Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Ja mam za to problem z włosami są suche, sianowate
dbam o nie bardzo, odżywki, oleje, maski nic nie pomaga
Nie farbowałam odkąd wiem, że jestem w ciąży, rzadko też prostuje włosy i co ? wyglądają okropnie.
Ja uzywam odzywki 12w1 z falelokikoki. W zumie nie wiem czy mozna w ciazy....ehhhh[/url]
-
marcianka1 wrote:Zylaki sromu chyba kwalifikuja do ciecia?
Ja będę miała cięcie z innego powodu.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Pigułka, ja mam w nocy to samo. Idę siku a potem oczy jak 5 zeta i wierce się bo miejsca nie umiem sobie znaleźć, jeszcze jak młoda się obudzi to już w ogóle spać mi się nie chce .
A na warsztatach fajnie opowiadała Zawadzka i babeczka nt żywienia.
Pani nt krwi pepowinowej to w ogóle się nie wysilila , puściła film i czesc.Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Kochane pytanie. Myslicie, ze moge zrobi oklad z lodu na ten posladek? Bo mi pomagaja na naciagniete łydki itp. Ale zastanawiam sie czy to nie za blisko domku dzidzi...?
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Opozniona a dostalas cos na to? Bo pewnie boli, co?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Ania, Martynka nie miałam żadnych objawów oprócz bólu w pochwie. Moja ginka je dopiero zauważyła. Musiały być wcześniej, teraz się powiększyły.
Ja tak pytam bo czuję takie lekkie klocia i sie zastanawiam czy to nie to. Wyskoczyła mi tam jakas chrostka ale nic na to nie dostałam na razie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie wciagnelam duza bulke z wedlina serem i ogorem, zapilam to mlekiem z odrobina kawy zbozowej i czuje ze moge sie polozyc spac
ja mam tak ze jak jestem glodna to nie zasne bo potrafi mnie nawet zemdlic.Penelope30, Domi793 lubią tę wiadomość
-
u mnie były graham z biedronki, ani złe, ani jakieś super, ale na pewno lepsze niż pszenne czy te z McD. Najsłabsze w McD jest właśnie te ich pieczywo. Na zimno to w ogóle nie da się tego zjeść.
Głodna nie mogę spać ale i najedzona ciężko. Pierwszy raz od kilku tygodni czuję się naprawdę napchana, co nie przeszkadza mi jeszcze ptasie mleczko podjadać. Strach będzie teraz na wagę stanąć. Jutro musowo długi spacer.kaarolaa, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Czas podjąć wyzwanie - golenie nóg staje się coraz trudniejsze
Łazienka zbyt mała, maszynka za krótka, brzuch za duży...paola89, Ania_1986, Martynka30, Nelk, Betty Boop, pigułka, SyHa85, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
malika89 wrote:Czas podjąć wyzwanie - golenie nóg staje się coraz trudniejsze
Łazienka zbyt mała, maszynka za krótka, brzuch za duży...
Malika mogę prosić o dopisanie na liście, że prawdopodobnie spodziewam się córeczki?Dziękuję!
malika89, hella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalika89 wrote:Czas podjąć wyzwanie - golenie nóg staje się coraz trudniejsze
Łazienka zbyt mała, maszynka za krótka, brzuch za duży...ja jeszcze wiekszych problemow nie mam ale boje się tak wyginac zeby czegos nie naruszyc wiec mezu dzierży teraz maszynke w reku
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
malika89 wrote:Czas podjąć wyzwanie - golenie nóg staje się coraz trudniejsze
Łazienka zbyt mała, maszynka za krótka, brzuch za duży...Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Ja mówiłam też mężowi ze będzie musiał mi nogi golić, teraz to jeszcze jakoś daje sobie radę choć pomału juz jest ciężko, ale jak tylko zrobi się cieplej to nie mogę mieć owłosione nogi choć u mnie tego nie widać, jestem blondynką i mam bardzo jasne włosy prawie niewidoczne chociaż ja i tak widzę
a mam takie pytanie jak sądzicie można golić elektroniczną maszynką? Jest o wiele szybciej, chociaż narazie gole jednorazową.