i jakby go nie bylo w brzuszku.
Samo grzebanie w ogródku baaardzo mnie relaksuje
Dziś jak robiłam nowe pompony i pogniotłam troche synka to zaczął się buntować i kopać ze zdwojoną silą
O to moja tez chyba tak ma.
malika89 lubi tę wiadomość
-
hella wrote:Ja już po wizycie. Ginekolog stwierdziła że wszystko super, tętno piękne, szyjka długa na "5 kilometrów", wyniki cytologii i moczu ok. Niestety tak jak podejrzewałam na następną wizytę mam zrobić krzywą, ale pozwoliła wcisnąć cytrynę
Ale co jeszcze fajniejsze: po wizycie zadzwonił doradca i powiedział, że dostaliśmy kredyt! Myślałam, że przewrócę się ze szczęściaWOW! Co za dzień...
Hella, super wiadomości! Wreszcie do przodu! Gratuluję
Do mnie niespodziewanie zadzwoniła dziś koleżanka, która ma trójkę dzieci i pyta, czy nie potrzebuję ubranek dla dziewczynki, bo tak do 9mc-a ma kilka worków! Tak mi się miło zrobiłohella, Penelope30, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
alicjaaaa wrote:Hella, super wiadomości! Wreszcie do przodu! Gratuluję
Do mnie niespodziewanie zadzwoniła dziś koleżanka, która ma trójkę dzieci i pyta, czy nie potrzebuję ubranek dla dziewczynki, bo tak do 9mc-a ma kilka worków! Tak mi się miło zrobiło
O fajnie. To miło z jej strony że o Tobie pomyślała -
Nie da się wyspać, najpierw jakieś dziwne skurcze miałam i co chwila się wybudzałam bo sny w rodzaju spadania. Wzięłam magnez koło 2 i zasnęłam to teraz koło 4 już wstałam głodna i buszuję po kuchni. Kciuki a dzisiejsze wizyty też już trzymam.
Ninka0111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hella gratuluje! Co prawda nie bedziemy koło siebie juz mieszkały ale w koncu Lublin to nie Londyn-dojade na spacery z wózkiem
Bardzo sie ciesze, teraz mozesz zabierac sie do planów wnętrzarskich
Malika ja tez bede chciala pompony zamawiac takze bądz gotowa
Dziewczyny, jak czujecie czkawke u dzidzi? Ja wczoraj mialam 7 uderzen w identycznych odstepach czasu i az oczy zrobilam z wrazenia bo jeszcze tak nie czulam. Czy to mogla byc czkawka? Super uczucie
Dzis na 18 mam połówkowe- trzymajcie kciuki za zdrowie mojego Dzidka. Ciekawe czy okaze sie synkiem tak jak mi sie wydaje
hella, Domi793, Rudi88, JRY1984, opóźniona, sabanek, Penelope30, alicjaaaa lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Dzień dobry, jednak to prawda im więcej dzieci tym mniej czasu
Gratuluję wszystkim mamusią udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze, ja mam swoją we wtorek to będzie 22 tydzień. Moje dziecko tak dziwnie mnie kopie takie ma nieskoordynowane te ruchy i trochę mnie to martwi bo ja jestem straszny nerwus i to pewnie przeze mnie
Mój mąż wymyślił że weźmie w leasingu nowy samochód dostawczy ale z siedzeniami aż 9 miejsc i oczywiście tekst na koniec postanowienia że się najwyżej coś dorobi żeby zapełnić wszystkie miejsca :-o
Co tu dzisiaj na obiad zrobić normalnie pustka w głowie.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczynki wizytujące- TRZYMAM KCIUKI!
Betty mam nadzieje, że dzisiaj poznasz już płeć :* A na spacerki jak najbardziej będziemy się spotykać
Ja dzisiaj wzięłam w pracy wolne i idę na warsztaty kulinarne - temat: czekolada
Miłego dnia!Betty Boop, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Zbieram sie do pracy, czas szybciej zleci do wieczornej wizyty
A poczytalam o tej zupie owocowej i juz wyciagnelam truskawki z zamrazalnika i moze nie zupa ale zrobie makaron z truskawkami, a coZupe najbardziej lubie z wiśni zabielona śmietanką.
arlenka lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Kciuki zacisniete za wszystkie dzis wizytujace!
Betty boop - superowo jak poznasz dzis plec, zawsze to uczucie niezwykle ekscytujace:)) mi sie sprawdzilo moje przeczucie, tez mialam przeczucie na chlopczyka;)
Milego usmiechnietego dzionka dziewczynki:)
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
A ja nigdy w zyciu nie jadlam zupy owocowej, az jestem ciekawa co sie tam daje.
Mnie wczoraj maz wyciagnal na miasto, poogladalismy lozeczka i inne rzeczy, bylismy w McD:-D i na lumpku - znow kupilismy ciuszki dla mlodej. A jak wrocilismy to sie wzielam za przegladanie wszystkich ciuszkow (dostalismy od szwagierki kilka siatek) i zeszlo do 23, masakra.. Ale juz chociaz tam mam porzadek zrobiony.
Powodzenia dzisiaj na wizytach mamuski!Penelope30 lubi tę wiadomość