Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka123 wrote:Same dziewcżynki
fajnie
jakos szybko macie ta glukoze. Ja jutro zaczynam 27 tydzien a jeszcze nie robilam glukozy
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ninka,gratulacje!!!zacnych rozmiarów jest Twoja dziecinka (porównuje do mojego lwiątka oczywiście)
Rybaaa, Martynka ma to sens,co mówicie o tych ubrankach. Pomierzę sobie wszytko w niedzielę na spokojnie i zrobię listę,tego co już mam.
Penelope,nie przejmuj się głupim gadaniem. Ludzie mają niewyparzone paszcze i to w ogólenie ich decyzja,więc po co się wpierdzielać. Oczywiście każdy ma swoje gusta;jedno imię podoba się bardziej inne mniej,ale powinni zostawić to w skrytości swego serduszka!!!!u nas było to samo. Miał być Gustaw albo Leonard. Mąż od początku był za Gustawem, ale...pojechaliśmy do mnie na święta i siostrunia mojej mamy zaczęła takie docinki robić;wymawiać imiě małego jakby co najmniej gówno jadła,że po powrocie mój luby stwierdził-wiesz co,jednak Leonard mi się bardziej podoba. Przykre to wszytko,tym bardziej kiedy słyszysz to od najbliższych... moja mama ms zdrowe podejscie - no wiesz, osobiście to mi sie nie podoba,ale jak już bedzie NASZ to na pewno mi się spodobaprzyzwyczaiła się już do tego nieszczęsnego Gucia i teraz mi mówi - no ale nie zmienuajcie już tak co chwilę,bo ja się muszę oswoić
także u nas będzie Leonard Bernard i teraz głupie komentarze mąż od siostry zbiera.
Co do imion dla dziewczynek,to któraś z Was będzie miała Anielkę - oczarowało mnie to imię,jak będę miała kuedyś dziewczynkę to koniecznie ją tak nazwęMartynka30, Ninka0111, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, dziś STUDNIÓWKA !!!
Czyli zostało 100 dni do powitania mojego bąbelka na świecieTruskaweczka83, Rudi88, Viola27, 33Karola33, makota, Ania_1986, Martynka30, kaarolaa, _cherryLady, paola89, SyHa85, Penelope30, pigułka, Betty Boop, Lulu83 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
malika89 wrote:Dziewczynki, dziś STUDNIÓWKA !!!
Czyli zostało 100 dni do powitania mojego bąbelka na świecieSyHa85, malika89 lubią tę wiadomość
-
Ania,a na kiedy masz termin,że tak mówisz?
Wczoraj ze skwaszoną miną czytałam o waszych majówkach,bo nie wiedziałam jesczcze czy nasza wypali,a dziś z rana zadzwonił do mnie mój kochany z wiadomością,że bilety kupione i jedziemy 14maja do Holandii!!!jupi!!!już nie mogę się doczekać. Najem się sera po uszy -
aniab91 wrote:Wow, niedawno swietowalysmy 100 dni ciazy a juz sie zaczynaja 100 dniowki do porodu. Super. Ja to pewnie urodze ostatnia z Was wszystkich i bede na koncu czytac Wasze przezycia i modlic sie zeby u mnie tez juz sie zaczeło.
My po lekarzu zwykła wirusowka i przepisał to co akurat sama jej już podawałam.
Wczoraj cały dzień przeplakalam a dzisiaj mam oczy jak kameleon takie wybaluszone i napuchniete.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulka123 wrote:Same dziewcżynki
fajnie
jakos szybko macie ta glukoze. Ja jutro zaczynam 27 tydzien a jeszcze nie robilam glukozy
Kochana nie przejmuj się ja też jeszcze nie miałam, mój gin mówił, że on zaleca test obciążenia glukozą w 3 trymestrzeMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Nelk wrote:Wątpię to ja zawsze chodzę i chodzę i te komentarze to jeszcze nie urodzilas i te telefony no co już po hipciu albo ciezarowo
My po lekarzu zwykła wirusowka i przepisał to co akurat sama jej już podawałam.
Wczoraj cały dzień przeplakalam a dzisiaj mam oczy jak kameleon takie wybaluszone i napuchniete.
Przypomniało mi się jak moja kuzynka opowiadała że już miała termin porodu i pojechała do miasta na zakupy z tym że w bagażniku miała schowaną torbę gdyby się zaczęło i spotkała kogoś znajomego i się pytają kiedy rodzi to powiedziała że dziś termin to wszyscy w szoku że ona tak lataale ona zawsze taka jest że nie usiedzi i nie szczypie się nad sobą
-
malika89 wrote:Dziewczynki, dziś STUDNIÓWKA !!!
Czyli zostało 100 dni do powitania mojego bąbelka na świecie
U mnie studniówka jutro, choć wg usg lekarz mówił, żeby nastawiać się szybciej na poród
kaarolaa, Penelope30 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Ania_1986 wrote:Przypomniało mi się jak moja kuzynka opowiadała że już miała termin porodu i pojechała do miasta na zakupy z tym że w bagażniku miała schowaną torbę gdyby się zaczęło i spotkała kogoś znajomego i się pytają kiedy rodzi to powiedziała że dziś termin to wszyscy w szoku że ona tak lata
ale ona zawsze taka jest że nie usiedzi i nie szczypie się nad sobą
Moja mi opowiadała, że jak odeszły jej wody płodowe, wzięła torbę i poszła do szpitala pieszo, bo miała z 15min drogiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Moja mi opowiadała, że jak odeszły jej wody płodowe, wzięła torbę i poszła do szpitala pieszo, bo miała z 15min drogi
Mojej znajomej kiedy odeszly wody, wziela torbe, wsiadla do auta i pojechala sama do szpitala (10 minut jazdy). Toc to odwazne dziewczyny:)Martynka30, kaarolaa, malika89, hella lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Paulka123 wrote:Ups. Do nastepnej wizyty nie mam zleconej glukozy a wizyta 11 maja
Ja mam 17 maja wizytę, ja ufam mojemu lekarzowi, skoro twierdzi, że będę robić w 3 trymestrze niech tak będzieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Ja na swój drugi poród pojechałam sama autem bo mąż był w pracy i później dojechał. Wpadłam na izbę i mówię że mam skurcze co 5 minut a paniusia znudzona "coś poza tym"
Jeszcze pamiętam że nie miałam gdzie zaparkować i jeździłam w kółko aż się coś zwolniłoDomi793 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Domi793 wrote:Mojej znajomej kiedy odeszly wody, wziela torbe, wsiadla do auta i pojechala sama do szpitala (10 minut jazdy). Toc to odwazne dziewczyny:)
Hehehhee hartkorowe dziewczynyDomi793 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualny