X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas mimo braku sexu chłodu nie odczuwam :)

alicjaaaa lubi tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zakazu nie mam od gina ale po ostatnim razie jak miałam plamienie to się boję. Sexu nie ma już ponad 3 miesiące i jakoś ochota mi też przeszła zupełnie. A bez ochoty przecież nie będę uszczęśliwiać męża, jak ja nic z tego nie mam. Źle bym się przy tym czuła.

• adora Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo, ze sa wyjatki ale chyba wiekszosc mezczyzn czuje sie niechcianymi wtedy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:53

• Betty Boop Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z połówkowych. Moje przeczucia okazały sie błedne- bedzie DZIEWCZYNKA!
    Ale sie ciesze. Mała wazy 334g, tetno 137. Dodam, ze z chinskiego kalendarza chłopak wychodził. Szyjka o ktora sie martwilam ma 42 wiec jest ok, moge dalej pracowac ;)

A oto rozłozone nogi mojej dzidzi ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc55af2031e4.jpg

Jej jak ja jej dam na imie?????

adora, Penelope30, Nelk, Rudi88, Truskaweczka83, sabanek, Ania_1986, pigułka, hella, Kw14tuszek, kaarolaa, _cherryLady, SyHa85, JRY1984, paola89, Domi793, Aśka_gdańsk, blondyna5555, Lulu83, alicjaaaa, Friend lubią tę wiadomość

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak będziemy chciały poród przyśpieszyć to nasze chłopy nie dadzą z nami rady heheheeh

kaarolaa lubi tę wiadomość

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh musiałam- polazłam do sklepu po kapustę, ale młodej nie wieli, więc pocieszyłam się zwykłą... I przy okazji odebrałam paczkę z zabawką dla dziecka kuzynki i obowiązkowo czymś dla mojej Dzidzi. Pierwsza typowo babska rzecz do kolekcji Córci- ręczniczek mięciutki :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/804d27989368.jpg

Betty Boop, Kw14tuszek, pigułka, JRY1984 lubią tę wiadomość

• Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adora - u nas też nic ze 2 miesiące na pewno, ja totalnie nie mam ochoty a mój się boi o małą - mi to na rękę w sumie, pierwsze 3 miesiące (2,3,4 miesiąc) lekarka odradzała ze wzgl na np zakażenie dziecka czymś, a teraz to nam przeszła jajakolwiek chęć...

SyHa ja też 8kg - i jadłabym cały czas 8-) Troche mnie to przeraża...
    Nawet babcia dziś do mnie ale ci apetyt wrócił...

Mąż mój znów wraca z pracy - odsypia 1/2 nocki do ok 16-17.00 i gra w WOT do 21-22.00 i zasypia w 3 min bo wstaje o 02.00 i tak w kółko, chyba, że ma robotę to mniej śpi i nie gra a robi co musi przy domu, też jakoś nie potuli :/

Martynka co u Ciebie???

W poń jestem umówiona do fryzjerki na balejaż blond i obcinam się, znaczy włosy ;)
    z takich:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7e71a4178b4.jpg
    taka długość jak te ciemniejsze - może nawet już dłuższe mam a kolor obecnie ten jasny posiadam, ale niestety są cienkie - umyje, ułoże i zaraz oklapują, wiec w kucyku chodzę zawsze :/
    na Takie:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35f51bbc8b42.jpg
    chciałam krótsze, ale się boję...

Dodatkowo dziś tak strasznie boli prawy mięsień pod żebrem - kłuje, dźga nożem, piłuje, ucina piłą spalinową - że konam z bólu...
    Na noc biorę apap żeby choć troszkę spać bo nie daje rady z bólu, już myśle, że to musi być coś innego bo taki ból to nie wiadomo co!! Najgorsze, że nie da się leżeć/spać i siedziec, bo ból niesamowity, jak chodzę to ból 40% teraz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 19:15

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    u nas mimo braku sexu chłodu nie odczuwam :)

Ja tez nie odczuwam chłodu. Ba mój mąż ostatnio jakiś bardziej się czuły zrobił i martwi się i pyta czy czegoś nie potrzebuję.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka ładne będą. Ja tez mam w poniedzialek wizyte u fryzjera i juz sie nie moge doczekac :)

Truskaweczka83 lubi tę wiadomość

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyżby poniedziałek dniem fryzjera, bo ja też idę :)

Betty Boop lubi tę wiadomość

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    url=https://naforum.zapodaj.net/9b6b5c3f5599.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b6b5c3f5599.jpg[/url]

Jeszcze się mieszczę w mój kostium kąpielowy :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03d8cb573e08.jpg

Truskaweczka83, kaarolaa, SyHa85, JRY1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    Wróciłam z połówkowych. Moje przeczucia okazały sie błedne- bedzie DZIEWCZYNKA!
    Ale sie ciesze. Mała wazy 334g, tetno 137. Dodam, ze z chinskiego kalendarza chłopak wychodził. Szyjka o ktora sie martwilam ma 42 wiec jest ok, moge dalej pracowac ;)

A oto rozłozone nogi mojej dzidzi ;)

Jej jak ja jej dam na imie?????

Gratuluję Córci! A o szyjkę się martwiłaś, bo brzuch na siedząco Ci twardniał?
    Póki co dzieciaczki idą łeb w łeb co do płci. Nie ma jakiejś wielkiej przewagi :)

• letty Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adora wrote:
    A jak u Was z sexem dziewczyny?

u mnie bez zmian... co 2-3 dni :P czasem jak nie mam ochoty to i dłuższe przerwy

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Dziewczyny jak będziemy chciały poród przyśpieszyć to nasze chłopy nie dadzą z nami rady heheheeh
    Mi jak tylko szew zdejma to zaraz sie za mojego wezme bo naprawde juz tyle czasu nic nie bylo, a pozniej 6 tyg polog i tez bedzie zakaz. Mam nadzieję ze chociaz raz zdążę bo czesto po szwie zaraz sie porod zaczyna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty ale super szyjka zazdroszczę. Moja dzisiaj na fotelu miala od 2 do 1,5 cm. Niech tak zostanie jak najdłużej.

Betty Boop lubi tę wiadomość

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    Z Grudziadza do Ostródy masz godzina 40min z przesiadką w jakimś Jabłonowie Pomorskim.

O ostrodzie nie pomyslalam :-D

Penelope30 lubi tę wiadomość

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • oLena31 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Olena a nie możesz małej wyteleportować do dziadków na weekend albo do wujko/cioć ???
    Albo chociaż na jedno popołudnie, skoro w nocy się budzi?

Rudi ja to nawet chętnie bym ją wysłała, ale tęskniłabym strasznie, no i szkoda mi rodziców, bo wiem, że strasznie można się jeszcze przy niej urobić, zwłaszcza, że u nich nie chce jeść prawie nic i trzeba wmuszać na siłę w ogólnej atmosferze ryku. A poza tym do rodziców mam 250km i mama dopiero niedawno pojechała więc najszybciej pod koniec kwietnia się zobaczymy.

oar8dqk3x9r0pd8r.png
    klz9cwa1o806vcvk.png
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adora wrote:
    Wiadomo, ze sa wyjatki ale chyba wiekszosc mezczyzn czuje sie niechcianymi wtedy.

U nas przed ciaza tez w sypialni raczej bez fajerwerkow, wiec wiekszej zmiany nie ma. Zachowanie meza tez jest jak przed- takiego suchara wybrałam to mam..marudzenie mi zostało :-P

oLena31, adora, Betty Boop, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• _cherryLady Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm pyszna kapustka :))

Widze ze u nas same lodozerne mamusie :) ja wciaz nie moge dopasc tego kokosowego z formy koral wiec zrobilam sobie danonkowe lody i tez sa mniami :D

My ogolnie seksu probowalismy z 3 razy- nie powiem po takim wyposzczeniu to .... mmmm :P ale to i tak nie to, bo woecie, delikatnie, uwazajac, a i tak potem mamy wrazenie ze dziecko sie na nas obrazilo :D wiec tez praktycznie nic :))

kaarolaa lubi tę wiadomość

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka takie krotkie fryzurki sa suuuper! Ja z moja szopą to nie bardzo, ale jak masz odpowiednie włosy to suuuuper wybor!!!

‹‹ 1071 1072 1073 1074 1075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ