Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zabijecie mnie, ale jak mam przekopać się przez 1000 stron, to wymiękam.
Mogłybyście jeszcze raz napisać, które poduszki do spania i karmienia są najlepsze? Chodzi mi głównie o sprawdzoną firmę. Jak macie gdzieś zapisane linki, to już w ogóle wypas
-
alicjaaaa wrote:Dziewczyny zabijecie mnie, ale jak mam przekopać się przez 1000 stron, to wymiękam.
Mogłybyście jeszcze raz napisać, które poduszki do spania i karmienia są najlepsze? Chodzi mi głównie o sprawdzoną firmę. Jak macie gdzieś zapisane linki, to już w ogóle wypas
ja mam tą i jestem bardzo zadowolona a potem przyda się do karmienia
http://www.aptekagemini.pl/mh-kojec-szary-classic.htmlalicjaaaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
alicjaaaa wrote:Dziewczyny zabijecie mnie, ale jak mam przekopać się przez 1000 stron, to wymiękam.
poduszki do karmienia poofi maja bardzo dobre opinie, mnie sie udało taka upolowac.
http://www.coocoo.pl/product-pol-12782-Poduszka-do-karmienia-niemowlat-Kremowo-Brazowa.html
https://www.youtube.com/watch?v=tQawo8TeZX0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 14:41
alicjaaaa lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
SyHa85 wrote:Betty ja nawet jak ide na spacer to obieram trase tak, zeby kibelek byl po drodze jakis
O ja tez tak zawsze robię , po drodze musi być chociaż jeden przystanek z kibelkiem.
Jak jeżdżę po męża trasą Brzeg- Kępno to mam po drodze 3 wc obcykane 2 u rodziny i trzeci w kauflandzieA i 4 orlen już w Kępnnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 14:41
Betty Boop, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:U nas to samo, oprócz ciuszków z używanego nic nie mamy, a jesteśmy zdani tylko na siebie i jeszcze moje leki tyle kosztują
Ja wolę nie liczyć ile wydaliśmy do tej pory...
U nas nikt nie zapytał się czy czegoś potrzebujemy, tylko mama kupiła kołdrę i pościel dla Tymka.
Kiedyś ktoś słusznie powiedział że na dziecko nigdy nie jest odpowiedni czas i nigdy nie ma odpowiedniej sumy pieniędzy.hella lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Kiedyś ktoś słusznie powiedział że na dziecko nigdy nie jest odpowiedni czas i nigdy nie ma odpowiedniej sumy pieniędzy.
Ja sobie nie kupię a dziecko musi miećSyHa85, Ania_1986 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Ja do karmienia kupuje Kurę Babci Dany ( znaczy się mama mi funduje ) a do spania mam od siostry. Ale dziewczyny polecły Moterhood ( chyba źle napisałam) i teraz jest na nie promocja w Smyku on-line
Martynka30, alicjaaaa, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Ja sobie nie kupię a dziecko musi mieć
Ja mam to samojak teraz szłam z siostrą na zakupy to miałam na liscie cukierniczkę, pieprzniczkę , solniczkę , pastę rybną i balsam na rozstępy a wróciłam do domu z 3 sztukami body , czapeczką i rękawiczkami niedrapkami
Martynka30, SyHa85, aniab91 lubią tę wiadomość
-
Ja na malutką narazie wydałam 25 zł na biedronkowy kocyk. Z ubranek narazie nic nie kupuję, wczoraj bratowa przywiozła już za małe ubranka na córcię, większość jest naszych, ale jakieś tam też od siostry. Wózek mamy, kupiliśmy ostatnio dla starszej używaną spacerówkę za 100 zł, to ta w której jeździ wróci do funkcji wózka głębokiego.
Bratowa wczoraj wyszła z propozycją, że jak nie chcemy odkupować od niej łóźeczka, bo taki miałam pierwotnie pomysł, ale ze 4 stówy to nam za drogo, to oni zastanawiają się czy jego nie zostawią narazie, i nam pożyczą na pół roku. A jak nie to kupimy coś małego za 100-150 zł.
Nasze finanse zresztą cały czas pochłabia permanentny remont mieszkania. Teraz kafelki, wyposażenie łazienki.. potem szafy, łóżka.. ech.. Kasa, kasa, kasa... -
Rybaaaa wrote:Ja na malutką narazie wydałam 25 zł na biedronkowy kocyk. Z ubranek narazie nic nie kupuję, wczoraj bratowa przywiozła już za małe ubranka na córcię, większość jest naszych, ale jakieś tam też od siostry. Wózek mamy, kupiliśmy ostatnio dla starszej używaną spacerówkę za 100 zł, to ta w której jeździ wróci do funkcji wózka głębokiego.
Bratowa wczoraj wyszła z propozycją, że jak nie chcemy odkupować od niej łóźeczka, bo taki miałam pierwotnie pomysł, ale ze 4 stówy to nam za drogo, to oni zastanawiają się czy jego nie zostawią narazie, i nam pożyczą na pół roku. A jak nie to kupimy coś małego za 100-150 zł.
Nasze finanse zresztą cały czas pochłabia permanentny remont mieszkania. Teraz kafelki, wyposażenie łazienki.. potem szafy, łóżka.. ech.. Kasa, kasa, kasa...
400 stówy za łóżeczko ? drogoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
U mnie z kasa masakra bo w maju komunia wiec z 1000zl pojdzie o la la mamy do wyremontowania dwa pokoje malej i nasz z tym nasz duzy nie ma gladzi na scianach wiec masakra do tego musze kupic wozek zamowic materialy kupic lezaczek i kosmetyki dla dzidzi czekam na zwrot podatku bo to nas troche podratuje remont lazienki odkladamy na przyszly rok a z ciuszkow rajstopek zadnych nie mam butelki i laktator juz mam z glowy fiu....☺
-
nick nieaktualny
-
sabanek wrote:Dziewczyny jakie kosmetyki macie na myśli?
Ja wiem tylko, że na pewno kupię oliwkę, mydełko jakieś, chusteczki, chyba puder i ten alkohol do pępuszka. No i proszek i płyn jeszcze dla Dzidzi.
Zaopatrujecie się w coś więcej?
Ja jeszcze kupię krem na odparzenia i na obgryzione cycki, znajoma poleciła , podobno bardzo dobry ale i drogi. Cóż .. jak ma pomóc to kupię . I mam taki płyn dp kapieli kupiony z musteli od 1 dnia życiaNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
kaarolaa wrote:Ja pierwszy raz z tego korzystalam i nawet nie wiedzialam jak to wyglada. Ale zalozyli nam kartę i bezpproblemu lekarz przyjela. Ona ogólnie mnie zna ale ja u niej ostatni raz bylam piec lat temu tuz przed slubem. No ale wazne ze to nie gardlo tylko jakis wirus. Teraz spi mi na rekach i co chwila kaszel go wybudza a on placze. Nie lubie tego jak on sie meczy...
Kto to lubi, daj spokój. Mnie to najbardziej zawsze przeraża, jak w tej gorączce zaczyna się tak przelewać przez ręce. Chwila moment 15 min i już jest małym, usypiającym flaczkiem. Straszne. A z tymi wirusami to teraz wszędzie coś. Mam nadzieję, że my się tym razem nie zarazi my od męża...
-
Martynka30 wrote:400 stówy za łóżeczko ? drogo
No bo oni mają to chicco next2me. Ono nowe kosztuje 500-600 zł. I używki też niestety tak chodzą. Dlatego ja patrzyłam raczej na zwykłą małą drewnianą dostawkę, albo kołyskę, bo to dużo taniej. -
Rybaaaa wrote:No bo oni mają to chicco next2me. Ono nowe kosztuje 500-600 zł. I używki też niestety tak chodzą. Dlatego ja patrzyłam raczej na zwykłą małą drewnianą dostawkę, albo kołyskę, bo to dużo taniej.
Takie buty, my kupujemy zwykłe drewniane.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz