X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi w pracoholizm jakiś wpadł, nawet w weekend chce pracować i na żaden wyjazd się nie daje namówić, właśnie się o to z nim pokłóciłam. Twierdzi że do czerwca ma teraz sezon, a ja wolę jechać teraz niż z mega brzuchem. Nie da się dogadać.

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Syha a ja? Tez juz mi kolezanek brakuje i plotek. Wyjsc nigdzie nie moge, nawet do glupiego sklepu. Jeszcze jak sie pogoda poprawi to na bank deprechy dostane od tego lezenia. Juz nie wiem jak mam sie położyć. Jeszcze ledwo ze szpitala wyszlam. Mlodego od poniedziałku nie widzialam a maz mi go zabral i do swoich rodzicow pojechal i dopiero w niedziele przyjedzie :(

Pewnie chcial zebys odpoczela. Ale fakt- na Twoim miejscu to by mi dopiero bylo smutno :-( Ty to jestes mega silna kobieta!!!

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    A Ty skad? Ja chetnie ale sama autem sie boje jezdzic dalej niz po miescie :-(
    Olsztyn. Myślałam o PKP od Ciebie jeżdżą?

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowy i cycki do góry!! Pomyślcie jakie was szczęście spotka w sierpniu :)

JRY1984, SyHa85, alicjaaaa lubią tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    Gorzej, ze moj wraca a depresja trwa. Teraz np. Zaczal sie sezon zuzlowy- kiedys tylko niedziele przez to byly do dupy, teraz od piatku do niedzieli nadaja :-/ a mi smutno. Za mało uwagi jest na mnie/nas skupionej.

Mój się żadnym sportem nie interesuje, za to ciagle jeździ i coś załatwia i nie ma go cały dzień. Jak wraca to siadzie przed kompem a jak się zmęczy to się kładzie i od razu zasypia, nawet nas nie potuli :(

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Mój się żadnym sportem nie interesuje, za to ciagle jeździ i coś załatwia i nie ma go cały dzień. Jak wraca to siadzie przed kompem a jak się zmęczy to się kładzie i od razu zasypia, nawet nas nie potuli :(
    Jakbyś o moim pisała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    To dzwoń, niech wraca, mały pewnie też za mamusia tęskni
    Maly mnie widzial rano chwile ale bez większego entuzjazmu. Troszke sie przytulil i tyle i wolal sie bawic wiec jak widac nie teskni za mna.

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    Olsztyn. Myślałam o PKP od Ciebie jeżdżą?

Pociagi to my mamy :-) sprawdze polaczenia

• adora Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak u Was z sexem dziewczyny?

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Maly mnie widzial rano chwile ale bez większego entuzjazmu. Troszke sie przytulil i tyle i wolal sie bawic wiec jak widac nie teskni za mna.

Na pewno tęsknił, ale pomyślał pewnie że skoro wróciłaś, to już mu nie uciekniesz.
    adora wrote:

U nas teraz celibat, ginekolog zabroniła.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tez bym sie wybrala. Do Ilawy to ja mam 10 minut pociagiem. Ale nikt mnie nie pusci i sama chyba bym sie bala jechac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adora wrote:
    Mi dzisiaj lekarz w szpitalu powiedzial zero współżycia. Gdzie u nas nic nie bylo od pozytywnego testu.

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    Pociagi to my mamy :-) sprawdze polaczenia

Noooo. Conajmniej 2 przesiadki i jakies 2,5 h trasy. Hehe. A Autem godzinka.

kaarolaa lubi tę wiadomość

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adora wrote:

Nijak. My zakazu nie mamy ale ja nie mam ochoty a jak juz cos to z przyjemnoscia tez kiepsko.

• Nelk Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się poprawiło nawet mąż nie daje ze mną rady i coraz częściej głowa go boli :-P

adora, kaarolaa, Lulu83 lubią tę wiadomość

va5bflw11begdoxu.png
    [link=https://www.suwaczki.com/]w4sqikgn3aemf2xu.png[/link]
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha a do Ostródy masz połączenia? To byśmy może tam od razu z Karolą się zobaczyły? Ja mam bezpośredni i tu i tu.

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niby jakies podchody, ale na podchodach się kończy :P

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • adora Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I teraz widzicie skad ten chlod Waszych mezow. Rozmawialam ostatnio z kumplem i dal mi pare rad. Pierwsze co, to wyslalam mezowi zdjecie spod prysznica. Ledwo wrocil do domu i juz mnie dopadl. Za 2 dni ja dopadlam jego. Szczerze Wam powiem, ze sex dla mezczyzn oznacza, ze ich sie kocha. No tak oni to odbieraja, ze sa dalej mescy, przystojni i pociagajacy dla swoich kobiet, zon. Tez mielismy z mezem do d... okres. Wiecznie sie go czepialam i nie mialam ochoty na sex. skupil sie wiec na pracy i stal sie nieobecny. Teraz po ostatnich "ekscsach" jest calkiem inny. Bardziej sie mna interesje i nawet na randke mnie zabral do restauracji. Rozumiem, ze przy zakazie nie bedziecie sie kochac ale moze uszczesliwcie Waszych mezczyzn w inny sposob?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:46

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Grudziadza do Ostródy masz godzina 40min z przesiadką w jakimś Jabłonowie Pomorskim.

• blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adora wrote:
    My mamy od początku zakaz, wiec nici, zresztą i tak byśmy się bali, choćby krew poleciała i juz bym miała zawał, dlatego nie chcemy ryzykować. Czasami jest ciężko bo momentami mam taką chcice ;-) ale dla maleństwa wszystko. Poczekamy juz niewiele zostało :-) a wtedy jak go dopadne... :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:50

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ