Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w ten ponury dzień,
Ja czekam na panów ze spółdzielni, bo wczoraj wieczorem okazało się, że sąsiedzi z góry mnie zalewaja ( po raz kolejny !!!!! )
Betty Bop zobaczymy czy dołączysz do Gangu Puchaczy czy do przyszłych synowych hehehe
Ja miałam słoik czereśni od kolezanki i mnie naszło na zupkę, jeszcze mam dzisiaj na małą miseczkę, ale dla Ł musze coś skombinować
Czy ktoś jeszcze dziś wizytuje??
Karolka jak samopoczucie, mówią coś o wyjściu do domku ???Betty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko zmienia upodobania. Jak na początku nie mogłam patrzeć na kawę, tak teraz piłabym i piła. . .Staram się i tak max co drugi dzień, ale i tak mam wyrzuty
Nie piję coli, energetyków i takich tam. No i słodycze- no Kajtowi się coś na wiosnę poprzestawiało!!!
[/url]
-
Mojemu Kluskowi wróciły smaki z początku ciąży : śledziki kaszubskie i żelki
JRY nasza Matka Założycielka to zdolna bestia i robi pompony dekoracyjne do pokoików dla maluszków ( i nie tylko ) i ja postanowiłam u niej zamówićJRY1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Witam w ten ponury dzień.
Dawno się nie odzywałam - miałam akurat przeprowadzkę do większego mieszkania (jeszcze z Mężem wynajmujemy, nie umiemy zdecydować się na zakup).Hela gratuluje kredytu i rozpoczęcia nowego etapu!
Martynka dzięki za pamięć i zainteresowanie
Karola, cieszę się, że wszystko poszło dobrze i już masz dodatkowe zabezpieczenie dla Małego! Trzymam kciuki, żeby Cię dzisiaj wypuścili. Ciekawa jestem jakie dostaniesz zalecenia na najbliższy czas.
Ja od kiedy czuję ruchy Malutkiej to jestem jedną wielką optymistką, ale od wczoraj jakoś znowu mam złe przeczucia. Sama nie wiem o co chodzi. Maluszek się jakoś mnie odzywa... wcześniej z dnia na dziec czułam, że kopniaki są coraz mocniejsze - a teraz mam wrażenie, że jest jakoś za spokojnie.
Powodzenia wszystkim wizytującym w najbliższym czasie
Ja jeszcze ostatnio miałam akcję z CMV - zrobiłam badanie i wyszło mi IgM ujemne, ale IgG dodatnie. I to tyle tych przeciwciał jak po wojnie. Wystraszyłam się, że przechodziłam może w ciąży bezobjawowo. Lekarz wysłał mnie do Szpitala Chorób Zakaźnych - powtórzono badanie i okazało się, że to jakaś stara stara infekcja, a przeciwciał zamiast 200 było 20. Babka w szpitalu powiedziała właśnie, że te prywatne labki (ja robiłam w ALAB) - często mają błędne wyniki ;/ Niezłe, nie? Za co ja płacę.
-
nick nieaktualny
-
U mnie znowu obfite brązowe plamienie po nocy. W nocy musiałam podkrwawiać. Wczoraj miałam nerwowy dzień i do tego ten kaszel. To pewnie od napinania brzucha. Świeżej krwi nie ma, Młoda fika, tętno ok. Jedynie co to mnie pochwa boli. Miesiąc był spokój, odstawili mi Acard, bo myśleli, że te krwawienia i plamienia przez niego, a tu znowu coś. Mam już dosyć
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:U mnie znowu obfite brązowe plamienie po nocy. W nocy musiałam podkrwawiać. Wczoraj miałam nerwowy dzień i do tego ten kaszel. To pewnie od napinania brzucha. Świeżej krwi nie ma, Młoda fika, tętno ok. Jedynie co to mnie pochwa boli. Miesiąc był spokój, odstawili mi Acard, bo myśleli, że te krwawienia i plamienia przez niego, a tu znowu coś. Mam już dosyć
oj, nie dobrze... wybierasz sie do lekarza albo szpitala zeby to sprawdzic?
kurcze, jakie my juz spokojne jestesmy odkad dzieci nam w brzuchach fikaja... wczesniej to byle co nas wyprowadzalo z rownowagi i sie zamartwialysmy, teraz troche tez ale jednak jak sie poczuje kopniaka to jakos tak czlowiek spokojniejszy...
Martynka, Amanina gdzie sie podzialyscie?
Dziewczyny, wiecie może co u Agshy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 10:19
-
Kw14tuszek wrote:oj, nie dobrze... wybierasz sie do lekarza albo szpitala zeby to sprawdzic?
kurcze, jakie my juz spokojne jestesmy odkad dzieci nam w brzuchach fikaja... wczesniej to byle co nas wyprowadzalo z rownowagi i sie zamartwialysmy, teraz troche tez ale jednak jak sie poczuje kopniaka to jakos tak czlowiek spokojniejszy...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:W poniedziałek mam wizytę. Nie ma świeżej krwi, brzuch mi nie twardnieje, więc czekam. Jakby coś się działo to pójdę na ip. Mam już dość tego szpitala, oni i tak nigdy nie wiedzą skąd te moje krwawienia i plamienia.
Ja mam od jakies tygodnia wiecznie krew z nosa i dziąsęł. Miałam też krew przy toalecie. Ogólnie czuję się taka "przekrwiona". Może poprostu mamy za dużo tej krwi i szuka jakiegoś ujścia z naszego organizmu? -
Friend wrote:Ja mam od jakies tygodnia wiecznie krew z nosa i dziąsęł. Miałam też krew przy toalecie. Ogólnie czuję się taka "przekrwiona". Może poprostu mamy za dużo tej krwi i szuka jakiegoś ujścia z naszego organizmu?
Ja mam to samo, a jak nogi ogolę i się zatnę to fontanna na pół łazienki.