Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Syha a ja? Tez juz mi kolezanek brakuje i plotek. Wyjsc nigdzie nie moge, nawet do glupiego sklepu. Jeszcze jak sie pogoda poprawi to na bank deprechy dostane od tego lezenia. Juz nie wiem jak mam sie położyć. Jeszcze ledwo ze szpitala wyszlam. Mlodego od poniedziałku nie widzialam a maz mi go zabral i do swoich rodzicow pojechal i dopiero w niedziele przyjedzie
Pewnie chcial zebys odpoczela. Ale fakt- na Twoim miejscu to by mi dopiero bylo smutnoTy to jestes mega silna kobieta!!!
[/url]
-
SyHa85 wrote:Gorzej, ze moj wraca a depresja trwa. Teraz np. Zaczal sie sezon zuzlowy- kiedys tylko niedziele przez to byly do dupy, teraz od piatku do niedzieli nadaja
a mi smutno. Za mało uwagi jest na mnie/nas skupionej.
Mój się żadnym sportem nie interesuje, za to ciagle jeździ i coś załatwia i nie ma go cały dzień. Jak wraca to siadzie przed kompem a jak się zmęczy to się kładzie i od razu zasypia, nawet nas nie potuli -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Maly mnie widzial rano chwile ale bez większego entuzjazmu. Troszke sie przytulil i tyle i wolal sie bawic wiec jak widac nie teskni za mna.
Na pewno tęsknił, ale pomyślał pewnie że skoro wróciłaś, to już mu nie uciekniesz.
adora wrote:A jak u Was z sexem dziewczyny?
U nas teraz celibat, ginekolog zabroniła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I teraz widzicie skad ten chlod Waszych mezow. Rozmawialam ostatnio z kumplem i dal mi pare rad. Pierwsze co, to wyslalam mezowi zdjecie spod prysznica. Ledwo wrocil do domu i juz mnie dopadl. Za 2 dni ja dopadlam jego. Szczerze Wam powiem, ze sex dla mezczyzn oznacza, ze ich sie kocha. No tak oni to odbieraja, ze sa dalej mescy, przystojni i pociagajacy dla swoich kobiet, zon. Tez mielismy z mezem do d... okres. Wiecznie sie go czepialam i nie mialam ochoty na sex. skupil sie wiec na pracy i stal sie nieobecny. Teraz po ostatnich "ekscsach" jest calkiem inny. Bardziej sie mna interesje i nawet na randke mnie zabral do restauracji. Rozumiem, ze przy zakazie nie bedziecie sie kochac ale moze uszczesliwcie Waszych mezczyzn w inny sposob?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:46
-
adora wrote:A jak u Was z sexem dziewczyny?
ale dla maleństwa wszystko. Poczekamy juz niewiele zostało
a wtedy jak go dopadne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:50