Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A pisalyscie o bebi programie to ja jeszcze polecam sie zapisac do klubu maluszka hipp i jak dziecko ma z 4 miesiace to wysylaja sloiczki i bony do rossmana i chyba lyzeczke i pozniej jeszcze raz taka paczuszka ale nie pamietam czy po pol roku czy ile. Tylko tam teraz chyba trzeba zaznaczyc opcje ciazy a pozniej po porodzie wysla maila z prosba o aktualizacje danych. Z musteli tez pamietam ze dostalam jakies probki dla mamy i maluszka ale chyba na fb cos trzeba bylo im tez napisac czy polubic
Penelope30, Betty Boop, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
Friend wrote:Karkam też myślę nad Murano. Ale gondolka 2 kg cięższa niż Holland. I nie mogę go nigdzie w Warszawie znaleźć żeby na własne oczy obejrzeć. Co Ciebie skłoniło do tego modelu?
Wiesz co murano i holland waza tyle samo. Murano jest chyba 4cm wyzszy i ma dodatkowa amortyzacje,lepiej umiejscowiona torbe pod wozkiem.W glownej mierze kierowalam sie ta amortyzacja i wierze ze jesli w hollandzie cos bylo nie tak to w murano to udoskonalilino i piekny kolorek bialo-szary dla mojej Laurki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 21:26
Friend lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mogę jutro kilka linkow wstawić do takich stron, gdzie coś niby wysyłają dla Malenstwa. Kuzynka mi je spisała, więc prawdopodobnie są ok. Szczerze powiem , że dostałam już jakieś etui/pokrowiec na książeczkę zdrowia dziecka. Na większości stron pewnie po narodzinach coś przesla.
Temat wózków kurczeJa bym chciała jakiś taki "terenowy" ale z 25kg waży. Sama nie wiem jeszcze bo takie co to wszędzie widzę na ulicach to jakieś koslawe się wydają, brzydkie i liche a cenowo właśnie wysoko stoją... Muszę wziąć mojego K przed komputer i coś upolowac ładnego
Asiasia lubi tę wiadomość
-
wróciłam z dodatkowej wizyty o doktorka. Mały w 1,5 tyg przybrał 150gram i mamy juz 700gram mężczyzny. Za to ja, w sumie niebardzo wiem jak, ale przytyłam od zeszłego wtorku ponad 2,5 kg! i mam już 7 na plusie. Lekarz wysłał mnie do dietetyka. No coż, poszłam na zwolnienie a wraz ze mną moja waga, która postanowiła się nie pilnować
paola89, SyHa85, Rudi88, Penelope30, kaarolaa, pigułka, Domi793, opóźniona, Betty Boop, _cherryLady, blondyna5555, malika89, hella lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Kwiatuszku ja też nie wiem jak to jest możliwe, że waga tak szybko rośnie. Sama staram się zdrowo odżywiać. Dieta bogata w warzywa, owoce, pełne ziarna.. nie powiem, pozwolę sobie na coś słodkiego ale bez przesady...
Pojdę do dietetyka to zobacze co mi powie, co źle robie z jedzeniem, że tak tyję... jak tak dalej pójdzie to do sierpnia 20 kg będzie mało...
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Oj wkurzyłam swoją córkę dzisiaj i za karę mnie skopała i to solidnie.
Dzisiaj byl spacer dlugi, przemeblowanie a potem jeszcze ponad 2h siedzenia bo robiłam siostrze żelowe pazurki. Juz ledwo zdolalam nablyszczacz nałożyć no takie kopniaki mi serwowala.
Teraz się położyłam i Maja też poszła spać.
Ninka0111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też z głodu usnac nie mogłam więc skusilam się na kawaleczek serniczka.
K śpi po nocce a ja się mecze nadal
Monika454 a z jaką wagą startowalas? kurcze u mnie też tyle na plusie ale nie patrzylam w sumie ile tyje tygodniowo. Nic po mnie nie widać oprócz cyckow i brzucha więc się nie przejmuje. -
Czesc dziewczynki:))
Wczoraj spotkalam sie z zazdroscia sasiadki, ktora na wiesc o mojej ciazy przestala sie do mnie odzywac, a wczoraj widzac mnie z bliska odwrocila glowe i poszla nawet nie mowiac czesc! Wczesniej udawala przyjazn.. ehhh szkoda gadac normalnie..
Zycze Wam kochane milego dnia!Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
A ja od 6 nie spie bo psy obudziły mnie i na spacer chciały isc. Mój M wyjechal wiec ten obowiązek spadł na mnie. na szczescie sie wyspalam wiec ze wstawaniem nie było problemu.
Ja juz po sniadanku0jajecznica ze szczypiorkiem i grahamka i zaraz do pracy biegne na kilka godzin. Potem jakies zakupy spozywcze i relax.
Z ta waga to dziewczyny spokojnie. Wiecie, jesli tylko rosnie brzuszek i cycki to ok, widocznie cialo tak potrzebuje i dziecko chłonie. Wiadomo, trzeba jesc z głową ale znam mamy, ktore sporo na wadze przytyły chiciaz po nich nie bylo tego widac. Widocznie gdzies ta waga sie rozkłada. Sama nie wiem. U mnie cały czas waga stoi jak zakleta +4.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
kaarolaa wrote:Dzień dobry ja tez od 7 nie spie. Ale ja nie spie przez te wieksze dziecko. Ma chlopak zakodowane i codziennie wstaje o 7.
Karola ja łącze się dzisiaj z Tobą w bólu
Bo mnie dziś 5-letni szkrab obudziłi zażyczył sobie jabłuszko na śniadanie. Za chwilę muszę zrobić coś porządnego ale zażyczył sobie bajki wiec ogląda a ja się biorę za jakies śniadanie.
Jak te dzieci to robią ze tyle nie sikają on jak wczoraj zasnął to tak dopiero dzisiaj zmusiłam go na siku sam by nie poszedł a ciotka lata co 5 minut. -
monika454 wrote:Kwiatuszku ja też nie wiem jak to jest możliwe, że waga tak szybko rośnie. Sama staram się zdrowo odżywiać. Dieta bogata w warzywa, owoce, pełne ziarna.. nie powiem, pozwolę sobie na coś słodkiego ale bez przesady...
Pojdę do dietetyka to zobacze co mi powie, co źle robie z jedzeniem, że tak tyję... jak tak dalej pójdzie to do sierpnia 20 kg będzie mało...
Ja bylam w ciazy u dietetyka. I tyle co sie nachwalila jak ja jem, ile kiedy i w ogolei co? Tyje regularnie 3kg/miesiac!! Mam juz +9kg (waze 85kg juz) ...uslyszalam- to jest ciaza
W ciazy nie mozna sie odchudzac, nasze cialo czasami zachowuje sie poza nasza kontrola...A je Pani zdrowo i rozsadnie (grzeszki zdarzaja mi sie oczywiscie). Cukier w normie, tylko zelaza malo i wysoki cholesterol (od lekow).
Takze pakt Chodakowskiej od sierpnia..._cherryLady, Domi793, Ninka0111 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Witam się w ten smętny poranek.
Ja miałam dziś takie koszmary, że gdyby Ł nie było to bym miała noc z głowy.
A i ciagnie mnie cała prawa noga, ale to pewnie dlatego, że przez pół nocy miałam raciczkę na Ł zarzuconą
Idę dać glodomorowi śniadanko -
nick nieaktualny
-
Ale dziewczyny boerzcie na poprawke wage u gina... przeciez bylyscie po jedzeniu, po piciu... to juz przynajmniej 1 kg wazy! Co innego jakbyscie wazyly sie co tydzien u siebie w domu na czczo bez ubran. Ale tez musicie brac pod uwage zatrzymywanie sie wody w organizmie i dzis moze byc +2 a jutro juz +1 kg. Dlatego ja waze sie u siebie nie u gina.
Mnie gin powiedziala, ze jesli nie jest tak ze co dzien obzeramy sie czym popadnie tylko jemy normalnie ale przyjdzie moment ze potwornie chce nam sie czegos to trzeba to zjesc- nigdy nir wiemy bowiem czy wlasnie kgoregos skladnika nie brakujr dzidzi
Witam was studniowkowopaola89, SyHa85 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Domi793 wrote:Czesc dziewczynki:))
Wczoraj spotkalam sie z zazdroscia sasiadki, ktora na wiesc o mojej ciazy przestala sie do mnie odzywac, a wczoraj widzac mnie z bliska odwrocila glowe i poszla nawet nie mowiac czesc! Wczesniej udawala przyjazn.. ehhh szkoda gadac normalnie..
Zycze Wam kochane milego dnia!Nasza Marcysia jest już z nami