Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
karkam83 wrote:Adamex to nie holland. Holland to wozek z firmy Bebetto. Sorki ze sie wtracam ale wlasnie zamowilismy bebetto murano a to najnowszy model wozkow z tej firmy po hollandzie
Karkam też myślę nad Murano. Ale gondolka 2 kg cięższa niż Holland. I nie mogę go nigdzie w Warszawie znaleźć żeby na własne oczy obejrzeć. Co Ciebie skłoniło do tego modelu? -
Fajnie sie czyta to forum.
Nelk tekst z rajstopami the best. Dla bezpieczenstwa zaczynam nosic
A i jeszcze "mocz dobry" jakos dzis wyjatkowo mi sie podoba
Dzis mam taki dzien chyba ze sie ciesze z byle czego
Betty Boop, kaarolaa, Friend, hella lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja zamowilam hollanda chociaz go nie prowadzilam. Nawet dobrze nie obejrzalam bo w Gdzu zaden sklep ich nie sprzedaje
widzialam tylko jak ludzie na spacerze mieli hehe. A mnie przekonaly dobre opinie i design. No i nie jest za ciezki, gondola duza. Mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni
Martynka30 lubi tę wiadomość
[/url]
-
SyHa85 wrote:Ja zamowilam hollanda chociaz go nie prowadzilam. Nawet dobrze nie obejrzalam bo w Gdzu zaden sklep ich nie sprzedaje
widzialam tylko jak ludzie na spacerze mieli hehe. A mnie przekonaly dobre opinie i design. No i nie jest za ciezki, gondola duza. Mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni
Martynka30, SyHa85 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Ninka gratuluje duzej córeczki. Kilo to juz czuc na ręce
Ja sie własnie najadłam leczo z kaszą jęczmienna. Jak zjem za duzo (a czesto mi sie zdarza) to mam wrazenie ze mi brzuch eksploduje.Jakby chcial sie rozciagac ale nie ma gdzie.
Moja mała wariatka tak szaleje, ze widze jak brzuch sie przesuwa-normalnie jestem w szoku jaka aktywna.
Ja juz dzis po pracy, zaraz polece z psami na spacer to moze troche mi ten obiad wytrzesie bo jakos ciasno sie zrobiło
Z furą dla młodej jeszcze poczekam pewnie do czerwca choc juz mam wybrany. Tylko kolor do konca nie wiem jaki.Martynka30, Ninka0111 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wózek dostanę od bratowej, jest fajny 3w1, ona go w ogóle nie używa, mała jej jeździ już w spacerówce, którą kupiła, a ten wózek stoi i czeka za mną
Od czerwca dopiero będę wszystko sprowadzać do domu i urządzać po swojemu, jak tylko mąż upora się z remontem i wstawią nam komandora
Co do położnej to u nas jest tak, że kilka dni przed porodem muszę iść do swojej przychodni i zgłosić im to, oni przydzielają mi położną, która będzie mnie odwiedzać jak już wrócimy z maleństwem do domuprzynajmniej tak mi kumpela i bratowa tłumaczyła, które mieszkają w sąsiedztwie
Dzisiaj przebierałam ciuszki i wyszły mi trzy siatki, ale i tak będę dokupywać bo wydaje mi się że mam za mało
Nie wiem czy to od tego przebierania czy nie ale dzisiaj mam takie zawroty głowy... -
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Acha to na zachód bardziej. Ja mam na południe za Łomżą koło Wysokiego Mazowieckiego. To Was też trochę wywiało.
takze cały czas kulamy sie w War- Mazurskim..
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Ja zamowilam hollanda chociaz go nie prowadzilam. Nawet dobrze nie obejrzalam bo w Gdzu zaden sklep ich nie sprzedaje
Ja widziałam ostatnio w sklepie za 1300zl fajny jest i ma duże kola w sam raz na te wertepy kolo mojego domu. Tylko zamiast tej torby pod wózkiem wolałabym miec kosz. Bo jak będzie deszczowo to do prania co chwilę -
A ja sobie w końcu zupki zagrzałam, ale 2 dolewki nie były przewidziane w scenariuszu. Potem godzinka drzemki
Wózek mam jak wiecie od siostry, tylko torbę muszę dokupić.
Miałam na 17 jechać na warsztaty "Mamo to ja ", ale pogoda do bani, głowa mnie boli, tematy jak na szkole rodzenia i odpuściłam.Dagmara lubi tę wiadomość